Hverdagsliv

CHECK IN

8. juni 2012

Da har jentene og jeg sjekket inn på Saga Hotel for helgen! Hotellet i Oslo med den beste beliggenheten, ingen tvil. I rolige omgivelser på Frogner, og svært få steinkast fra all shoppingen og nattelivets galskap. Bogstadveien, med andre ord.

Nå skal jeg svinge meg rundt, er jammen ikke lett å være partyplanner. Selv om det bare er for en liten jentegjeng. Vi skal feire Nadja i kveld, og jeg har 3000 ting å ordne. Det spøker for gaven hennes – jeg er verdens dårligste på å kjøpe gaver! En gang ga jeg kjæresten min en stor Mr Bean-bamse, han ble IKKE glad. Det skal nevnes at jeg var 14 år eller noe sånt.

Her kan dere tro vi skal kose oss stort. Blir langt i fra feil å ligge i denne sengen i MANGE timer etter en festlig tur på byen. Håper alle mine fine lesere har en hyggelig helg i vente! <3

4 Comments

 • Reply Martine 8. juni 2012 at 21:32

  hey hey ida, skulle ikke du få ny header?:):):)

 • Reply Ina 8. juni 2012 at 22:58

  Nydelig!

 • Reply Amalie 8. juni 2012 at 23:14

  Gud så fint!

 • Reply Mariann Engedal 9. juni 2012 at 13:02

  Fatastisk fint hotell, vi hadde rom der når vi var på konsert i Oslo for noen uker siden, eeeeelsker stilen<3

 • Leave a Reply