Uncategorized

fordi jeg må

21. mai 2012

Hei og hopp! Vært ute og løpt i skogen igjen. ELSKER å løpe, trening gir livet mening. KØDDA. Jeg hater å løpe og jeg tror jeg skal dø hver gang. Men man må jo. For før man vet ordet av det er man både feit og råtten innvendig, og det kan vi ikke ha noe av. Og dessuten er det veldig deilig å jogge i skogen, når man først må løpe. Solnedgang, bestevenninne ved min side – og duften av weed når man løper forbi speiderhytta. Ekte Tønsberg-idyll!

Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg i dette fine været, har lyst til å gjøre ALT! Men nå er det jo tilbake på jobb i morgen, så da har jeg ikke så mange valg. Blir koselig det også, gleder meg til å se igjen alle på kontoret!

11 Comments

 • Reply Ida Benedicte 21. mai 2012 at 21:19

  Hei Ida! Jeg bare lurer på hvordan det går med «magefettet» ditt hehe. Leste nettopp innlegget ditt om den cooling behandlignen å lurer nå på om du har sett noe forandring?

  Svar fra Ida: hei! 🙂 Ja, jeg har begynt å se forandringer. Det går 3 måneder før det endelige resultatet vises, jeg skal lage et innlegg på det litt senere!

 • Reply Ina 21. mai 2012 at 22:02

  Fin! 🙂

 • Reply Lena 21. mai 2012 at 22:25

  Hvor er de beige pumpsene du hadde på 17 mai i fra??

  Svar fra Ida: Nelly 🙂

 • Reply Anita 21. mai 2012 at 22:40

  Morsomt hvordan alle bloggere stiller seg opp så de ser ekstra tynne ut når de skriver om trening! Haha :p

 • Reply Emilie Tømmerberg 21. mai 2012 at 23:05

  Haha sjæl.

 • Reply Hanne 22. mai 2012 at 07:29

  Åh, Ida du Ida, du er så herlig! Ha en fin dag på jobben 🙂

 • Reply Mina N 22. mai 2012 at 08:14

  ELSKER å løpe, trening gir livet mening. KØDDA. Jeg hater å løpe og jeg tror jeg skal dø hver gang. HAHAH! Som om jeg skulle sagt det selv.

 • Reply Kristine 22. mai 2012 at 13:48

  Elsker at du er så ærlig. Hater å å løpe, har prøvd å elske det nå i et halvt år ca, men hater det fortsatt. Det eneste som er digg er når man er ferdig.

  Svar fra Ida: riktig! Folk kan drite i å si at det er DEILIG! ARG!

 • Reply Tina 22. mai 2012 at 19:38

  synes det er deilig å løpe når jeg først kommer i gang, men det er såå vanskelig å komme seg opp fra sofaen… :p

 • Reply Kine 22. mai 2012 at 19:54

  Haha! Du er flink hvertfall! Om man ikke blir supermann og verdens TYNNESTE av å løpe er det en veldig deilig følelse! Du er flink, Ida!:) Hilsen fan som sitter og leser til eksamen…

 • Reply Mona 23. mai 2012 at 22:49

  Jeg føler egentlig det er litt sånn med blogginga di om dagen også.. Du blogger fordi du må. Merker det på hele bloggen at du har mista bloggelysten, du legger ikke så mye innsats,, tid og glede i det, som du pleide ,virker det som. Men jeg forstår godt at det er mulig å bli lei alt, men lurer på hvorfor du ikke tar en offisiell pause fram til du har lyst igjen, og savner å blogge? og hvis du ikke savner det, så er jo svaret enkelt. Trist når det blir så halvhjertet og gledeløst:/ Hilsen fast leser, som digger deg<3

 • Leave a Reply