Ida tipser

PARADISET I KRAGERØ

18. juni 2012

Jeg har hele tiden vært klar over at jeg har verdens beste jobb, men noen ganger blir man minnet på det ekstra mye. I helgen foreksempel, så ble jentene på jobb sendt til Kragerø Spa & Resort. Vi bare; jaja, da setter vi oss i bilen og kjører nok en tur. Så kom vi fram, og da bare; herregud, for et paradis! Vi vil aldri hjem herifra!

Det virker som om det alltid er sommer på sørlandet, sola skinner i hvert fall bestandig når jeg er der. På bildene over ser dere resepsjonen, utebassenget og litt av beach club’en. Vi fikk omvisning i golfbil, og jeg ønsker meg definitivt en golfbil! Vet dere hvor gøy det er å sitte baklengs og kjøre fort, eller?!

B var så redd at hun måtte bytte plass og sette seg foran, heee he.

Etter en imponerende guide rundt hotellet og golfbanen, var det klart for SPA! Chills-jentene elsker spa, så det var tre gladlakser som pakket seg inn i hvite morgenkåper og hotelltøfler. Jeg prøvde en behandling som heter Red Iland. Varte i 70 minutter, og bestod av full body scrub og massasje. Følte meg som et nytt menneske etterpå, det var himmelen! Ulempen var at jeg plutselig hadde min naturlige hudfarge over hele kroppen. Det ble et problem da jeg skulle sminke meg før middag.

Vi var alle helt i drømmeland, da vi plutselig innså at det var tjue minutter til pen middag. Det var Riises fotballskole på hotellet, så fotballspillere, andre idrettsutdøvere, ordfører og masse andre folk jeg ikke aner hvem var, hadde dresset seg opp for et bedre måltid. Og maten den var god, kan dere tro! Skulle bare ønske jeg var litt mer fotballinteressert.

Kath og jeg. Vet ikke hvem som hadde mest skrubb og massasjeolje i håret.

Man blir sykt sulten av spa. Så det passet bra med sykt god mat. 

Og sykt god vin. Kjøpte sykt mange flasker. Må finne ut hva den heter!

Vårt nydelige selskap under middagen <3

Dagen etter våknet vi med tungt hode hele gjengen. Sykt bra vin er ikke alltid sykt bra dagen etter. Men kleinheten varte ikke lenge. Deilig omelett til frokost, og så bar det ret inn i morgenkåper og spa igjen. En hel time med kroppsmassasje gjorde susen! Vi sjekket ut av leiligheten vår alt for sent, rett og slett fordi vi ikke hadde lyst å dra. Kragerø Spa & Resort er himmel på jord, gleder meg til jobben skal sende oss på tur igjen <3

15 Comments

 • Reply Silje 18. juni 2012 at 19:01

  var du i kragerø i helgen? faen, hvorfor kommer du den ene helgen jeg ikke er hjemme? har lest bloggen din fast i flere år nå, og det hadde vært sååå gøy å møtt deg!!! helvete heller..

  Svar fra Ida: jeg skal garantert tilbake! 🙂

 • Reply Marianne-Fra Norge til New York 18. juni 2012 at 19:35

  Dette så herlig ut! Kragerø Spa & Resort er flott:-) Neste gang må du ta turen inn til Kragerø! Som Kragerø-jente må jeg jo reklamere litt for en herlig sommerby!

 • Reply Helen 18. juni 2012 at 20:03

  Hvor er di fine solbrillene din fra? 🙂

  Svar fra Ida: Marc Jacobs 🙂

 • Reply Marte 18. juni 2012 at 21:26

  Åh, det hørtes herlig ut 😀 Heldige dere er!

 • Reply z 18. juni 2012 at 23:37

  Morsomt og lese. jobbet på spaet:)

 • Reply Elena 19. juni 2012 at 12:28

  Ser ut som om dere har hatt det kjempe gøy! Det er helt nydelig der, var faktisk der for rundt 3 uker siden. Glemmer det aldri, så jeg må garantert reise dit neste år også!

 • Reply Anna 19. juni 2012 at 14:45

  Du ser strålendes ut! Kan du oppdatere oss på den ising-av-magen greia du tok? veldig nysgjerrig på det!

 • Reply Ida 19. juni 2012 at 15:32

  Haha xD Det hotellet har gått konkurs så mange ganger at det er ikke mulig og sørvisen er mye bedre for dere som har litt penger! For oss andre er det bare dritt 😉 Blogg om det å du 🙂 Ps har jobbet der å jeg 😉

 • Reply Janne 19. juni 2012 at 16:31

  Første gangen her inne på lenge, for en skuffelse… Gjør du noe annet enn å hore deg til freeloaderturer på SPA og hotell?

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. 19. juni 2012 at 17:12

  Åh, så fantastisk herlig! Jeg har sååå lyst på SPA jeg også en gang 🙂

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 • Reply Kathrine 19. juni 2012 at 18:20

  igjen – hva er det du gjør på jobb i chills egentlig?

 • Reply Inga 19. juni 2012 at 19:16

  Der har jeg også vært en gang, kjempefint der! 🙂

 • Reply Kragerøjente 19. juni 2012 at 19:31

  Så koselig at du likte deg her i Kragerø! 🙂 Spaet er helt nydelig.. men ja – kom en tur til byen også neste gang! :))

 • Reply Kristine 20. juni 2012 at 10:36

  Bytte jobb? Å stå bak kassa på Nille er ikke så aller verst det heller altså 😉

 • Reply klois 23. juni 2012 at 14:33

  Eg o har vært der med jobben! Fantastisk sted! Drakk strawberry daiquiry i boblebadet og koste oss. Eg fikk t.o.m. ha med hunden min, så hu fikk noen fine turar i området der.
  Eg ska nok dra der ein aen gong o 😀

 • Leave a Reply