Nybygg, hjem & interiør

I HAVE A DREAM

7. juni 2012

Jeg sitter og surfer etter kontormøbler til Chills sitt nye kontor, og fant nettopp det råeste av det råeste. Hvem vil vel ikke ha en SØLVSOFA? Jeg skulle hoppa i sofaen hver eneste dag om jeg hadde en sånn. Hjerte hjerte.

15 Comments

 • Reply Tess 7. juni 2012 at 12:00

  Hei Ida! Jeg lurte på om du kunne lage ett innlegg om hvordan dere bloggere tjener på bloggen derer, ett type oppsett på hva dere feks tjner på det forskjellige… Det er jo adlinks og annonse og reklame osv dere skriver under bildene, får dere gavekort, får dere lønn pr trykk eller åssen funker det? Det hadde vært kjempe gøy å sett, og du er vel eneste bloggern i norge som tørr å løfte bort sløret og forelle oss som ikke vet;-) alle andre skal jo være så forbanna hemmlighetfulle med alt…hehe! Du kan jo bare skrive sånn ca hva man kunne fått for den g den type annonsering, jeg mener ikke du må blottlegge inntekten din helt her;-) Det hadde vært kult å sett hvordan det funka! Håper du kunne laget ett sånn innlegg. Ingen har gjort det før;-)

 • Reply Karina 7. juni 2012 at 13:52

  Hvor er den store mørkegrå stolen fra? Første til høyre på andre rad. Dette var et knippe fantastiske møbler 🙂

 • Reply Hege A 7. juni 2012 at 15:54

  Hei Ida!

  Bloggen din er litt «skummel» av og til når det gjelder kommentarfeltet… Ofte står det allerede ferdig utfylt navn, mail og url til noen jeg absolutt ikke vet hvem er.. Jeg følger bloggen din gjennom bloglovin, om det har noe å si?
  Greit å si ifra, fordi det skal vel ikke være sånn 🙂 hehe!

  Ellers må jeg si at jeg digga møblene.. Spesielt den store grå stolen i midten til høyre :-))

  (PS! Må bare bli en av de typiske bloggerne som spør etter header… Men var ikke du på photoshoot for å ta bilder til ny header?!?! 😉

  Svar fra Ida: vet, det er noe galt med kommentarfeltet :/ men finner ikke ut av det! Jo, jeg var det, men det er glemt helt bort. Skal få fikset det! 🙂

 • Reply Cornelis Elander 7. juni 2012 at 18:12

  Ida, jeg trenger noen til å innrede noen av suitene på hotellet her i Santa Monica – tar du jobben 🙂

  C. i Hollywood

  Svar fra Ida: seff!!! 😀

 • Reply therese kristina 7. juni 2012 at 19:18

  Mykje fint 🙂

 • Reply Ida 7. juni 2012 at 20:19

  Hei! Jeg vil gjerne lese om da du bodde i LA, men får ikke til å bla så langt tilbake i arkivet ditt.. Hva skal jeg gjøre? Hvor kan jeg finne det? 🙂

  Svar fra Ida: skal prøve å få lagt alt i en reise-kategori 🙂

 • Reply Tonje Eilin 7. juni 2012 at 21:03

  Ohlala… Elsker det!!

 • Reply tina 7. juni 2012 at 21:54

  eelsker den første og siste stolen på rad nr 2!! hadde ikke sagt nei takk til en av dem 🙂

 • Reply Christine Landre 7. juni 2012 at 22:07

  enig med «Tess» 😀

 • Reply ida 7. juni 2012 at 22:36

  oioioi, fine møbler!
  og ja, alle burde egentlig ha en sølvsofa.

 • Reply Eva 7. juni 2012 at 23:00

  Stilige møbler 🙂

 • Reply Johanne 8. juni 2012 at 19:10

  Ååå! Så mye fint. Du må legge ut link til den sorte stolen på øverste rekk nr 2 fra venstre og den grå store på ant øverste rekke helt til høyre! Så lekre. Sett etter lignende i flere måneder nå!

 • Reply Liz 9. juni 2012 at 14:07

  Hvilken nettside fant du disse møblene på? ELSKER stol nr 2 øverst <3

 • Reply Kjetil 11. juni 2012 at 14:43

  IDA! Den sofaen må jeg ha!! hvor får jeg tak i den? 😀

 • Reply Tina Eline S 11. juni 2012 at 22:19

  Oh den eggstolen må jeg bare ha, koste hva det koste vil. Hvor kan jeg kjøpe den?

 • Leave a Reply