Hverdagsliv

dinner and the winner

7. mai 2012

Maten jeg lagde til familien ble selvfølgelig KJEMPEGOD! Jeg er ikke så verst på kjøkkenet, men det har jeg sikkert arvet fra papi som lager verdens beste mat.

Ble kyllingsfajitas ala Ida, med fullkornslefser, hjemmelaget guacamole og masse grønt og godt! Nam nam.

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av i sofaen med mor og far – med god samvittighet! Vel, ikke helt god samvittighet. For på et halvt døgn har over 500 søte lesere meldt sin interesse i skokonkurransen, og jeg kan kun dele ut ett gavekort! Skulle gjerne gitt ett til hver av dere. Men vinneren er Trine B L, gratulerer. Send meg en mail, så får du gavekortet ditt : )

2 Comments

 • Reply therese kristina 7. mai 2012 at 23:52

  Naaaam 😀 Flink du er!
  Gratulere til ho 🙂

 • Reply Merethe 8. mai 2012 at 00:19

  Jeg har hatt skikkelig lyst på små tomater i hele dag (enda jeg ikke liker tomat), og hva er det første jeg ser på bloggen din? Hehe. Det fristet ikke akkurat mindre nå 🙂
  Maten så i hvert fall veldig god ut. Du er flink!

 • Leave a Reply