Ida tipser

PUPPESPESIAL

17. juni 2012

Dere spør meg om mye rart, og uansett hvor rare spørsmålene er, setter jeg pris på at dere ønsker mine «ekspertråd». Jeg svarer leserne mine på alt fra spørsmål om kjærlighetssorg til matlaging, men om jeg er riktig person å spørre får være en annen sak. Jeg får mange spørsmål hva angår kjoler og pupper. Ikke alle kjoler gjør seg med en synlig BH under, og nå har jeg vært så heldig og fått testet noen gode alternaltiver fra BuyHelse.

Fashion tape er en tosidig tape som sørger for at kjolen holder seg der du ønsker den. Ikke like fett bestandig, at man ser helt ned til navelen når man bøyer seg framover. Med denne tapen er det rett og slett lettere å kontrollere kjolen. Tapen holder hele kvelden, og synes ikke utenpå plagget.

Magic clip gjør det enkelt å skjule BH-stroppene. Clip’en er i myk plast, ikke sjenerende. Og vips, så var ikke de stygge stroppene i veien lengre. Love this!

Niple covers har jeg brukt i mange år. Det er rett og slett utrolig praktisk, om du ikke har behov for noe som «løfter» og holder på plass. Minuset er at blomstene synes gjennom gjennomsiktige plagg, men heller det enn å være helt toppløs. Niple covers er et must for alle med pupper på rimelig størrelse!

Eve’s bra er helt genial. BH’en dekker kun det som er nødvendig, og man er fri for både rygg og stropper. Helt perfekt for tubekjoler/topper, eller plagg med åpen rygg. De to separate kopene sitter godt fast på kroppen og kan brukes mange ganger.

V-bra er min absolutte favoritt av alle produktene jeg har testet. Herregud for en magi! For vi er vel alle enige om at en stygg utringning ikke er noe spesielt å se på? Skal man først vise hud, kan man gjøre det på en ordentlig måte. V-bra kan brukes til dype utringninger og V-halser, helt perfekt. Og ja, den er nesten like snill med puppene som på modellen på bildet over. HURRA!

Alle puppeproduktene finner dere her. De koster nada, og er så absolutt verdt pengene. Go boooobs! //Reklamebasert innlegg.

13 Comments

 • Reply Anniken 18. juni 2012 at 07:31

  Elsker de produktene 🙂

 • Reply Lena 18. juni 2012 at 08:10

  Eller bare kjøpe det for 10 kr på ebay 😉

 • Reply Marte 18. juni 2012 at 08:24

  veldig bra

 • Reply anette 18. juni 2012 at 08:25

  Dette funker – flott innlegg ida

 • Reply Marte 18. juni 2012 at 08:25

  virker

 • Reply therese kristina 18. juni 2012 at 10:09

  I like! Må prøve den nederste 🙂

 • Reply Åse jensen 18. juni 2012 at 10:43

  Veldig fint innlegg – nå veit jeg hva jeg skal kjøpe til sommerkjolen…

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. 18. juni 2012 at 12:30

  Det hadde ikke vært så dumt, nei! Hvordan er den som støtte for oss som er heldige fra naturens side? =)

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 • Reply Julie 18. juni 2012 at 12:45

  Jeg kjøpte faktisk nettopp nipple covers og magic clip på Ebay! Ett annet merke da, så spørs hvor lenge de varer. Men rett og slett geniale ting! Nå vet jeg hvor jeg skal kjøpe «ekte vare» dersom Ebay kvaliteten ikke holder!

 • Reply In elegance we trust 18. juni 2012 at 18:55

  Thanks for the post and for the advice!

  inelegancewetrust.blogspot.com

 • Reply Cathrine 20. juni 2012 at 09:30

  Fyfan så genialt! Bestilte bhen asap. Takk :))

 • Reply Tina 20. juni 2012 at 18:59

  Ida, eg elskar å lese bloggen din!!! this post is a perfect example of why (: You have lots of fun with your blog and don’t take it all too seriously like some other *snobby* blogs. keep up the good work og takk for boobtips 😀

 • Reply A 21. juni 2012 at 11:59

  Ekstremt sjeldent jeg bestiller noe som helst anbefalt fra blogger, men etter å ha trålet bogstadveien opp og ned på jakt etter fashion tape og bh til kjole med åpen rygg, kom jeg på dette innlegget her. Genialt! Håper bare varene kommer innen neste helg. Klem 🙂

 • Leave a Reply