Uncategorized

MOBILBLOGG

2. juli 2012

Mine tusenvis av blogglesere føles nesten som gode, gamle venner, nå som jeg ligger og prøver å sove i mitt nye soverom. Tjue pappesker – og meg selv i noe som virker som en gigantisk og tom seng akkurat nå. Gardinene er ikke på plass, så lyktestolpen utenfor har fått kallenavnet «sykt-irriterende-nattbordslampe-som-ikke-kan-slukkes». Den lyser grønt, og roper til meg at dette blir en søvnløs natt. Jeg får vel snike meg ut av senga og stable noen pappesker foran vinduet, har jo nok av dem.

Men hallo! Jeg er så sykt glad! Til tross for at det er rart å sove første natt i ny leilighet (noe jeg vil tro at det alltid er). Leiligheten er kjempefin, og i morgen har vi masse morsomme ærender foran oss. Blir gøy å se at ting tar form her.

På tide å bygge pappkasse-slott, ville bare si hei til dere. God natt!

12 Comments

 • Reply Amalie 2. juli 2012 at 08:57

  Hehe! Koa å sove leiligheta inn da!:D gleda meg til å sjå den, for no er eg bra spent Ida!

 • Reply LenA 2. juli 2012 at 17:14

  Har du og maria kjøpt leilighet sammen? Eller skal hun bare bo hos deg for en stund?:-)

 • Reply Anne 2. juli 2012 at 20:13

  Har du kjøpt eller leid?

 • Reply Torunn 2. juli 2012 at 20:54

  ÅÅh, første natt i ny leilighet er alltid like kjekt! Gleder meg til å se hvor fint du får det:)

 • Reply S 2. juli 2012 at 23:46

  Heii ida! Har du tips til steder til å finne leilighet i oslo (leie) utenom finn.no? Er på leilighetsjakt, men det er så syyykt mange om beinet!!:-( om du vil tjene noen ekstra kroner og ta inn en leietaker så let me know! Hehe.

 • Reply Rannveig Marie 3. juli 2012 at 00:08

  god natt! kos deg i den nye leiligheten, du er heldig 🙂

 • Reply .. 3. juli 2012 at 10:15

  hvis du nå «eeeendelig har ferie og maasse tid til overs» hvorfor blogger du ikke? du suger, rett og slett

 • Reply Lisa 3. juli 2012 at 10:26

  Såå gøy! Gratulerer med egen leilighet :))

 • Reply tina 3. juli 2012 at 19:37

  kan tenke meg at det er gøy med ny leilighet! 🙂

 • Reply M 3. juli 2012 at 20:55

  Du må snart vise oss leiligheten!:) er så spent på å se

 • Reply Dyrevenn 3. juli 2012 at 22:56

  Hei Ida! Et lite spørsmål. Jeg ser du har en skjønn liten katt, og Jeg går ut ifra at du er glad i dyr. Og lurte derfor på om du kunne laget et lite innlegg om dyrebeskyttelsen på siden din. Vet ikke om de får noen statlige midler? Men det jeg har fått med meg er at de er ekstremt avhengig av donasjoner fra publikum. Selv har jeg handlet 4 produkter i nettbutikken dems. Jeg hadde blitt utroooolig glad om du hadde nevnt dem i et innlegg, eller laget et eget. Du når ut til mange mennesker, og dette ville betydd mye for de stakkars dyrene som har det vondt, eller som står uten et hjem. Hilsen Dyrevenn <3

 • Reply sklep internetowy 12. mars 2024 at 21:17

  Wow, marvelous weblog layout! How long have you been running a blog for?
  you made running a blog glance easy. The full look of your web site is fantastic, as smartly as the content!

  You can see similar here sklep internetowy

 • Leave a Reply