Hverdagsliv

frokost og pakking

4. mai 2012

Hei og hopp! Himmelen er grå i dag, men jeg føler at livet smiler likevel. Jeg spiser frokost med den ene hånda, og pakker koffert med den andre. I dag reiser jeg jo opp til Norefjell og Womens Weekend, med alle de fine bloggjentene!

Lavkalori-bar fra Easy Living, man får vel ikke tak i en enklere frokost? Av en eller annen grunn holder jeg meg mett i evigheter når jeg spiser en slik bar, og i tillegg demper det søtsuget heftig. I like <3 Husk at dere kan kjøpe en testpakke fra Easy Living (fraktfritt) for å teste produktene. Her finner dere resten av produktene til Easy Living! (Reklame)

Nå mangler jeg bare å pakke ned kamera og et par mellommåltider, og så er vi good to go. Roadtrip til Norefjell!

2 Comments

  • Reply Lisa 4. mai 2012 at 16:59

    Har prøvd den pakka der, syns de smaker herk, jeg :/ nutrilett sine er mye bedre 🙂

  • Reply Martine 5. mai 2012 at 17:16

    Godt gjort å bli kvitt søtsuget av noe som inneholder 40% sukker:)

  • Leave a Reply