Uncategorized

HER REKKER JEG Å SOVE LITT

29. juni 2012

Uææ! Etter jobb i dag var jeg så sliten at jeg begynte å gråte mens jeg stod og rørte i grytene. Og så sovnet jeg, og sov helt til klokken 10. Snakk om søvnmangel. Jeg blir en skikkelig sutrekopp når jeg ikke får nok søvn, så NÅ skal det bli deilig med ferie. Da er det liksom ikke helt krise om klokka blir to før man sier hei til puta.

Da gikk det jo rett vest med pakkingen i dag, men det begynner å bli orden. I morgen ettermiddag kommer flyttebilen, så jeg har heldigvis hele dagen til å gjøre meg ferdig. Det var med tungt hjerte jeg måtte tekste venninnene og si at jeg ditcher Kollenfestivalen i morgen, men jeg måtte bare ta en voksenavgjørelse (som jeg liker å kalle det) og innse at det aldri kom til å gå. Det blir noen lange og slitsomme dager med flytting og bæring, og da hjelper det ikke stort å være bakfull. For ikke å snakke om tinitusen etter Rihanna-konsert. Ååh, Rihanna! Vi skulle jo danse sammen hele natta.

MEN! Bak all slitenheten finnes det veldig mye godt humør. For jeg skal endelig flytte til Oslo på ordentlig igjen, i en leilighet hvor jeg skal ha alle mine egne ting. Det blir en ubeskrivelig deilig følelse, etter alle togturene med kofferten på slep. Og best av alt; jeg skal bo nær alle mine beste venninner igjen. Jeg savner dem hver dag jeg ikke ser dem, så nå ser jeg fram til alle jentekvelder, kveldsturer, joggeturer, middager, vorspiel, kleinesøndager, daffedager… ♥

Nå skal jeg kline med puta igjen, vi blogges i morgen!

1 Comment

  • Reply Amalie 29. juni 2012 at 18:20

    Haha, stakkars! Det er grusomt å vere so sliten! Har vert det sjølv heile veka. Første veka i ny jobb. Kjæresten jobba på bakeri og er ferdig kl 2. Eg klare ikkje sove aleine, så, hehe, 5 timar søvn, MAX(!), første veka på jobb:) Gleda meg til å sjå leilighetaa!

  • Leave a Reply