Uncategorized

PACKING BOX

18. juni 2012

1. Jeg er veldig sliten.

2. Når har jeg rukket å kjøpe alle disse stygge tingene?

3. Vil dere ha alle tingene mine?

4. I morgen kjører første flyttelass.

5. Jeg er skikkelig happy. Og sliten.

14 Comments

 • Reply Linn Johnsen 19. juni 2012 at 00:14

  JA!!! JEG VIL HA TINGENE DINE! hehe 😀

 • Reply Emilie 19. juni 2012 at 00:15

  Ida! Kan jeg spørre om et rart spørsmål? Ja, det kan jeg!
  Har du noen bra tips til gode drinker man kan lage selv? Eller drinker og drinker, bare en bra blanding! Er så lei urge og baccardi og skal ut til helgen igjen!

  Tenk juuuu

  Svar fra Ida: har lagt ut oppskrift på min egen drink her! 🙂 http://www.idawulff.com/?p=8755
  Den er SYKT god!

 • Reply Elisabeth 19. juni 2012 at 07:23

  Haha, du er morsom Ida 😀 Men hvor flytter du? 🙂

  Svar fra Ida: Fortsatt Oslo 🙂

 • Reply Tiril 19. juni 2012 at 09:01

  Ååh, kjenner at jeg ikke gleder meg til jeg skal pakke og flytte igjen! Desverre har jeg enda ikke noe sted å flytte, men det løser seg for snille piker? Lykke til med flyttingen, gleder meg til å se bilder av din nye crib. 🙂

 • Reply Elise 19. juni 2012 at 09:40

  Føler med deg! Er i akkurat samme situasjon nå, og det vil jo ingen ende ta! Lykke til videre hvertfall 🙂

 • Reply Anna 19. juni 2012 at 13:01

  Kjenner meg igjen. Flytta heim frå tre år på internatskule forrige veka. Det var så mange ting eg aldri har brukt, men bare hatt! No har eg kasta masse, rydda heile klesskapet og halvparten går til byttekveld med jentegjengen. Så har eg fått hengt opp himmelseng og sinnsykt masse bilder på veggane. Så no har eg det finaste rommet i heile verden her heima. Så pakkinga var verd det. Eg hater å væra «tenk positivt»-person, men gjer eit unntak i dag (truleg på gruann av at eg har ferie!) Tenk på kor innmari fint det blir i den nye leiligheten. Innflyttningsfesten når du stolt kan visa fram leiligheten!

 • Reply Andrea 19. juni 2012 at 13:10

  Jeg lurer på en ting. På videoene der du reiser, hvordan får du laget slik at du flyr fra Norge til Barcelona? altså, du ser flyet på tur til Barcelona.

 • Reply Siri 19. juni 2012 at 13:50

  Hahah du er herlig. Men tenker ofte over nr.2 når jeg selv flytter!

 • Reply Tina 19. juni 2012 at 15:14

  hehe, tar gjerne imot tingene dine ja!! men har en følelse av det desverre ikke var seriøst.. 😉 lykke til videre med flyttingen, da i alle fall!

 • Reply elin 19. juni 2012 at 16:58

  JAAA, vil ha tingene dine. Salgsblogg, gogogo 🙂

 • Reply Therese 19. juni 2012 at 17:19

  gratulerer med leilighet, og lykke til med flytting! tenk så deilig når du kommer deg på plass, da er det leenge til neste gang:)

 • Reply Andrea 19. juni 2012 at 18:04

  Jaa, Selg tingene dine til meg! 🙂

 • Reply Malina 19. juni 2012 at 18:29

  Skjønner så godt hva du mener, Ida! Holder på med pakking og innflytting selv i disse dager, man gleder seg til hverdagen i den nye leiligheten ikke til det styret det er å flytte alle de merkelige tingene som har endt opp i livet.

 • Reply Rosaleen Sutherland 25. mars 2024 at 02:56

  Perfectly indited written content, thanks for selective information. «Necessity is the mother of taking chances.» by Mark Twain.

 • Leave a Reply