Uncategorized

BRUDD PÅ KONTRAKT

29. juni 2012

Da var flyttelasset klart. Hurra! Nå er jeg lettet. Deilig å få oversikt over absolutt alt man har, og ikke minst å få kastet unna det man ikke trenger lengre. Jeg er sikker på at jeg er blitt kvitt minst 11 søppelsekker. Det klarer jeg hver gang jeg tar en sånn runde, så det tyder vel egentlig på at jeg bør slutte å shoppe.

Å flytte gjør meg superemosjonell. Har gått gjennom hundrevis av minner i dag. Konfirmasjonstaler, minnebøker, fotoalbum, bilder, gamle kjærlighetsbrev – you name it. Har eske etter eske med bare minner som jeg har latt stå de andre gangene jeg har flyttet. Men nå ble jeg virkelig nødt til å forminske samlingen. Trenger tross alt ikke bursdagskort fra da jeg var 8 år gammel! Fant også en kontrakt jeg hadde skrevet sammen med en venninne i 2001. Der stod det «med denne kontrakten lover vi at vi skal flytte sammen når vi blir 20 år. Sammen med kjærestene våre. Vi har ikke lov til å le av denne kontrakten når vi blir voksne». Jeg lo meg skakk, for den venninnen har jeg ærlig talt ikke særlig mye kontakt med lengre. Kontraktbrudd!

Husker som om det var i går, den dagen jeg flyttet til Oslo for første gang. Det er tre år siden nå, og jeg gleder meg like mye denne gangen. Nå er Oslo hjemmet mitt, så det blir ikke som å flytte hjemmefra på nytt. Selv om jeg kommer til å savne familien min masse. Kommer jo selvfølgelig ikke til å se dem like mye som jeg har gjort den siste tiden, da jeg har bodd delvis hjemme. For meg er familie de eneste jeg stoler 100% på her i verden – det skal sies at jeg derfor kaller enkelte av mine beste venninner for søstre. På søndag flytter jeg sammen med en søster. Kjekt å kunne ha søstre selv om man ikke fikk noen av mor og far!

I morgen er det altså Ikea og en tur med flyttebilen som står for tur. Skal ha overraskende lite på Ikea denne gangen, vi har rett og slett latt oss friste av mye annet interiør. Men Ikea er da alltid godt for noe, selv om det er stressende og slitsomt.

Med det tar jeg kvelden – med mindre jeg ikke får sove fordi jeg gleder meg så mye til å komme på plass i den nye leiligheten!

5 Comments

 • Reply supermarie 30. juni 2012 at 00:12

  Masse lykke til, Ida!

 • Reply Victoria 30. juni 2012 at 01:44

  Uff…Slike kontrakter laget jeg også.

  Det skal nevnes at jeg er beruset i skrivende stund, men slik er det… Mange venner man tror skal være forlovere etc. som man dropper mye tidligere.
  Trist, men slik er det. Se på livet ditt som et tog. Noen venner går av, noen går på.Noen blir 🙂

  Lykke til med flyttingen!

 • Reply Amalie 30. juni 2012 at 10:17

  Hahahaaaw! så koselig med dinna kontrakta 😀

 • Reply B 30. juni 2012 at 14:41

  Du ligner egentlig litt på Penny i Big Bang Theory 😀 Er et kompliment, altså! Have a good day 😀

 • Reply kathinka 1. juli 2012 at 12:40

  Du skriver så utrolig bra, Ida! Work iiit girl

 • Leave a Reply