Uncategorized

A PLACE TO STAY

1. juni 2012

Jeg er klam i hendene. Dumpa i går. Nytt håp i dag. Ser på mobilen tre ganger i minuttet, og sjekker mail oftere enn jeg blinker med øynene. Hvofor ringer det ikke? Sa jeg noe galt? Hvis det ikke skjer noe snart så gir jeg opp. Please ring, jeg ble så forelsket. 

Og nå så dere sikkert for dere at jeg brettet ut kjærlighetslivet mitt, men neida. Leilighetslivet. Jeg jobber med å skaffe meg et ordentlig hjem. Hvor jeg kan bo, og ha alle tingene mine på ett sted. Pendling begynner å gjøre meg gal. Oslo er så vakkert, og det er bare en glede å traske fra leilighet til leilighet. Helt til de ikke ringer. Please ring.

 

4 Comments

 • Reply Hege A 1. juni 2012 at 23:09

  ååååå så spennende!! lykke til i leilighetsjakten :-))

 • Reply anonym 2. juni 2012 at 19:35

  skal du kjøpe el leie?

 • Reply Benedikte 2. juni 2012 at 20:32

  du er nødt til å gi ut bok! 😀

 • Reply Tuva 3. juni 2012 at 14:16

  Hvorfor skal du leie igjen????

  Svar fra Ida: skal jeg?

 • Leave a Reply