Uncategorized

CONTROL YOUR MIND

5. juni 2012

Å krangle med venninner er seriøst verre enn kjærlighetssorg. Ti ganger verre! Dumme gutter kan man liksom feie under et teppe og glemme som en tannlegetime, mens venninner stikker hardt i hjertet. Sånn er det i hvert fall for meg. Men det er jo viktig å krangle også, for det betyr at det har ligget noe under overflaten som bør diskuteres. Og når man får diskutert det, føler man seg plutselig lett som en fjær og verden skinner igjen. Alle burde være like flinke til å si i fra som meg! Selv om jeg kanskje er litt for flink…

Nå er jeg allerede i gang med å planlegge helgen, fordi jeg gleder meg så. Vasker tøy, pakker koffert, og gjør meg klar for å sjekke inn på en deilig suite og leke med vakre venninner hele helgen. Mens vaskemaskinen durer skal jeg ut og jogge en tur med Maria, ingen tid å miste!

10 ting/tanker man kan gjøre/tenke når man er sliten etter jobb/skole og ikke orker en løpetur:

* Hør på en sang som gjør deg gira. Heads will roll funker bra for meg om dagen.

* Prøv på en bukse eller kjole som du vet er alt for trang.

* Tenk på hvor tjukk du (eventuelt) føler deg når du ser deg i speilet.

* Tenk på at du snart skal ligge på stranda i bikini.

* Tenk på alt du har spist i dag…

* Tenk på neste gang du skal kle av deg foran noen.

* Tenk på hvor sliten du ble sist du løp etter bussen.

* Tanken på å svette frister kanskje ikke, men husk at svette er fettet ditt som gråter.

* Ta en kald dusj før du knyter på deg løpeskoa, så kvikner du til.

* Og ikke minst, tenk på den herlige følelsen du får når du er ferdig!

33 Comments

 • Reply Karina 5. juni 2012 at 20:17

  Takk for inspirasjon! Akkurat bestemt meg for ikke å jobbe i kveld, men nå tar jeg meg en tur likevel 😉

  Svar fra Ida: BRA! God løpetur! 😀

 • Reply therese kristina 5. juni 2012 at 21:43

  Gooode tips! Trengte det.

 • Reply Martine 5. juni 2012 at 22:19

  takk for motivasjon! her traff du en ny målgruppe innenfor trening, og jeg fikk meg en god latter 🙂 tror dette vil funke bra!!

  ha en fin kveld 🙂

 • Reply Tina 5. juni 2012 at 22:27

  bra tips, kanskje det blir en treningsøkt eller to denne uken likevel! 🙂

 • Reply Kamilla 5. juni 2012 at 22:39

  Prøv ut «Zombies, run!» appen også! Veldig morsom, og motiverende 😀

 • Reply Marie 5. juni 2012 at 23:16

  du er så fiiiin 🙂

 • Reply Ina 6. juni 2012 at 00:23

  Gode tips Ida! 🙂

 • Reply camilla 6. juni 2012 at 01:03

  Bra tips! 🙂 fin genser forresten! hvor har du kjøpt den?

  Svar fra ida: kjøpte den på HM for to dager siden, tror de har den fortsatt 🙂

 • Reply Aina Litle 6. juni 2012 at 07:09

  Jeg pleier å si til meg selv at hvis jeg ikke har lyst til å løpe, kan jeg gå, og når jeg først er utenfor døren så tenker jeg «ah, nå er jeg jo allerede ute!» så da løper jeg likevel 🙂

  Svar fra Ida: det var veldig lurt! 😀

 • Reply Marthe 6. juni 2012 at 08:52

  Med tanke på alle dine unge lesere ville jeg kanskje tenkt meg om et par ganger før jeg la ut slike tips på bloggen.

 • Reply Synne 6. juni 2012 at 10:07

  Bra inspirasjon!
  Hvem synger sangen? 🙂

  Svar fra Ida: sangen er en link, så bare trykk på den! 🙂

 • Reply Hilde 6. juni 2012 at 10:55

  kan du ikke legge ut bilde resultat av cool sculpting’en?
  føler du den har hjulpet deg?

  Svar fra Ida: gjør det når de 3 månedene har gått 🙂 Ja, jeg føler at det har hjulpet!

 • Reply Vilje 6. juni 2012 at 11:00

  Jeg er glad jeg ikke er 14 år, full av usikkerhet og leser denne bloggen. Tenk på hvor tjukk du eventuelt føler deg? Prøv en for trang bukse? Tenk på neste gang du skal kle av deg foran noen? … Hva skjedde med, å føle seg vel, at å holde seg i aktivitet er bra for deg på alle områder. Hva skjedde med å sette pris på kroppen din, og ta vare på den i form av bra trening og sunn mat. Du må jo selv velge hva som motiverer deg til den joggeturen, men ta litt ansvar da. Hvor mange lesere har du? 60 000? 150 000? Jeg vet at dere bloggere skriker «jeg er ikke et forbildet, og vil ikke være det heller» – men dere har et ansvar enten dere vil eller ikke. Når det er sagt leser jeg bloggen din hver dag fordi du virker som en kul og oppegående jente. Den perioden du var nede, og bestemte deg for å komme deg tilbake til livet ditt – det var helt utrolig vakkert å lese om. Jeg heier på deg, men syntes at de rådene var uansvarlige.

  Svar fra Ida: ta det med en klype salt 🙂 Tror de fleste av mine lesere kjenner meg såpass.

 • Reply VK 6. juni 2012 at 11:01

  Jeg er glad jeg ikke er 14 år, full av usikkerhet og leser denne bloggen. Tenk på hvor tjukk du eventuelt føler deg? Prøv en for trang bukse? Tenk på neste gang du skal kle av deg foran noen? … Hva skjedde med, å føle seg vel, at å holde seg i aktivitet er bra for deg på alle områder. Hva skjedde med å sette pris på kroppen din, og ta vare på den i form av bra trening og sunn mat. Du må jo selv velge hva som motiverer deg til den joggeturen, men ta litt ansvar da. Hvor mange lesere har du? 60 000? 150 000? Jeg vet at dere bloggere skriker «jeg er ikke et forbildet, og vil ikke være det heller» – men dere har et ansvar enten dere vil eller ikke. Når det er sagt leser jeg bloggen din hver dag fordi du virker som en kul og oppegående jente. Den perioden du var nede, og bestemte deg for å komme deg tilbake til livet ditt – det var helt utrolig vakkert å lese om. Jeg heier på deg, men syntes at de rådene var uansvarlige.

 • Reply Julia 6. juni 2012 at 14:17

  Takk for gode treningstips, Ida! Må vel bare hive på meg joggeskoene og ta meg en tur ut 🙂

  Til alle haters: Idawulff har vel aldri vært en blogg der målgruppen er «barn»? Bloggen er, og skal være spekket med ironi – det er jo nettopp derfor bloggen er verdt å lese!

  Du skriver utrolig morsomt og bra, Ida. Keep it going!!

  Svar fra Ida: takk for fine ord, god tur! 😀

 • Reply Ann Elisabeth Angelund 6. juni 2012 at 21:29

  kan du legge ut spotify-listene dine i ett innlegg? 🙂

 • Reply Elise 7. juni 2012 at 01:20

  Haha, jeg liker deg jeg Ida!

 • Reply Maria 7. juni 2012 at 09:31

  Synes du må tenke på at du har unge lesere. Jeg mener ikke å skrive noe negativt til deg her,men det å legge ut at du vil bli SUPERSKINNY og at det er fettet som gråter når man svetter. Det er litt drøyt synes jeg!
  Synes du bør tenke deg om 2 ganger før du sender ut slike signaler til unge jenter som kanskje er veldig usikre på seg selv!

 • Reply Idun 7. juni 2012 at 09:48

  Syns du krangler med venninner hele tiden jeg. Dramaqueen?

  Svar fra Ida: LOL, mm

 • Reply amalie 7. juni 2012 at 12:58

  forrige gang jeg tenkte disse tingene fikk jeg bulimi. Så vær litt forsiktig med å tenke på hvor feit og stygg du er hele tiden, for du kan bli overasket over hva kroppen din og deg selv er desperat nok til å gjøre.

 • Reply ida 7. juni 2012 at 18:44

  Wow! dette var en ærlig motivasjon, som traff meg rett i hjertet! 🙂 må bare vente til jeg er ferdig med siste eksamen, no time for joggetur! eller kanskje jeg skal få preset en inn i kveld! 🙂

 • Reply Tessa 7. juni 2012 at 19:50

  Jeg har alltid syntes at bloggen din er sykt velskrevet og ikke minst at du har mye mer å komme med enn de andre toppbloggerne men det her skuffet meg. «* Tenk på hvor tjukk du (eventuelt) føler deg når du ser deg i speilet.
  * Tenk på at du snart skal ligge på stranda i bikini.
  * Tenk på alt du har spist i dag…
  * Tenk på neste gang du skal kle av deg foran noen.»

  Seriøst? Dette er kanskje de verste «motiverings» tipsene jeg noen gang har lest. Dette er jo tanker ingen burde tenke på lang sikt, det kan jo virkelig få hvem som helst til å føle seg ukomfortabel med sin egen kropp. Dette er jo ikke sunn treningsmotivasjon i det hele tatt. Jeg driter i om du sier du ikke er et forbilde eller at målgruppen for bloggen din ikke er barn og spesielt unge lesere – de klikker seg nok inn her de også, og det er ikke alltid så mye mer enn et sånt innlegg som skal til før noen får en usunn tankemåte rundt trening og kropp. Unge jenter er ekstremt påvirkelige.
  Det finnes tusen andre tips som er sunnere når det gjelder treningsmotivasjon, hvorfor ikke fokusere på dem istedenfor?

 • Reply Maren 7. juni 2012 at 22:56

  Det er kjempeflott at du vil inspirere andre til å ta initiativ til å trene.
  Men tipsene dine, ironi eller ei, gir feil inspirasjon.

  Men ellers en kjekk blogg! 🙂

 • Reply Anita 9. juni 2012 at 13:14

  Tragiske tips.

 • Reply Anette 9. juni 2012 at 22:27

  Haha dævver! Kunne ikke sagt det bedre selv! Ikke alle som spretter i treningstøyet, bare av pur treningsglede. Noen må bruke ironi og svart humor for å få dradd rumpa si over dørstokken. Stå på Ida, u rock!

 • Reply jessica 10. juni 2012 at 14:29

  disse «treningstipsene» vitner jo ikke om en sunn tankegang i det hele tatt. jeg synes ikke at du burde oppfordre leserne dine til å tenke slike tanker om seg selv, for noen blir lettere påvirket enn andre, og veien til et dårlig selvbilde og spiseforstyrrelser er veldig kort. nå ble jeg rett og slett skuffet, og selv om du sier at det skal tas med en klype salt, så vil nok de færreste gjøre det.

 • Reply Linn 10. juni 2012 at 16:00

  Dette er på ingen måte sunn treningsmotivasjon Ida.. Det der er tips til «hvordan gi deg selv dårligere selvtillit – og på sikt utvikle en spiseforstyrrelse..». Trening – JA! Men det er ikke dårlig selvfølelse og tanken på at du er feit som skal gi deg treningsmotivasjon..

  Come on! Du kan MYE bedre enn det der!

 • Reply Sofie 10. juni 2012 at 17:41

  Jeg satt og tenkte at shit, har ikke vært innom Ida Wulff på en stund. Og så ser jeg bildet av deg på forsiden og innleggene under, og herregud, du er helt nydelig, aldri sett bedre ut. Og mens jeg scroller ned tenker jeg, jeg elsker kroppen hennes, og jeg elsker hvor sunn hun ser ut, og at hun ikke er en skinnybitch som gir etter samfunnet, og så bam, hurra, applaus, Ida på slankern! Virkelig?

  Du er så mye bedre enn dette. Du ser SÅ bra ut som du er. Du trenger ikke å gå ned et gram, det ville vært veldig skuffende egentlig.

 • Reply Solveig 10. juni 2012 at 23:35

  Det trenger ikke bare være unge lesere som blir negativt påvirket av dette. Jeg blir påvirket av slikt, enten jeg vil det eller ikke. Og jeg tror mange andre også, ubevisst blir det, selv om de er voksne og «vet bedre». Jeg har selv hatt slike tanker, men ved å ha en slik tankegang blir man jo bare enda mer negativ. Tenkte «hva faen?» når jeg leste tipsene.

  Ellers, bra blogg! Tips: hva hadde du tenkt hadde en annen blogger skrevet dette 😉

 • Reply Emilie 12. juni 2012 at 09:52

  Du skriver uten tvil den morsomste og beste bloggen i hele Norge. Du virker som en fantastisk søt jente, og har en ironi som gjør det du skriver verdt å lese, i motsetning til mye annet. Syns forøverig det er kjempeflott at du har begynt å løpe, tommel opp!

  Men, som tidligere nevnt her blir folk påvirket av det du skriver. De som føler seg truffet har kanskje godt av det! Allikevel vil jeg råde deg til å ikke la dette være en slankeperriode som går over når høsten kommer og bikinien er av. Får å hindre at selvtiliten faller og du må prøve bukser for å komme deg ut på løpetur må du holde det gående, og ikke stoppe. Har fulgt bloggen din i flere år og sett hvordan du trener/ikke trener. Pass deg litt for disse raptussene med trening hver dag i en måned også ingenting i et år. La det bli en del av livsstilen din, da er nemlig ikke veien så lang når du først er i gang. Lykke til, jeg heier på deg.

 • Reply Jenny 12. juni 2012 at 17:53

  WOW. Er du seriøs? Jeg vet ikke om jeg skal le eller grine, jeg, altså. På slankeren!!! Så jævlig orginalt! JA du kan skrive det du vil og det du gjør på bloggen din. Men å tenke sånn er jo hverken bra for deg eller noen andre. Om «målgruppen for bloggen din ikke er barn», så er hundrevis av 13/14-åringer her inne hver dag. Og det er jo strengt talt ikke rart om de blir ekstremt usikker på seg selv når de leser hva du publiserer.. «Tenk på alt du har spist i dag»
  Alt egner seg ikke på internett, da. NÅR skal dagens rosabloggersamfunn lære seg det? Herregud. Du er ikke verdens navle heller da ;))))

  «ta det med en klype salt 🙂 Tror de fleste av mine lesere kjenner meg såpass.» Nei? Haha.

  PS. Synes du er kul sånn ellers. Men dette var bare utrolig skuffende. Jeg mener, hvis bare én usikker, veldig lett formelig 13 år gammel jente mister seg selv på grunn av dette.. Da er det ikke verdt det, altså. Del disse tipsene med veninnene dine og spar resten av verden for det. Plis.

 • Reply Martine Lie Madsen 15. juni 2012 at 01:56

  Herrehatt. Her sitter dere på deres høye hest og later som dere bryr dere om kroppsbildet til 14-15 åringer, snap out of it. Dette er ida sin blogg. Hun skal ikke ha ansvaret for andre ungdommer sitt selvbilde.

  Det har liksom blitt «inn» å late som man bryr seg så jævelig om alting. Føler vel at det er den nye fjortismoten. Det er fint at ungdomen engasjerer seg, men kanskje man skal engasjere seg for litt viktigere ting en hva Ida Wulff skriver på bloggen sin. (no offence ida, jeg syntes bloggen din er fantastisk mye bedre enn de andre der ute).

  Da har jeg sagt mitt. God natt.

 • Reply LIs 12. juli 2012 at 15:03

  Skjønner ikke hva folk klager over! Dette er jo kjempegreit! Jeg fikk hvertfall letta på rumpa. Av og til MÅ slike tanker til for å få deg ut:)

 • Leave a Reply