Hverdagsliv

yolo

28. mai 2012

Jeg regner ikke med at det er noen som sitter inne og leser blogg i dette været, så jeg har rett og slett fortrengt hele det rosa internett-livet mitt i helgen. Men nå har klokka bikket midnatt, og det er mandag. Så da er jeg tilbake. Etter en ganske vill helg. Herregud. Den startet slik:

Jeg lå på sofaen, helt skutt etter en hard treningsøkt. Dott på hodet, sushi på bordet, null sminke, og Senkveld-høydepunkter på TV’en. «Skal du ut»-SMS’ene ramlet inn på rekke og rad, men jeg ristet bare på hodet og syntes synd på alle som kom til å være fyllesyke dagen etter. Men plutstelig så bare; hva er det jeg driver med?! Den lyseblå himmelen som begynte å mørkne utenfor minnet meg om den sommeren jeg flyttet til Oslo, da livet var en lek, og hver kveld endte i et eventyr basert på vin. Og så kastet jeg meg rundt. På tjue minutter hadde jeg ryddet opp i det som møtte meg i speilet, og bælmet to glass med halvsøt vin. Før jeg visste ordet av det, satt jeg i en taxi. Det ble en interessant kveld på byen, og dagen etter våknet samboer’n opp til et enda mer interessant brev på badet.

Ganske greit å skrive brev når man kommer hjem fra byen, da er man liksom sikker på at man husker alt som skjedde kvelden før. Selv om det kanskje ser ting man VIL glemme. Dagen etter var jeg litt klein, så jeg satt stort sett slik.

Men så bare; skal vi dra ut og ha det gøy i kveld eller? Det er jo så fint vær. Faen, det er farlig med fint vær. Så vi dro på oss kjoler, og dro på Olivia for å ha vorspiel. Vakre jenter, vakkert vær, vakker vin. Faen, det er farlig med ting som er vakre.

Jeg tok på meg en kjole med åpen rygg, men jeg hater jo åpen rygg, så jeg snudde den like greit bakfram. Når jeg ser på alle de skurrete bildene, tør jeg ikke å tenke på hvor mange som har sett «for mye» av meg. Men, ja. Så dro vi på Olivia. Og der ble det veldig mye vin.

Classy er navnet. Jeg har slettet over halvparten av bildene fra i går, blir rett og slett flau. Men hallo: YOLO. You only live once.

I dag har jeg hatt det helt forferdelig. Og natten husker jeg svært lite av. Så da er det jo bra at min oppførsel er nøye dokumentert. På film. Øynene mine gråter.

Heldigvis, så har jeg verdens beste venner. Vi har ledd tårekanalene våre i stykker i dag, og rett og slett hatt verdens beste kveld. Samboer’n laget middag, og vi tok den rett og slett med oss utenfor. Vi bor rett ved vannet, så da ble det kveldssol, middag og pledd. Skikkelig kvalitetstid. Helt til det kom tre «kjekke» karer som hadde lyst til å kysse og stryke oss på armen. Da vi ikke hadde lyst ble vi beskyldt for å være rasister, og så besvimte en av dem foran oss på plenen. Søndagsdrama!

Nå er vi akkurat ferdig med å se film, og godjentene har lagt seg. I morgen blir en helt FANTASTISK dag! Vi skal ut på seiltur, og bare kose oss masse i solen. Dessuten har det skjedd to veldig bra ting i dag. Theabestis har kommet hjem etter et alt for langt opphold i Mexico, og Nadja som ble min søster i Los Angeles, har FLYTTET til Oslo! Hjertet mitt er så happy at jeg ikke har ord. Nå trenger jeg heftig effektiv beauty sleep, så vi blogges i morgen. Natta, alle sammen!

15 Comments

 • Reply Nathalie 28. mai 2012 at 10:10

  Fine bilder!Ida har du Iphone 4 eller 4 s? og hva synes du om bildekvaliteten?Likte lyset på de partybildene dine!hva slags kamera bruker du ellers?

  Svar fra Ida: Jeg har iPhone 4! På partybildene har jeg brukt digitalkameraet mitt, Canon Powershot S95.

 • Reply Karoline 28. mai 2012 at 11:45

  Høres ut som en perfekt helg, bortsett fra armpuskerne da xD

 • Reply Kristine 28. mai 2012 at 12:31

  Hvor er det fersken skjørtet fra? 😀

  Svar fra Ida: Det er fra HM 🙂

 • Reply Lise 28. mai 2012 at 12:49

  nei, nå er jeg spent! Har du kjøpt leilighet??

  Svar fra Ida: Nei, ikke enda 🙂

 • Reply Susanne Michaela 28. mai 2012 at 12:58

  Haha! elsker livet ditt, Ida!:)

  Forresten, hva skjedde med den headeren du planla og få? for den du har nå var bare «midlertidig» ? 🙂

  Svar fra Ida: ikke godt å si 😉

 • Reply SWEET PETROLEUM 28. mai 2012 at 13:04

  Dejlig stemning på billederne! 😀

 • Reply Julie 28. mai 2012 at 14:59

  haha høres ut som en vill weekend. Hvor er olajekken din fra? Nydelig, fin farge!

  Svar fra Ida: denne er fra Bik Bok! 🙂

 • Reply Line 28. mai 2012 at 16:03

  Ser ut som supre sommer-dager! 🙂 Virker som du er et spetakkel noen ganger (no deffence). Så kanskje du kunne kommet med noen tips til dager med fylleangst. Når du virkelig skjemst og lurer på hvem som så hva 😉 Kos deg videre! Håper været holder seg.

 • Reply Tina 28. mai 2012 at 17:45

  Åh! nederste bildene … så herlig ut! 🙂

 • Reply LisaLDN 28. mai 2012 at 21:39

  Er altfor dårlig til å kommentere, men må berre sei at eg elska dette innlegget! 🙂

  Svar fra Ida: det var hyggelig

 • Reply Inger Ane 29. mai 2012 at 14:53

  Jeg digget den sorte kjolen din med åpen rygg (heftig utringing)! Hvor er den fra?? 🙂 Looken med rød leppestift var veldig bra på deg, forresten!

  Svar fra Ida: tuusen takk! 🙂 Den er fra Zara!

 • Reply Astrid 2. juni 2012 at 19:52

  Hvilken leppestift bruker du? 🙂

 • Reply Linn 5. juni 2012 at 12:20

  på tide å vaske toalettet kanskje ? 😉

 • Reply Frida 11. juni 2012 at 23:31

  Alltid like herlig når ting ordner seg og livet blir mer og mer fantastisk 😀

 • Reply Kaya 18. desember 2012 at 08:29

  Vask badet! Toalettet er skittent! motbydelig!

 • Leave a Reply