Hverdagsliv

bloggeselvmord

28. april 2012

Eksempel på dårlig blogginnlegg:

Heihei! I dag har jeg vasket leilighet, spist mat og sett på The Voice.

Blogginnlegg på Idawulff.com

Heihei! I dag har jeg vasket leilighet, spist mat og sett på The Voice.

RIP.

9 Comments

 • Reply K 28. april 2012 at 00:25

  Nei, bloggen din er helt fantastisk Ida! 🙂

 • Reply Pia 28. april 2012 at 09:37

  Ida, du er så deilig rar<3

 • Reply tina 28. april 2012 at 13:13

  du er fortsatt den beste bloggern i norge, ida!! 😉

 • Reply therese kristina 28. april 2012 at 15:10

  Hahaha 🙂 Du er likevel best!

 • Reply O. 28. april 2012 at 15:58

  Kjære Ida!
  Jeg digger bloggen din og hater å måtte komme med kritikk, men kunne du være så snill å unnlate å spøke med selvmord i kommende blogginnlegg? Jeg er sikker på at du ikke tenkte deg om, men det gjør fryktelig vondt for oss som har opplevd å miste noen på den måten. Selv om det bare er et ord, så gjør det utrolig vondt. Siden denne kommentaren sikkert ikke er så morsom for deg å lese, så trenger du ikke å publisere den om du ikke vil. Håper at du forstår det jeg sier og ikke tar det som et personlig angrep. For jeg liker virkelig bloggen din og jeg synes at du virker som en super jente! <3

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. 28. april 2012 at 22:14

  Ta deg en pause når du føler for det, Ida 🙂 Det er mitt beste tips for god blogging, man kommer jo alltid så sterkt tilbake =)

  Lizbeth Osnes – Behind the scenes.. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen anoreksi. Lizbethosnes.com.

 • Reply Bøtta Pedersen 28. april 2012 at 22:59

  Herlig 🙂

 • Reply Sofie 29. april 2012 at 16:51

  Slapp av, du er flink <3

 • Reply Line 29. april 2012 at 17:55

  Hei Linnea,

  Dette kommer til å høres helt idiotisk ut, men jeg er faktisk dønn seriøs. Da du flyttet til Oslo, hadde du med deg noen venner da? Eller kjente du folk fra før som bodde i Oslo? Hvordan fikk du deg flere venner? Er du fornøyd med vennene du har, eller tenker du ofte «skulle ønske jeg hadde andre venner»? Tok det lang tid før du fikk nye venner?

  Og hva er det du egentlig gjør når du er på nett? Og når du ikke er på nettet – hva gjør du da?

 • Leave a Reply