Hverdagsliv

vinn fire festivalpass til hove

8. mai 2012

Velg deg en rosa bil, fyll den opp med dine tre beste venninner, og kryss deretter fingrene for at DU er vinneren av fire ukespass til Hovefestivalen 2012. Det trekkes vinnere hver uke, så tut og kjør!

Konkurransen er i samarbeid med Libresse, og du og vennene dine kan delta HER <3

Jeg valgte å reise med bilen nederst i midten. Helt klart kulest!

Bilen vår heter P.E.P, det er vår hemmelige jenteklubb. Gjett hva det står for?

Hove i fjor, hanging out with Jared Leto liksom. MINNER!!

Ønsker dere alle lykke til i konkurransen, selv om jeg selvfølgelig håper at jeg vinner. Har hatt tre uforglemmelige besøk på Hovefestivalen, og fjorårets toppet definitivt alt sammen. Og dere; dette innlegget er en annonse for Libresse.

3 Comments

 • Reply Henriette 8. mai 2012 at 16:38

  Hei, jeg er veldig stor fan av bloggen din.
  Jeg bare lurte på om du hadde sjekket ut http://www.chocol?atesandras?pberries.c?om også fordi den har mye bra mote, tips og inspo! Bør definitivt sjekke den ut!
  Ha en flott tirsdag! Klem 🙂

 • Reply helene 9. mai 2012 at 09:00

  kan du legge ut oppskriften på ida tequila før helgen?

 • Reply Charlotte 9. mai 2012 at 17:31

  Åååååå, Ida! Fjern det bildet av han jeg vil gifte meg med, blir så sjalu at jeg nesten går av..
  *nynne på 30 Seconds to Mars sanger*

 • Leave a Reply