Uncategorized

SILVER TABLE

21. juni 2012

Noen ganger er det lov å hate søsknene sine. Spesielt hvis de har sommerferie, og bråker rundt i huset til fire om morningen når du skal på jobb. I natt var jeg nede og skrudde av strømmen i hele huset, og til slutt måtte jeg sove med internett-ruteren under puta også. Jeg er kanskje ikke verdens beste søster.

Med andre ord, så er jeg SYKT trøtt i dag. På jobb måtte jeg ty til energidrink og holde meg i bevegelse for å ikke sovne. Men kvelden er ikke over enda. Benjamin (Mister ex boyfriend som dere er så glad i) har bestemt at jeg skal være med på brygga i kveld, men spørs om jeg ikke kommer til å sovne på veien. Og så kommer bestisene fra Oslo på besøk i helgen, så flyttelasset må ryddes unna. LANG kveld foran meg.

Men for å gjøre noe annet enn å syte over litt ufarlig trøtthet, kan jeg jo vise dere det fine bordet jeg har fått av mormor og morfar! Det har tilhørt min oldemor, og nå skal det bli med til den nye leiligheten i Oslo. Men ikke slik det ser ut per dags dato. Det skal nemlig sprayes i sølv! Rekk opp hånda alle som tror det kommer til å bli DRITKULT!

Møbler med historie er så koselig! Om det blir et vellykket sølvbord, skal jeg selvfølgelig gi dere «oppskriften». Krysser fingrene og venter spent.

På tide å sprute litt kaldt vann i ansiktet, dyna må dessverre vente til i kveld.

13 Comments

 • Reply Donna 21. juni 2012 at 19:33

  Ser ut som du har blitt tynnere Ida og hodet ditt ser kjempestort og rart ut på kroppen 🙁

 • Reply Kari 21. juni 2012 at 19:46

  Neeei, ikke ødelegg bordet. Man ødelegger aldri godt treverk, og det bordet er jo nydelig.

 • Reply LInnea 21. juni 2012 at 20:38

  ^ Haha mange syke folk her i verden.

 • Reply Marianne-Fra Norge til New York 21. juni 2012 at 20:40

  Jeg tror det blir utrolig stilig, og har jeg rett i det mottas «oppskrift» med takk!

 • Reply Kristine E. 21. juni 2012 at 22:11

  HVORFOR vil du ødelegge et gammelt stasmøbel med sølvfarge? Du kommer garantert til å angre en dag!

 • Reply Guro 21. juni 2012 at 22:43

  Det tror jeg blir dritkult!
  Foresten, når trekker du vinnere av festivalbilletter? 🙂

 • Reply Juliane 22. juni 2012 at 01:55

  Enig med deg, tror det kan bli skikkelig kult, gleder meg til å se 🙂
  Må bare også si at du ser fantastisk ut om dagen! Hva er oppskriften på dette? Hehe.
  Har du gått ned mye? 🙂

  Svar fra Ida: ja, det blir spennende! 🙂 tusen takk for det! Har gått ned litt.

 • Reply Julie 22. juni 2012 at 10:55

  Det kommer nok til å bli skikkelig kult! Ingenting er som å frese opp noe som er gammelt og godt brukt 🙂
  Og du ser strålende ut!

 • Reply Julie 22. juni 2012 at 10:56

  Oi, freshe skulle det stå. (autocorrect)

 • Reply Martine 22. juni 2012 at 12:14

  Omg, folk er så grinete.. Tror det blir dritkult jeg! 🙂

 • Reply Amalie 22. juni 2012 at 12:23

  Åfyfader, kjenne eg blir sint på han lisjebroren din! Hadde ei grusom veke for eit par veke sida. Mamma var i syden, og brodern hadde besøk HEILE veka, og dei satt å spelte WOW til langt på natt, og skulka skule. Nevnte eg at eg hadde 3 eksamen den veka?:)

 • Reply Anne Marit 29. juni 2012 at 01:00

  Det er noe spessielt med møbler med historie. Jeg har arvet et gammelt spisebord etter tante, som ikke hadde plass til det etter at de flyttet inn i et nytt hus. Dette har tilhørt min oldemor, som jeg aldri fikk møte, men min far har fortalt meg noen historier om hendelser som skjedde rundt dette bordet. Blandt annet at han brukte det flittig til gjemmested. Bordet skaper nærhet til min oldemor, og jeg regner med at når jeg om noen år, sitter og savner pappa begynner å tenke på han som liten, sittende under bordet som en liten gutt. Gleder meg til å få satt det på plass i mitt eget hus/Leilighet om noen år.

 • Reply sklep internetowy 11. mars 2024 at 15:40

  Wow, wonderful weblog structure! How lengthy have you been blogging for?
  you make blogging glance easy. The whole look of your website is
  magnificent, let alone the content! You can see similar here e-commerce

 • Leave a Reply