Reise

I REMEMBER HOLLYWOOD

5. juni 2012

Det eneste som har vært riktig med denne dagen, var at jeg tilfeldigvis hadde med meg paraply da det begynte å regne noen dråper. Sånn ellers, har absolutt ingenting gått etter planen.

Kan det ha noe med Nadja å gjøre, montro? Dere husker sikkert Nadja. Den gode venninnen jeg fikk i LA, men som jeg dessverre alltid ender opp med å nesten dø eller skade meg sammen med. Sammen er vi ulykkesfugler på et nivå dere ikke kan forestille dere. Det skjer alltid noe galt! I større og mindre grader, så klart. I dag holdt vi i hvert fall ikke på å dø, så det var jo flaks.

Jeg tror aldri jeg fortalte dere hele historien om den kvelden vi faktisk holdt på å dø i Hollywood. Mest fordi jeg ikke ville bekymre de hjemme, egentlig. Jeg nevnte så vidt at jeg hadde vært med i en bilulykke, og bare det ble det medieoppslag av.

Tror jeg kan telle på to fingre hvor mange ganger jeg har vært redd som jeg var den kvelden. Nadja og jeg var i Hollywood for å shoppe og spise middag. Det gikk forsåvidt greit, men vi var slitne, og labbet tilbake til bilen etter kort tid. Vi hadde tross alt vært på nattklubb (jeg var under 21, heia ulovligheter) kvelden før, og jeg var rusa av lykke fordi jeg hadde utvekslet både nummer og Facebook med «han syyykt kjekke i The Hills», og i tillegg ba han meg på date. Hvem det kan være, overlater jeg til fantasien deres.

I hvert fall, så kommer vi tilbake til en bil med lapp i ruta. Parkeringsbot. Det viser seg at vi har parkert i motsatt kjøreretning, og en forbipasserende gjør oss oppmerksom på at vi hadde flaks, for i tillegg til det, så hadde skiltene på bilen «gått ut på dato». Vi setter oss i bilen, og kjører avgårde med dårlig stemning i baggasjerommet. GPS’en var selvfølgelig fiendtlig som alltid, noe som forresten førte til en telefonregning på 40.000 kroner da jeg kom hjem (ikke bruk GPS i utlandet). Vi kjørte oss helt bort, og etter tre timer kom vi oss endelig ut på motorveien. Stemningen stiger, helt til Nadja blir blek som et lik, og setter øynene i meg. Bilene foran begynner å sakke farten, og jeg tenker at hun burde se på veien, men hun ser på meg, og så roper hun: BREMSENE VIRKER IKKE! Jeg hører mitt eget skrik, lukker øynene, kjenner et smell, og før jeg vet ordet av det står vi i grøftekanten langs motorveien, og det er helt mørkt, og vi er alene i verden.

Etter noen timer kommer politiet, og de skaffer oss en tauebil. Vi blir kjørt til det mørkeste mørke Downtown LA, og til og med jeg som bare har vært i byen i to dager, vet godt at to blonde jenter ikke skal være der alene midt på natta. Verkstedet tar bilen vår, og så sitter vi der på en benk. Et par palmer, noen verksteder, en Mc Donalds hvor M’en blinker slitent gult, og en dealer som har mer enn lyst til å holde oss med selskap. Eller rane oss. Vi begynner å gå uten å vite hvor, og dealeren følger etter, hakk i hæl. Så får Nadja nok. Hun snur seg og skriker noen heftige salmer til dealeren, og jeg lukker øynene igjen og tenker gjennom alternaltivene. 1. Han skyter oss. 2. Han raner oss, og så skyter han oss. 3. Han raner oss, og vi må sove på benken. Når jeg åpner øynene er han borte. Så vi løper alt vi kan til den slitne M’en, og der sitter vi med en uspist pakke Chicken Mc Nuggets.

En ting du kan stole på i LA, er at de som er vennene dine ikke nødvendigvis er vennene dine når du trenger hjelp til noe. Nadja ringer telefonlisten sin opp og ned, men ingen er spesielt interessert i å redde oss fra ghettoen. Selv er jeg ny i byen, så jeg har ikke mye å bidra med. Bortsett fra en pakke Chicken Mc Nuggets, da.

Til slutt kan en venn av Nadjas daværende kjæreste hente oss, og vi skal til og med være så heldige og få sove hos han. Før jeg begynte å juble burde jeg kanskje tatt i betraktning at Nadjas kjæreste var rockestjerne i Los Angeles, og at vennen hans derfor kanskje ikke var verdens kuleste fyr. Det var han ikke heller. Han var freaky as fuck, og vi kommer hjem til en søppeldynge som luktet hasj og kattepiss. Den stygge katten hans går selvfølgelig rundt og mjauer, blant skittentøyskurver og skumle ninjafigurer. Jeg får et teppe, og legger meg i noe som sikkert er en bod. Ringer hjem til mamma uten å ane hva klokka er, bare for å si at jeg lever men at jeg nesten hadde hadde dødd. Og så gråter jeg som en unge, helt til jeg sovner under blått neonlys og en eim av kattedritt.

Litt av en drømmekveld, hæ? Kjipt å være så langt hjemmefra når man er livredd, bokstavelig talt. Men det ble i hvert fall et fint vennskap ut av det. Og snipp, snapp, snute, så var det Hollywood-eventyret ute.

119 Comments

 • Reply Helene 5. juni 2012 at 08:46

  HHAHAHAHA!! Shitt! Det er den sykeste historien noensinne!

 • Reply Vanja 5. juni 2012 at 09:06

  OH MY GOD! For en helt vanvittig kveld! Glad du er «like» hel! 🙂

 • Reply Rebecca 5. juni 2012 at 11:32

  FANTASTISK! Ida is back !!
  Har savnet sånne innlegg, er så bra å lese! Gi ut en bok. Da skal jeg heller få gleden av å lese bøker igjen.

 • Reply Elena 5. juni 2012 at 11:41

  Shit. Skummelt altså. Ingen bremser…. der hadde dere flaks, ja!

 • Reply . 5. juni 2012 at 11:57

  jason wahler 🙂

 • Reply Guro 5. juni 2012 at 12:12

  Du skulle ringt han sykt kjekke fra The Hills, kunne blitt en fin lovestory ut av det 😉 Sånn som alltid skjer på film vet du, hehe

 • Reply Marianne-Fra Norge til New York 5. juni 2012 at 12:32

  Uff, stakkars dere, det høres ut som en scene fra en film. Sånn i ettertid kan man jo le av det, men hadde sikkert fått hjerteinfarkt der og da. Hadde garantert fått hjerteinfarkt av telefonregning på 40 000 kroner…

  Har selv kjørt meg vill i New York med en kranglete GPS, ikke gøy…:-(

 • Reply karen 5. juni 2012 at 12:52

  når du kom hjem så sa du jo også at du hadde fått et jobbtilbud om jeg ikke tok helt feil? wææææææ, kan du ikke fortelle mer om det?:D og hvis det var justin bobby som inviterte deg ut så griner jeg av misunnelse.

  Svar fra Ida: ja, det stemmer 🙂 Det var å være tour manager for Whitney Port når hun skulle jobbe med Bik Bok. I LA 🙂

 • Reply Hege A 5. juni 2012 at 12:55

  Oiiii shittt!!!! for en sinnsyk dag!! Skjønner at du ikke skrev hele historien når det skjedde!! Men herregud, godt at alt faktisk gikk bra da… Du får ha lykke til med din ulykkesvenninne i dag da 😉

 • Reply Tina 5. juni 2012 at 16:13

  herregud, det hørtes helt jævlig ut!! bra dere klarte dere fint da, sånn i forhold til alt annet som kunne skjedd med dere!

 • Reply iLaktionova 5. juni 2012 at 16:21

  The pics are awesome!

 • Reply Christine 5. juni 2012 at 17:23

  Brody Jenner?? Please svar. Har vært så nysgjerrig på hvem det var du traff siden du var I LA. hehehe. Faktisk 😛 Fikk du gått på date med han?

  Svar fra Ida: nope, ikke han 😉 hehe.

 • Reply therese kristina 5. juni 2012 at 21:40

  Herregud, det høyres fryktelig ut. Glad du ikkje delte det før no! Hadde jo vore livredd for deg og eg er verken familie eller nær venn.

 • Reply maria 5. juni 2012 at 21:58

  herregud, bra det gikk så bra som det gjorde da 😮

 • Reply Ingrid 5. juni 2012 at 22:29

  Elsker historien, og elsker måten du skriver på!
  DETTE er grunnen til at jeg leser bloggen din.

 • Reply Catharina 5. juni 2012 at 22:39

  Uff! Skrekkhistorie jo. Vil ikkje kjøre der med GPS 😉
  Kan du ikke si hvem han fra The Hills var? Jeg dør av nysgjerrighet!

 • Reply Kristina F 6. juni 2012 at 19:10

  Jason Wahler som var sammen med Lauren Conrad? Så bilde av han på facebooken din 🙂

 • Reply Christine 6. juni 2012 at 23:22

  Justin bobby? 😉

 • Reply https://prestigeautodetailingkc.com 11. august 2023 at 13:00

  Im obliged for the post.Thanks Again. Will read on…

 • Reply randm 7K 15. august 2023 at 17:08

  F*ckin’ remarkable things here. I am very glad to see your post. Thanks a lot and i am looking forward to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?

 • Reply Rootserver Plesk 15. august 2023 at 19:27

  I like reading through a post that can make men and women think.Also, many thanks for allowing for me to comment!

 • Reply youtube vide downloader 16. august 2023 at 09:11

  Enjoyed every bit of your article post.Much thanks again. Cool.

 • Reply IC695PSA140CA 16. august 2023 at 22:28

  Wow, great blog article.Much thanks again. Fantastic.

 • Reply 언택트카지노 17. august 2023 at 09:17

  Hello, everything is going perfectly here and ofcourseevery one is sharing information, that’s actually excellent, keep up writing.

 • Reply Decanting process in housing associations 17. august 2023 at 12:10

  The last thing you’ll want to do is move to London with high hopes only to be left disappointed and wantingto move somewhere else again quickly.

 • Reply Charisse 17. august 2023 at 14:49

  But a lot of of these numbers — some of them sacred amongst sportsfans — never directly address a player’s contribution to winning.

 • Reply rental cars chennai 18. august 2023 at 05:24

  Very neat article.Much thanks again. Really Great.

 • Reply du lich canada 18. august 2023 at 09:46

  Everyone loves what you guys are up too. This sort of clever work and exposure! Keep up the excellent works guys I’ve included you guys to my blogroll.

 • Reply best coaching for upsc 18. august 2023 at 19:59

  wow, awesome post.Really thank you! Much obliged.

 • Reply trekking shoes in bangalore 19. august 2023 at 08:43

  I really like and appreciate your blog article. Will read on…

 • Reply Herpesyl Reviews 20. august 2023 at 15:32

  hello!,I like your writing very much! proportion we be in contact more about your article on AOL? I require an expert in this area to resolve my problem. Maybe that is you! Having a look forward to look you.

 • Reply microsoft templates 21. august 2023 at 08:13

  What’s up mates, fastidious piece of writing and nice arguments commented at this place, I am truly enjoying by these.

 • Reply cong ty tu van luat doanh nghiep tron goi 21. august 2023 at 10:52

  500 2019 bonus. Win the latest games action online tonight

 • Reply FEES FOR CITIZEN ID CARD ISSUANCE AND OTHER 35 FEES FROM JULY 01 21. august 2023 at 11:37

  Having read this I believed it was very informative.I appreciate you taking the time and energy toput this content together. I once again find myself personally spending a lot of time both reading and commenting.But so what, it was still worthwhile!

 • Reply Gaming 21. august 2023 at 15:08

  Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve truly enjoyed browsing your blog posts. After all I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again very soon!

 • Reply Iris Morrison 21. august 2023 at 17:49

  When I originally commented I clicked the «Notify me when new comments are added» checkbox and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Appreciate it!

 • Reply amiclear official 21. august 2023 at 20:23

  I am not sure where you are getting your info, but great topic.I needs to spend some time learning much more or understanding more.Thanks for magnificent info I was looking for this info formy mission.

 • Reply Bybit Exchange 21. august 2023 at 23:03

  I do trust all of the ideas you’ve introduced in your post.They are really convincing and can certainly work. Nonetheless,the posts are very brief for novices. Could you please lengthen them a littlefrom subsequent time? Thank you for the post.

 • Reply Golden Triangle India 4 day tour 22. august 2023 at 04:21

  Enjoyed every bit of your blog.Really looking forward to read more. Want more.

 • Reply his secret obsession james bauer 22. august 2023 at 08:17

  Cómo planificar los videos de Google: una guía fragmentada

 • Reply property manacor 22. august 2023 at 15:34

  I needed to thank you for this fantastic read!! I absolutely loved every bit of it. I have you bookmarked to check out new stuff you postÖ

 • Reply PC Recycling slough 22. august 2023 at 18:12

  Hello my family member! I want to say that this post is awesome, great written and come with almost all vital infos. I’d like to look extra posts like this.

 • Reply vietlott online VSMB 23. august 2023 at 08:19

  Wow that was strange. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn’t appear. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyways, just wanted to say fantastic blog!

 • Reply email hosting 23. august 2023 at 14:47

  I really like what you guys are up too. Such clever work and coverage! Keep up the great works guys I’ve incorporated you guys to blogroll.

 • Reply Exipure 24. august 2023 at 20:18

  It’s an remarkable piece of writing in support of all the online people; theywill obtain advantage from it I am sure. asmr0mniartist

 • Reply Glucofort Review 24. august 2023 at 23:21

  fantastic issues altogether, you just won a new reader. What may you recommend about your publish that you made some days ago? Any sure?

 • Reply GlucoTrust Review 25. august 2023 at 08:56

  Nice response in return of this difficulty with solid arguments and telling the whole thingconcerning that.

 • Reply https://www.iainlhokseumawe.ac.id/repo/slot-gacor-hari-ini/ 25. august 2023 at 10:46

  In reaction to the news, Idaho Lottery’s statement emphasized that for now the state’s residents can still play Powerball,with the state recording two $50,000 winners on March ten.

 • Reply steve gibbs penticton british columbia canada 25. august 2023 at 14:58

  But, not many people have experienced that excitement due to the fact that they lack the skills necessary to do so.

 • Reply flex racket 28. august 2023 at 02:47

  wow, awesome blog article.Really looking forward to read more. Cool.

 • Reply Beatles 28. august 2023 at 07:37

  Good information. Lucky me I came across your blog by accident (stumbleupon). I’ve saved as a favorite for later.

 • Reply Play phrazle game 28. august 2023 at 10:05

  Thanks for ones marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you can be a greatauthor. I will always bookmark your blog and will often come back someday.I want to encourage you continue your great work, have a nice morning!

 • Reply IPTV Romania 28. august 2023 at 11:15

  It’s actually a nice and useful piece of info. I am happy that you simply shared this useful information with us.Please stay us informed like this. Thank you forsharing.

 • Reply buy halo carts online 28. august 2023 at 16:38

  The lump sum payment just before taxes would be about $106.5 million.

 • Reply bulk extreme superior 28. august 2023 at 19:38

  Asking questions are really pleasant thing if you are not understanding something entirely,except this piece of writing offers fastidious understanding yet.

 • Reply van rental ho chi minh 29. august 2023 at 08:53

  Hmm is anyone else having problems with the images on this blog loading?I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog.Any feed-back would be greatly appreciated.

 • Reply Wordpress 29. august 2023 at 14:44

  trimoxazole antibiotics trimethoprim sulfamethoxazole dosage

 • Reply Cua chong chay 30. august 2023 at 07:24

  what is hydroxychloroquine sulfate hydroxychloroquine brand name

 • Reply Dor123 30. august 2023 at 14:51

  Heya i am for the primary time here. I found this board and I to find Ittruly useful & it helped me out a lot. I am hoping to provide something back andhelp others like you helped me.

 • Reply Dor123 30. august 2023 at 17:36

  best ed pill over the counter ed medication – ed remedies that really work

 • Reply Dor123 30. august 2023 at 20:38

  generic ivermectin ivermectin 2 – ivermectin tablets order

 • Reply Sua may tinh tai nha 31. august 2023 at 08:00

  Hi there! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers andstarting a new initiative in a community in the same niche.Your blog provided us beneficial information to work on. You have donea marvellous job!

 • Reply Phone Reviews 31. august 2023 at 09:29

  Hello.This article was really fascinating, especially since I was looking for thoughts on this subject last Monday.

 • Reply Wholesale T Shirt Supplier Italy 31. august 2023 at 11:39

  I appreciate you sharing this blog. Will read on…

 • Reply Wholesale T Shirt Supplier Portugal 31. august 2023 at 14:43

  A fascinating discussion is worth comment. I believethat you should publish more on this issue, it might not be ataboo matter but generally folks don’t discuss these issues.To the next! Many thanks!!

 • Reply IPS Laptop LED LCD 3. september 2023 at 13:59

  Major thankies for the post.Really looking forward to read more. Really Cool.

 • Reply 1 3. september 2023 at 20:38

  Thanks again for the blog article.Much thanks again. Great.

 • Reply seo入门 3. september 2023 at 23:15

  Great, thanks for sharing this article post.Much thanks again. Fantastic.

 • Reply Bluetooth speaker 4. september 2023 at 01:29

  Really informative article.Thanks Again. Awesome.

 • Reply Bulk Extreme 4. september 2023 at 09:48

  Truly tons of good material.college essay intro essaytyper essay writing service recommendation

 • Reply Portable Vacuum Cleaner 4. september 2023 at 11:27

  Hello my friend! I wish to say that this article is amazing, great written and include approximately all vital infos. I would like to see more posts like this .

 • Reply Inflatable Screen Projector 4. september 2023 at 12:18

  Everyone loves what you guys tend to be up too.This type of clever work and reporting! Keep up the awesomeworks guys I’ve included you guys to my own blogroll.

 • Reply Buy Google Reviews 4. september 2023 at 14:52

  I blog frequently and I seriously appreciate your information. Your article has truly peaked my interest. I will take a note of your blog and keep checking for new details about once a week. I opted in for your RSS feed as well.

 • Reply réparation ordinateur à proximité 4. september 2023 at 17:16

  Awesome Post. You do a good job. Thanks again

 • Reply vault room door 4. september 2023 at 19:35

  Pretty nice post. I simply stumbled upon your blogand wanted how to delete cash app history say that I have really enjoyed browsing your blog posts.After all I will be subscribing for your rss feed and I’m hoping you write again very soon!

 • Reply Online Learning 5. september 2023 at 08:16

  You can definitely see your enthusiasm in the work you write.The world hopes for even more passionate writers such as you who aren’t afraid to say how theybelieve. All the time go after your heart.

 • Reply Strategies for motivating students 5. september 2023 at 08:54

  Hi! I’m at work surfing around your blog from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Carry on the excellent work!

 • Reply Spice Manufacturers in Mumbai 5. september 2023 at 10:22

  Really enjoyed this article post.Much thanks again. Keep writing.

 • Reply Birla trimaya apartments 5. september 2023 at 13:34

  Thanks so much for the article.Really thank you! Great.

 • Reply 2024 year 5. september 2023 at 14:48

  I don’t even know how I stopped up right here, but I believed this submit used to be good. I don’t realize who you’re however certainly you’re going to a famous blogger in case you aren’t already 😉 Cheers!

 • Reply Varanasi tour packages tours 5. september 2023 at 16:55

  Thanks so much for the article.Really looking forward to read more. Great.

 • Reply telugu cinema reviews 5. september 2023 at 17:05

  Appreciate you sharing, great blog. Really Cool.

 • Reply Phani Raju Bhima Raju 5. september 2023 at 19:13

  Hi my family member! I want to say that this post is awesome,great written and come with approximately all vital infos.I’d like to peer more posts like this .

 • Reply canada visum 5. september 2023 at 20:46

  Im grateful for the post. Much obliged.

 • Reply MS Office 2019 license price 6. september 2023 at 09:35

  Fantastic blog.Really looking forward to read more. Fantastic.

 • Reply mince hk 6. september 2023 at 19:41

  Thanks for the post. Awesome.

 • Reply สล็อต168galaxy 7. september 2023 at 08:08

  It’s going to be ending of mine day, but before endI am reading this impressive paragraph to increase my experience.

 • Reply CNC machining China 7. september 2023 at 10:40

  Really enjoyed this blog article. Want more.

 • Reply family dental professionals 7. september 2023 at 11:07

  Really a good deal of superb material.higher english essay help essay writing service ghostwriting service

 • Reply mansion 7. september 2023 at 15:45

  Your way of addressin this subject is both remarkable as well as motivating.

 • Reply หนังอาเกาหลี 7. september 2023 at 18:41

  ivermectin 3 ivermectin 1 topical cream – stromectol in canada

 • Reply Cua Nhua Composite 11. september 2023 at 07:13

  Hello mates, nice piece of writing and good urging commented here, I amtruly enjoying by these.

 • Reply dung cu sua xe may 11. september 2023 at 08:31

  Excellent blog you have got here.. Itís difficult to find quality writing like yours these days. I honestly appreciate individuals like you! Take care!!

 • Reply home wifi viettel 11. september 2023 at 12:10

  Un sito fantastico spesso anche se in lingua non italiana riescono a spiegare benissimo tutto.

 • Reply cac goi mang viettel 11. september 2023 at 15:05

  prednisone in india prednisone – prednisone 5 tablets

 • Reply home wifi viettel 13. september 2023 at 08:48

  Great article.Really thank you! Really Great.

 • Reply Mary Farmer 13. september 2023 at 14:27

  I’ll immediately clutch your rss as I can’t in finding your email subscription link or newsletter service. Do you’ve any? Kindly allow me realize in order that I may just subscribe. Thanks.

 • Reply Andrea Jones 14. september 2023 at 09:14

  I am not positive the place you are getting your information, but good topic.I must spend a while studying more or understanding more.Thank you for great info I was searching for this info for my mission.

 • Reply 온라인홀덤사이트 15. september 2023 at 08:06

  Heya i am for the first time here. I came across this board and I tofind It really useful & it helped me out much.I’m hoping to offer one thing again and aid others like you aided me.

 • Reply 온라인홀덤사이트 15. september 2023 at 10:59

  slots for real money slots games free free slots

 • Reply Spice Shop 17. september 2023 at 02:16

  Thanks so much for the article.Really thank you! Keep writing.

 • Reply 雪綠園即時足球比分 18. september 2023 at 19:22

  Thanks a lot for the post.Much thanks again. Fantastic.

 • Reply irontechdoll 19. september 2023 at 04:24

  This is one awesome blog article.Much thanks again. Awesome.

 • Reply Isidra 19. september 2023 at 09:05

  Enjoyed every bit of your article post.Really thank you! Really Cool.

 • Reply Joan Hayes 20. september 2023 at 06:49

  There are a handful relationships which similar using a fairy tale story.And sometimes I stop and take a review my wishes. All youhave to do is type in some information and hit the enter key.

 • Reply Jethro Hartley 21. september 2023 at 07:59

  PlaySugarHouse was the very first app to debutin May well 2019, followed byParx the following month.

 • Reply air conditioner service and repair 24. september 2023 at 04:21

  Thanks again for the blog article.Much thanks again.

 • Reply kolkata to andaman tour package 25. september 2023 at 07:41

  I loved your blog.Much thanks again. Really Great.

 • Reply best pte institute in ludhiana 25. september 2023 at 19:39

  Really informative blog.Really looking forward to read more. Cool.

 • Reply the best interior designers in india 26. september 2023 at 06:03

  Great, thanks for sharing this blog post.Thanks Again. Awesome.

 • Reply find people 26. september 2023 at 08:42

  Herkes için Twitter hesabımızda Binance güvenilir mi yanıt verdik.Siz de Binance hakkında bilgiler takip etmek istiyorsanız Twitter hesabımıza uğrayarak hemen takip etmeye başlayabilirsiniz.Binance güvenilir mi öğrenin.binance güvenilir mi

 • Reply tour and travels website 26. september 2023 at 22:49

  Awesome article post.Really thank you! Really Cool.

 • Reply sanjay khemka classes 27. september 2023 at 08:34

  Appreciate you sharing, great article. Great.

 • Reply best spiritual audiobooks 27. september 2023 at 10:16

  Space Coffin says:Very good post. I am going through a few of these issues as well..Reply 06/10/2020 at 4:33 pm

 • Reply viagra jelly 27. september 2023 at 21:19

  I really enjoy the blog article.Much thanks again. Much obliged.

 • Reply trip to gangtok and darjeeling 28. september 2023 at 07:29

  Very informative blog.Really looking forward to read more. Fantastic.

 • Reply Valve Manufacturers 28. september 2023 at 18:56

  Thanks again for the blog. Much obliged.

 • Reply Golden Triangle Tour India 4 Days 29. september 2023 at 05:25

  Fantastic blog article. Will read on…

 • Reply led wall light 30. september 2023 at 07:57

  I really enjoy the article.Really looking forward to read more. Keep writing.

 • Leave a Reply