Uncategorized

i dag vinner over i går

20. mai 2012

Det er på dager som i går man merker hva gode venninner er. Jeg hadde både lenket, limt og bindt meg fast i senga, men jentene dro meg opp, serverte meg frokost og glattet til og med håret mitt før de dro meg med ut i frisk luft. Gikk rundt i byen hele dagen, og satt på taket på operaen og kjente på vinden. Noen ganger er det den eneste måten å kjenne at man lever på. Selv om 17. mai var sykt festlig, har vi hatt noen ganske dumme dager i etterkant. Litt sånn… Hvor er buksa mi, hvor er skjorta mi, og hvor faen er bankkortet, mobilen og hodet mitt? Deprimerende.

Men det er tross alt ikke verdens undergang. I dag er alt hundre ganger bedre, for det er sol – og Mariabestis og jeg skal på stranda for å grille og sole oss. Oh happy day…

7 Comments

 • Reply Tina 20. mai 2012 at 12:32

  ææ! er det en chanel jeg ser???

 • Reply Julie 20. mai 2012 at 13:46

  Altså; la det være klart at jeg liker deg – men det er ganske kvalmende at du ALDRI har det bra, «overpriviligiert» som du er. Du provoserer liksom mest mulig med viten og vilje, sanker symptai og fornærmer nettopp dem som har sørget for at du kan leve livet ditt like ovarfladisk og i mine øyne verdiløst som du gjør. Slutt å oppføre deg som et offer, det er helt sinnsykt! La meg se litt girlpower pliz, ellers kan jeg forsikre deg om at jeg aldri klikker meg inn igjen

 • Reply therese kristina 20. mai 2012 at 16:46

  Kos dåkke masse 🙂

 • Reply Kiki 20. mai 2012 at 20:17

  Dejligt, når man har nogle veninder man VIRKELIG kan regne med! 🙂

 • Reply Hanna 20. mai 2012 at 20:21

  Har du kjøpt deg ny Chanel? Kjempefin 🙂

 • Reply Lena 20. mai 2012 at 22:16

  Wow.. Elsker antrekket du hadde på 17 mai. Hvor er kjolen og skoen fra.. Utrolig fint:))

 • Reply Oda 22. mai 2012 at 16:05

  Jeg digger bloggen din fordi den føles så ekte 🙂

 • Leave a Reply