Hverdagsliv

epletom ordner opp

9. mai 2012

iPhonen min har vært veldig, veldig syk i en god stund. Ikke bare knust fra topp til tå, men kameraet har også fått seg en skikkelig smell, og har vært ute av stand. iPhonen er min aller beste venn, så det har selvfølgelig vært veldig trist.

Men i dag kom selveste Epletom på besøk til kontoret vårt, og tror dere jammen ikke han reparerte hele greia på tjue minutter? Nå har jeg en NY iPhone, bare at den ikke er ny! Til og med kameraet er byttet ut og fungerer optimalt. Hello Instagram!

Åååå, den er så fin og ny, blir helt nyforelsket. iPhone er verdens beste dings! Og jeg holdt faktisk på å skulle bestille meg ny da Epletom tok kontakt. Se forresten fucked kameraet var. Tom bare satte inn nytt, han:

Tusen takk for hjelpen, Epletom! Vi er noen veldig fornøyde jenter på kontoret nå. Og til dere som har planer om å kjøpe dere en ny iPhone; hør med Tom først, kanskje han kan redde den dere allerede har.

Blid gjeng! Tom, Kristin og meg : )

Husk å like Epletom på Facebook, der kan dere stille spørsmål hvis dere lurer på noe også. Som dere kanskje ser på bildene over, så har fyren peiling! Og hvis dere skulle ha lyst på andre farger på iPhonen, så har han det også. Hvit, gull, blå, rosa, svart – ja, alt. Jeg tenkte å prøve ut gull ved en senere anledning!

4 Comments

 • Reply therese kristina 9. mai 2012 at 17:57

  Kult 😀

 • Reply aina 9. mai 2012 at 19:42

  siden du har brukt rokkeringen så mye, har du sett resultater etter bruk av den?

 • Reply Amalie 10. mai 2012 at 11:27

  Åfader, skulle renovert min også! Ka det kostar?

 • Reply epleTom 10. mai 2012 at 21:27

  Amalie, ta kontakt på 465 0004 så får jeg vite hva som feiler tlf din og gir deg en pris.)
  mvh
  Tom

 • Leave a Reply