Hverdagsliv

today

7. mai 2012

Det er rart hvordan kroppen sier stopp etter noen uker med alt for mye fest og moro. Da jeg våknet i dag, kjente jeg at kroppen min skrek etter frisk luft, mosjon og ordentlig næring. Tequila shots og påfølgende nattmat er med andre ord ikke særlig pleiende. Så i dag har jeg først gått tur, deretter løpt i skogen, og deretter lekt med min venn rockeringen som jeg ikke har sett på en stund. Nå skriker kroppen av smerte etter fire timer i joggesko, men det føles i hvertfall utrolig bra.

Nå skal jeg lage middag til familien min som nettopp har kommet hjem fra jobb, de mener visst det er på sin plass når jeg bare har «surret hjemme hele dagen». De skulle bare visst. Men gjerne for meg, jeg har ingenting i mot å kokkelere! Da får man jo nøyaktig det man har lyst på til middag.

Jeg trekker vinneren av sko-konkurransen allerede i kveld, så følg med! : )

11 Comments

 • Reply Marte 7. mai 2012 at 18:30

  Flink du er, Ida 🙂 Ha en fin kveld!

 • Reply Vanja 7. mai 2012 at 18:38

  Flinke du!! :)) Skikkelig inspirerende!

  Er spent på sko-konkurransen, tjohei. 🙂

 • Reply Jannike 7. mai 2012 at 18:52

  Så sprek du er, Ida:) Super flink. Herlig med slike dager:) Kos deg!

 • Reply Marie 7. mai 2012 at 19:30

  Flink du er!
  Hva blir det til middag når du bestemmer? 🙂

 • Reply Torunn 7. mai 2012 at 19:35

  Du må for all del dele litt av treningsmotivasjonen med meg:) du er no flink! 🙂 ha en fin mandagskveld!

 • Reply Henriette 7. mai 2012 at 20:24

  sko ønske jeg også hadde sånnen energi for tiden! skulle så absolutt komt meg ut å løpt litt i vinden (:

 • Reply Camilla 7. mai 2012 at 20:54

  Flink du er! 😀

 • Reply Thale 7. mai 2012 at 21:05

  Blir misunnelig på det du greier, skulle ønske jeg var like flink!! Stå på!! Spennende med trekning i kveld, følger spent med 🙂 🙂

 • Reply Thale 7. mai 2012 at 21:11

  Hint hint har bursdag til torsdag, så gavekort på sko hadde vært topp 😉

  Er vel lov til å prøve seg vel??!! Skader vel ikke i alle fall 😉

 • Reply Lisa Marie 9. mai 2012 at 22:50

  Så flink du er ! Så utrolig godt ut 😉

 • Reply anchor fastener manufacturers 25. mars 2024 at 18:12

  Thank you for your article post.Much thanks again. Really Cool.

 • Leave a Reply