Uncategorized

fem om natten

22. mai 2012

1. Så jævlig trist å være i leiligheten uten samboer’n. Det var liksom nå vi skulle snakke om livet og sånn, og så har hun reist bort. I ren protest har jeg redd opp til meg selv på sofaen, senga som vanligvis er alt for liten er nå alt for stor.

2. I dag har jeg falt fullstendig for Justin Bieber, og jeg syns det er så flaut at jeg mobber meg selv for det før andre får sjansen. Utbruddet kom av sangen «Boyfriend». Når han begynner å synge?! Herregud. Og det er så pedo, han er like gammel som lillebroren min.

3. Å klage over den fantastiske varmen gir dårlig karma.

4. Jeg har opparbeidet meg ekstremt mye dårlig karma i dag. For eksempel da jeg satt på toget hjem fra jobb, der var det så varmt at jeg kunne vridd opp håret mitt. Classy <3

5. Kjølemaske fra Lucky Duck er muligens det beste kjøpet jeg har gjort på fem år. God natt!

8 Comments

 • Reply Ida 23. mai 2012 at 08:33

  Godt det er flere som ikke fikk sove i dag, blant annet pga. VARMEN! Men igjen – det er som du skriver dårlig karma – å klage over den! Vi blir aldri fornøyde vettu! :p Først for kaldt, så for varmt, så blåser det for mye, så blåser det for lite osv. osv. Hehe.

  Men håper du fikk sove til slutt da! Ha en strålende dag Ida 🙂

 • Reply Tina 23. mai 2012 at 17:25

  Åå jeg digger bloggen din Ida!! Deg og!

 • Reply Malin 24. mai 2012 at 00:02

  Jeg er 22 og har falt hardt for JB! Haha ur not alone. Han har bare… noe! Mange skapbeliebers der ute 😉

 • Reply line 24. mai 2012 at 11:37

  Jeg er selv 91-modell og digger gutten! 😀 Det etter jeg så filmen/dokumentaren «Never say never». Se den du også – og du blir enda mer frelst!

 • Reply Charlotte 24. mai 2012 at 17:27

  Haha;) Velkommen til klubben! Tar meg selv i å bruke sitte på youtube å trykke fra video til video med gutten. Søt da, selvom ja han er litt for liten! Vil du være enda mer pedo, søk på Cody Simpson! Se en video før du googler alderen:P

 • Reply vargas12 25. mai 2012 at 09:18

  Kjære Ida-

  Justin Bieber er en av verdens største pop-idloer. Det er ikke flaut å være fan av han. Dessuten er han 18 år, og da pr. definisjon en mann. Det er det også lite Pedo ved. Hele verden er Bieber fans- nesten:)

  Du er forresten vakrere enn noen gang:):)

  Ha en deilig sommer flotte Ida.

  Vargas

 • Reply Jay 25. mai 2012 at 19:39

  Hei Ida! Hvor har du kjøpt den kjølemasken hen? 🙂

 • Reply Thea 9. juni 2012 at 11:55

  Kan du skrive et innlegg om deg og samboeren? 🙂 du skriver utrolig morsomt! 🙂

 • Leave a Reply