Hverdagsliv

meningsløst blogginnlegg nummer firehundretusen

15. mai 2012

Vanskelig å være rosa og blid, når livet er så trist og urettferdig for andre. Mye sinne og tristhet i lufta, noen ganger finnes det ikke annet å gjøre enn å blande en jævlig sterk drink. Eller to. Og så på en mandag da, gitt. Angrer litt i dag, nå som jeg sitter på jobb og sover i sittende stilling.

I stedet for en «dagens outfit» eller sommerens BESTE drittmotetips, skal dere få et forbanna godt råd av meg, og det lyder slik: aldri legg deg sint, skvær alltid opp med venner, familie og kjæreste etter en krangel, still alle spørsmål du måtte ha – og ikke vær redd for å si GLAD I DEG. For alt du vet kan det være siste gang du snakker med vedkommende. 

//Annonse for det virkelige liv. 

12 Comments

 • Reply Eva 15. mai 2012 at 11:42

  Hei Ida.
  Skjønner at alt ikke er helt greit for tiden, som bloggleser blir man jo veldig nysgjerrig på hva det er som får frem disse følsene i deg, men jeg skal holde meg i tøylene og heller sende varme tanker og et håp om at alt blir bra til slutt!

  Du er en så fantastisk jente, som fortjener det beste. Takk for at du lyser opp hverdagen min med fine, følsesladde eller motiverende innlegg 🙂

 • Reply Ingrid 15. mai 2012 at 13:18

  Utrolig sant det du sier. Jeg kan tenke meg til at det er det grusomme som skjedde med Tor Marius Gromstad du sikter til. Jeg er fra Arendal selv, der han ble født og oppvokst, og den triste stemningen i byen var til å ta og føle på. Selv de som ikke kjente ham, men visste hvem han eller familien var, fikk en vond klump i magen. Kan da bare forestille meg hvordan det er for dere som er venner av ham, for ikke å glemme familien!! Hvil i fred, Tor Marius!

 • Reply ida 15. mai 2012 at 14:31

  <3

 • Reply Marita Ø 15. mai 2012 at 16:05

  Er helt enig med deg! Livet er skjørt, og man kan faktisk ikke vite når det plutselig sier stopp… Skummel tanke! Jeg blir målløs, oppgitt og trist av alt som skjer for tiden, alt for mange har mistet sine kjære, og det skjer hver èneste dag! Ufattelig.. I blant er det selvfølgelig livets gang, det å bli gammel og ha levd livet, men verden er urettferdig og ikke alle får oppleve det! Veldig viktig å ta vare på hverandre, og fortelle hvor glad man er i sine nære og kjære <3

 • Reply tina 15. mai 2012 at 16:21

  <3

 • Reply Tin 15. mai 2012 at 16:23

  Ekte, ærlig og bra innlegg! Takk**

 • Reply Cecilie 15. mai 2012 at 23:17

  I like those words <3 Det er så sant, men vi er alt for dårlige på det, og innser det desverre ikke før det er forsent

 • Reply Siri 16. mai 2012 at 10:09

  <3

 • Reply Helene 16. mai 2012 at 10:34

  Det var kloke ord Ida. En bør alltid la folkene rundt seg få vite hva de betyr for en, før det plutselig kan være for sent.

  Stå på!

 • Reply Christine 16. mai 2012 at 13:21

  Mange gode tanker til deg, Ida. Det ordner seg!

 • Reply Therese 19. mai 2012 at 01:37

  Aldri vær redd for å spør 10 ganger ekstra om det går bra. Vi har vel alle nå sett hvor galt det kan gå.. sov godt lille venn, vi skal passe på lillebror her nede.

 • Reply Frida 20. mai 2012 at 17:28

  Jævlig bra.

 • Leave a Reply