Hverdagsliv

KIDNAPPING

21. juni 2012

ENDELIG er jeg tilbake i sengen! Jeg klarte å sovne underveis i ryddingen i stad, men ble vekket av at mamma ropte at jeg hadde «BESØK»! Jeg får aldri uanmeldt besøk, det er noe av det verste jeg vet. Så jeg skjønte jo at det var Benjamin som ikke hadde glemt at jeg skulle være med på brygga. Snork.

Men det var superhyggelig når vi først kom ned på brygga, altså. Rosa himmel, stor øl og en pakke sigaretter. Jeg verken røyker eller drikker øl for tiden, men det hadde jeg glemt oppi all denne trøttheten. Benjamin skal vekke meg sånn klokka-alt-for-tidlig i morgen, og så skal vi på roadtrip. Wish me luck!

God natt fra Tønsberg <3

PS. I morgen trekker jeg vinnerne av festivalpass til Kollenfestivalen, og det blir ny konkurranse her på bloggen. Gled dere! 

9 Comments

 • Reply Amalie 22. juni 2012 at 12:24

  åååw, så koselig! Kunne ØNSKE dokke blei ilag igjen, det hadde vert ei fantastisk kjærlighetshistorie 😀

 • Reply Stine 22. juni 2012 at 21:43

  Er det noe mellom deg og eksen? 🙂 Eller ikke? 🙂 Dere burde bli sammen igjen! 😀

 • Reply Lene 23. juni 2012 at 01:25

  Hei! Jeg er en jente på 16 år som sliter utrolig mye med rødming. Jeg rødmer i alle mulige situasjoner; når jeg blir flau, når jeg får komplimenter, når jeg må snakke i store forsamlinger eller når jeg får uventet oppmerksomhet. Dette er en stor belastning for meg, og det fører til at jeg gruer meg til sosiale sammenkomster fordi rødmingen plager meg sånn. Har du noen tips til hvordan jeg kan få en slutt på rødmingen eller hvordan jeg kan klare å ignorere rødmingen og lære meg å leve med den? Takk for svar. Klem Lene.

 • Reply Elisabeth 23. juni 2012 at 01:46

  Syns det er kjempekoselig at du er med Benjamin igjen, for ja, som leser (som har lest bloggen i mange år) så er jeg veldig glad i han!

 • Reply Therese 24. juni 2012 at 14:11

  Så koselig da! Syns han virker som en ordentlig hyggelig kar han derre eksen din, kan ikke dere bare finne tilbake til hverandre da? 🙂 hehe.

 • Reply therese kristina 24. juni 2012 at 14:14

  Heeerlig 🙂

 • Reply Mia 24. juni 2012 at 16:21

  Hei, ville bare si at du er nevnt i denne bloggen:
  sunneforbilder.blogg.no

 • Reply Camilla 24. juni 2012 at 17:17

  Hehe,gøy. Jeg skal også på roadtrip med eksen i morgen :=)

 • Reply Nina 25. juni 2012 at 19:53

  Hei Ida!

  Fulgt bloggen din kjempelenge og ser at du og Benjamin har et supert forhold 🙂 Jeg og eksen er mye sammen, og vi har det kjempefint! Jeg er bare redd for at når en av oss får oss ny vil det ødelegge vennskapet. Syns du det har påvirket deres vennskap?

  Svar fra Ida: Hei! 🙂 Så hyggelig at dere har et bra forhold! Hvis dere er helt over hverandre på den «romantiske» måten tror jeg ikke det vil ødelegge, med mindre en av dere får en svært sjalu kjæreste. Sistnevnte har gjort at B og jeg ikke har hatt så mye kontakt i perioden hvor vi begge har hatt andre kjærester.

 • Leave a Reply