Hverdagsliv

out of office

9. mai 2012

Har hatt en veldig koselig dag på jobb i dag. Må understreke at den har vært svært effektiv, for sjefen er jo en trofast bloggleser. Men nettet på kontoret er fortsatt trøblete, så vi gikk og satte oss på Glass nede ved vannet. Der ble det god mat, gode samtaler og … god jobbing – selv om det ikke går an å si «god jobbing». Tar meg friheten!

Hver dag jeg går til jobb og har lyst til å klage på at veien er lang, været er dårlig og veska er tung, tenker jeg bare på de som står og må ekspedere kunder bak en kasse. Jeg er så heldig som får være kreativ, og ikke minst omgås så flotte mennesker. Vi deler livshistorier på lik linje som vi deler arbeidsoppgaver, og det setter jeg stor pris på.

Lånte disse bildene av Kristin, hun er så flink på sånt. Blir inspirert, må bli flinkere til å ta stemningsbilder selv. De to andre hjertene heter som dere sikkert vet Belinda og Kathrine <3

9 Comments

 • Reply Viv 9. mai 2012 at 21:40

  hva jobber du som? Har alltid lurt på det, haha 🙂

 • Reply Stine 10. mai 2012 at 01:19

  Jeg syntes ikke synd i meg selv som står bak en kasse 🙂 Jobber i klesbutikk og får være kreativ hver eneste dag og møte masse spennende mennesker..

 • Reply Oda 10. mai 2012 at 10:44

  Nå tror jeg du traff mange kassadamer litt feil! Håper og tror at mange av oss, inkludert meg selv, er veldig glad i jobben vår 🙂

 • Reply Kristin 10. mai 2012 at 10:55

  Synes heller ikke synd på meg selv fordi jeg jobber i butikk.

 • Reply therese kristina 10. mai 2012 at 13:07

  Herlig 🙂

 • Reply Lin 10. mai 2012 at 20:33

  er kjeeempekoselig å jobbe i kasse! Det er alt det andre som er kjipt,…Selv om det bare er en deltidsjobb da.. Men elsker det =)

 • Reply Mariel 10. mai 2012 at 23:09

  Jeg elsker jobben min i klesbutikk!! 🙂 Ingen dag er lik, og jeg har mange utfordringer og sjanser til å være kreativ og være en bra selger.

 • Reply Hilde 11. mai 2012 at 13:56

  Hva er det egentlig du jobber med?

 • Reply Amanda 11. mai 2012 at 18:02

  Jeg jobber i matbutikk i tillegg til studier, og jeg trives veldig godt 🙂

 • Leave a Reply