Uncategorized

SVIDD VISA

27. juni 2012

Trynet mitt er ikke noe å skryte av om dagen. Er så trøtt at jeg har problemer med å formulere meg når jeg snakker med folk. Er rett og slett superlei av å stå opp tidlig og ta TOGET! NSB er så slem mot meg, alltid noe som går skeis. Jeg elsker jobben min, så synd at pendlingen skal gi meg en såpass dårlig start på dagen. Derfor passer det utmerket at i morgen er siste dagen før SOMMERFERIE!

Sommerferie har jeg ikke hatt siden jeg gikk på videregående, og det begynner å bli noen år siden. Jeg har jo stort sett hatt fri året rundt, og ikke satt pris på friheten i det hele tatt. Men å jobbe som en normal person gjør godt, for jeg virkelig GLEDER meg til ferie!

I kveld har jeg bedrevet møbelshopping med min kommende samboer. Det er så GØY! Lukter svidde bankkort her nå, spørs om denne ferien blir så morsom likevel…..

Slapp av, jeg er bare en 37,5 i skostørrelse….

11 Comments

 • Reply Kristine 27. juni 2012 at 22:30

  Kos deg siste dagen på jobb, og kos deg ENDA mer med ferie 😀 Vel fortjent!

 • Reply Li 27. juni 2012 at 22:39

  Hei Ida 🙂 Har du kjøpt leilighet eller leier du?

 • Reply LH 27. juni 2012 at 23:40

  Ta lappen? Du har sikkert nok penger til å bare ta kjøretimer med kjørelærer, pendlingen hadde nok blitt en smule lettere 🙂

 • Reply stine 28. juni 2012 at 00:17

  IDA!!! du har gått ned sykt mye!! kan du være så snill og fortelle «hemmeligheten»? jeg skulle så gjerne gått ned litt jeg og!

  Svar fra Ida: jeg har ikke gått ned sykt mye, men jeg har gått ned litt 🙂 Ingen hemmelighet her i gården. Har tatt coolsculpting på magen, men utenom det spiser jeg helt normalt og jogger av og til.

 • Reply maria 28. juni 2012 at 03:51

  hei ida! kan du foretelle kor mangen kg du har gått ned til sammen? (ikke hvor mye du veier nå vs da, d er forståelig for personlig:) og hvor høy du er? (du har sikkert svart på d 100 ganger før mn ) trener du styrke uten om joggingen?

  kommer det et innlegg om resultatene på coolsculpting? (vurderer på å ta d selv)

  og til slutt, kan du lage et innlegg om hårfjerning? våkser du? hva anbefaller du? osv 🙂

  Ha en fin dag!

  Svar fra Ida: jeg har aldri pleid å veie meg, så vet ikke helt hvor mange kg. Trener litt styrke også. Ja, det kommer et innlegg om coolsculptingen 🙂

 • Reply Trude 28. juni 2012 at 07:20

  Så coolsculptingen funka? Vurderer å prøve det, men er litt usikker enda. Har ikke hørt så mye om det 🙂 Fint om du kunne ha kommet med et «oppfølgings»-innlegg om det på bloggen. Hvis du allerede har gjort det føler jeg meg som en utrolig dårlig bloggleser som følger bloggen din fast 🙁 haha!

  Svar fra Ida: det kommer oppfølgingsinnlegg i løpet av sommeren 🙂

 • Reply ElisabethH 28. juni 2012 at 09:10

  Ja, herregud så sur jeg var på Jernbaneverket da jeg bodde i litt utenfor Oslo og pendlet til Aker Brygge hver dag. Det tok som regel en time lenger enn det skulle ta, minst annenhver dag! Liker meg bedre her i Bergen, med sykkelavstand til jobb. 😉

 • Reply Benedikte 28. juni 2012 at 10:52

  Hvem skal du bli samboer med?:)

 • Reply Amalie 28. juni 2012 at 19:06

  Iiiik, gleda meg til å sjå kva du har kjøpt denne møbel-shopping-runda 😀 Er det noko eg har missa, eller har du ikkje sagt kven du skal bli sambuar med? 😮

  Svar fra Ida: samboeren skal selvfølgelig presenteres 😉

 • Reply Anne 29. juni 2012 at 16:57

  Regner med at hun leier i og med at hun ikke svarer på om hun har leid eller kjøpt:-)

 • Reply Elisabeth 4. juli 2012 at 14:16

  hvor har det blitt av Helene? har ikke sett henne på bloggen på ei stund 🙂

 • Leave a Reply