Ida tipser

LESERTILBUD

3. juni 2012

Dere er jammen heldige som er mine lesere! For nå har Neglhuset bestemt seg for å gi et tilbud til bare dere <3 Og tilbudet gjelder pedikyr, hører jeg jubelen? Pene tær er viktig, det har jeg sikkert blogget om en del ganger. Spesielt på sommeren har jeg alltid en fin pedikyr. Tær er jo ikke pene i utgangspunktet, så det er viktig å pynte litt.

Hvis dere booker time til pedikyr i løpet av denne uken, får dere støping av negler på tær med acryl eller gelè + minipedikyr og skrubbing av føtter for 600 kroner. Det pleier å være i 2-3 måneder. Mange farger å velge mellom, selv er jeg fan av den sjokkrosa og fransk, som dere ser på bildene over. Dere trenger ikke å ha timen denne uken, men den må bookes i løpet av uken.

For å booke time, ring eller send SMS til 458 33 166. Se nettsiden for flere bilder og priser!

8 Comments

 • Reply therese kristina 3. juni 2012 at 14:23

  Veldig kjekt med sånne tilbud 🙂

 • Reply Natalie 3. juni 2012 at 14:49

  Hva skjer med caps lock på alle overskriftene? Grøss…

 • Reply Frida 3. juni 2012 at 15:23

  Hei! Hvor har du kjøpt chanel vesken din og hvilken modell er de?? Kjempe fin!! 😀

 • Reply Gry 3. juni 2012 at 23:12

  Hei.
  Fin blogg du har:-) Titt gjerne innom meg..

  Gry

 • Reply L 4. juni 2012 at 10:09

  ELSKER den rosa 😀

 • Reply Ilaktionova 4. juni 2012 at 15:48

  Just awesome!

  ilaktionova.blogspot.com

 • Reply Silje 5. juni 2012 at 15:01

  Artig at de anbefaler bloggen idawolff.com 😉

 • Reply Aleksandra 9. november 2012 at 08:44

  Hva mener du med at tær ikke er pene i utgangspunktet? Legg ut bilde av dine tær da. Det er ofte det mest feminine med en flott jente. Nå er ikke alle velsignet med pene tær, men de som er bør fremheve dette. Feilen er at mange med stygge tær er ukritiske til dette og det er de som oftet sprader rundt i åpne sko/sandaler. Nei, flotte jenter med pene tær; show them off, og ikke skjul disses naturlige ynre med å lakkere neglene, det blir bare slutty. Det hederlige unntaket er fransk pedicure, da det kun fremhever den naturlige femininitet. 🙂

 • Leave a Reply