Uncategorized

ORKER IKKE MER REGN

11. juli 2012

Hei på dere. Sitter toppløs i senga og spiser en china box med red curry chicken. Føler ikke at det er noen big deal å foretelle dere det, for hele verden kan se meg uansett. Føles det som. Fortsatt ingen gardiner i leiligheten.

Har aldri gledet meg så mye til noe i hele mitt liv: gardiner. 

For å ikke bare klage, så må jeg si at jeg har hatt verdens hyggeligste kveld:

Har sittet i dette teltet hele kvelden, med et par flotte mannfolk som har bevist at det faktisk finnes snille mannfolk, som kan lage mat, spille kort og servere god vin. Alt for mye vin.

Men bare for å få lov til å klage litt igjen, så opplevde jeg dette før all hyggen:

Samboeren og jeg var allerede for sent ute til middagsbesøk, da vi uventet og brått ble angrepet av et uvær som ikke lignet grisen. Silkemykt og nyfønet hår ble omvandlet til Dan Børge Akerø-parykk, og alt utenom trusa ble gjennomvått. ER DET MULIG? NÅ FORLATER JEG LANDET. Nå forlater jeg SERIØST landet. Jeg har sommerferie, og jeg nekter å ta i mot mer REGN!!!!!!!

8 Comments

 • Reply Lisa 11. juli 2012 at 08:52

  Fullstendig off topic: hvis du skulle valgt én designerveske å investere i, hvilken ville du valgt?

 • Reply Kristìn 11. juli 2012 at 09:09

  Dan Børge Akerø-parykk, haha xD

 • Reply malin 11. juli 2012 at 13:05

  hahaha, Ida: I love you!

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. 11. juli 2012 at 17:07

  Regn er jo SÅ koselig! 🙂

  Lizbethosnes.com – En ærlighetsblogg. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com ?

 • Reply Synne 11. juli 2012 at 18:53

  «Dan Børge Akerø-parykk» = høylytt latter her

 • Reply Helene 11. juli 2012 at 21:40

  Ida! Jeg digger både deg og bloggen din! og selv om jeg ikke er så flink til å kommentere så skal du vite at jeg leser hvert eneste innlegg av deg som dukker opp på bloglovin, og det er selfølgelig deg jeg trykker innpå først:) Du skriver kjempebra! Klem fra en som har følgt bloggen din leeeeenge:)

  Svar fra Ida: det var utrolig hyggelig å høre, klem tilbake!

 • Reply Amalie 11. juli 2012 at 22:44

  Åfyfaaaaaaader så det regna! Åh, eg som har budd på vestlandet heile mitt liv har aldri sett maken(sett bortfra Dagmar i romjula)

 • Reply Isabel 11. juli 2012 at 23:16

  Gardiner….hehe. Har takvinduer som det er umulig å finne gardiner til. Polakkene som jobbet i bygningen tvers ovenfor gaten så meg naken så ofte at jeg vurderte å invitere de over på frokost. Nå har bygningen blitt til et statsbygg med masse ministere, enda bedre.

  Svar fra Ida: haha! Så festlig!! 😀

 • Leave a Reply