Uncategorized

jobber i solen

25. mai 2012

Sommertips nummer 1. Du vet når det er så varmt at du ligger og vrir deg av hete på et teppe i parken, så du går hjem for å kjøle deg ned, og så er det like varmt der, så du stikker hodet ut av vinduet og gisper etter luft uten hell, før du tar en kald dusj, men med det samme du går ut av dusjen blir du angrepet av varmen igjen? Da går du på treningsstudioet. For det første er det ingen mennesker der på en slik tropisk dag. For det andre er det AIRCONDITION. For det tredje får du trent. Å svette frivillig er egentlig helt greit, satt opp mot det å ikke kunne slippe unna varmen noen steder.

Sommertips nummer 2. Velg riktig arbeidsplass med riktig sjef, og overtalt sjefen til å ha arbeidsdag hjemme hos han/henne. Arbeidsdagen må selvfølgelig inneholde soling, vannmelon og grilling. Kanskje litt vin til slutt.

15 Comments

 • Reply Tina 25. mai 2012 at 15:20

  Nr to hørtes bra ut! Håper det funker med lærere og!

  Svar fra Ida: yeah! Prøv!

 • Reply Marie 25. mai 2012 at 15:37

  kan du si litt om coolsculpingen? ser du forskjell?

 • Reply Elin 26. mai 2012 at 07:13

  Hei, kan du so meh hvor solbrillene dine er fra?:)

 • Reply Eva 26. mai 2012 at 07:45

  Gode tips! Kan du ikke kjøre en spm runde snart??? 🙂

 • Reply Frida 26. mai 2012 at 09:59

  Hvordan gikk det egentlig med den nedfrysninga av magen som du gjorde for en stund siden? Ble så spent på å se resultatet, for det så så rart ut rett etter at du hadde gjort det. Forresten; Digger deg, Ida! Du virker tversigjennom herlig : )

 • Reply Benedikte 26. mai 2012 at 13:57

  eller løp på en strand i spania og hopp uti havet med en gang du er ferdig!!!! det gjorde jeg i dag, da jeg holdt på å svette av meg bikinien etter løpeturen…haha!! ser ut som dere hadde det artiig :))

 • Reply Nina 26. mai 2012 at 16:05

  Har du skrevet noe mer om coolsculpting etter det første innlegget ditt? Finner ikke, lurer fælt på hva du synes om resultatet 🙂

 • Reply Marie LB 26. mai 2012 at 21:06

  Hei!
  En kommentar ikke relatert til dette innlegget, men håpet du kunne svare meg på noe fordi du er den beste bloggeren jeg vet om og har holdt på med dette en stund. Jeg lurte på om det gikk an å opprette en anonym blogg? Og i såfall, hvis jeg skal holde den anonym, hvordan får jeg «reklamert» for den for å få lesere? Ettersom man pleier å legge ut link på f.eks facebook. Jeg vil nemlig veldig gjerne ha en forhold-blogg. Føler jeg har en del å komme med der… litt Carrie Bradshaw opplegg 😛 Har en følelse om at du også har en del erfaringer med dårlige forhold, men velger å ikke dele det på bloggen. Jeg syntes også det hadde blitt litt personlig hvis alle venner visste det var om meg, men vil fortsatt ha meningene mine ut, hvis du skjønner! 🙂

 • Reply Catharina 26. mai 2012 at 21:07

  Jeg forstår ikke hvorfor du ikke har flere kommentarer på bloggen. Du er jo mye mer interessant enn de som bare blogger om hvor mye de elsker trening, elsker ditt og datt og hvor fantastisk livet er. Du er så mye mer ekte, og en person flere kan kjenne seg igjen i! Lykke til videre med god blogging 😀

 • Reply Monica 27. mai 2012 at 10:00

  Fine meloner 😀

 • Reply Sara 27. mai 2012 at 16:38

  Du inspirerer meg! Jeg blogger om noe helt annet (slanking) men drar stor nytte av bloggen din likevel! Håper jeg en dag får sånn kropp som du 🙂

 • Reply Jeanette 27. mai 2012 at 23:34

  Du har blitt tynnere:)

 • Reply Fitness Vibeke 29. mai 2012 at 11:51

  Hvor har du kjøpt den fine bikinien din? 😀

  Svar fra Ida: den er fra primark! Ikke særlig fin i virkeligheten hvert fall.

 • Reply joakim 29. mai 2012 at 15:31

  Treningssenter i sommervarmen er ingen dum ide. Bruker å dra dit ganske ofte selv, både for å trene og slippe unna varmen ute.

 • Reply i 29. mai 2012 at 21:39

  Hvor er solbrillene fra? Kjempe fine 🙂

 • Leave a Reply