Uncategorized

PAKKEPAKKEPAKKE

20. juni 2012

Jeg er blitt etterlyst! Det er hyggelig. For det første får man veldig lyst til å blogge, og for det andre blir man minnet på at man har en blogg å oppdatere.

Det ble ikke flytting på meg i går likevel. Slik det ser ut nå, flytter jeg ikke før 1. juli. Alt for lenge til når jeg var forberedt på å begynne i går, og alt for kort når jeg ser hvor mange ting jeg har. Har dere noen gang prøvd å brette en pappeske fra Biltema? Det er rart hvor enkelt det er når man har klart det èn gang, men den første? Helt umulig.

Jeg er så LEI av å pakke nå! I tillegg har jeg vasket og brettet ALLE klærne jeg eier – sett bort i fra de 6 søppelsekkene som mamma har fått av meg. Jeg syns det er så fælt å kaste klær som jeg tidligere har elsket, så vi leker en lek der hvor hun «får» klærne. Så tar hun det hun har lyst på, og sorterer resten etter hva som skal gis bort og kastes. KJEMPELURT! Jeg elsker å lure meg selv, det gjør livet så enkelt.

Men nå må jeg pakke bort både laptop go pappesker, for jeg har invitert besteforeldrene mine på grilling. Og i skrivende øyeblikk er det mor og far som står på kjøkkenet og kokkelerer – det var jo ikke helt meningen. Vi blogges senere, lover å ikke drukne i en pappeske!

2 Comments

  • Reply Camilla 20. juni 2012 at 19:48

    Åh, den leken vil jeg også leke når jeg flytter!

  • Reply Thea Margrethe 23. juni 2012 at 10:31

    Hvorfor går du ikke på matvarebutikken og spør etter banankasser? De er ferdig brettet og kjempesterke! + lokk! Har aldri brukt noe annet jeg 🙂 Kos deg med flytting og hele pakka 🙂

  • Leave a Reply