Uncategorized

UNDER MY UMBERELLA

12. juli 2012

Hellooo, alle fine! Denne dagen startet fantastisk. Min kjære Kristina er på dagstur i Oslo, så da var det selvfølgelig duket for lunsj. Og selv om lunsjen smakte dritt, og været var dritt, så gjorde det ingenting, for det var bare så hyggelig å se Kristina igjen. Har jo ikke sett henne siden vår crazy tur til London tidligere i år. Til jul ønsker jeg meg at hun flytter til Oslo! Trenger flere å ha koselige samtaler i regnet med.

Kristina kjøpte seg ny veske i stad, og bloggere har vel ganske dårlig innflytelse på hverandre sånn generelt. Så nå har jeg skiftet til noe mer komfortabelt (tatt av meg gummistøvlene, med andre ord), og gjort meg klar til å tråle Bogstadveien. Ta det rolig, mamma. Jeg skal være snill mot kortet. Men jeg faktisk ha en ny bikini, for nå reiser jeg straks til en øy som ligger rett ved siden av Afrika. Tipper det er varmt der.

Vurderer å kalle bloggen min for vampire diaries snart, ass. Blir vel allergisk mot sola hvert øyeblikk også. 

8 Comments

 • Reply NIina 12. juli 2012 at 17:08

  En øy som ligger rett ved siden av Afrika? Hvilken?:) Håper for guds skyld det ikke er Kapp Verde, da sliter du….! :/

 • Reply Leser 1 12. juli 2012 at 21:56

  Skal du til Mauritius?:)

 • Reply Tine 13. juli 2012 at 00:11

  GranCa? 🙂

 • Reply Tine 13. juli 2012 at 00:12

  GranCa? 🙂 god tur!

 • Reply amyy 13. juli 2012 at 13:18

  En av kanari øyene?

 • Reply Petter 13. juli 2012 at 13:26

  Vil anbefale deg å lese og spre følgende blogg: http://www.denfriepresse.blogg.no

  Svært innsiktsfull blogg for de som vil lese seriøse nyheter som ikke har blitt nedvannet av de forretningsmessige styrekreftene.

 • Reply Amalie 13. juli 2012 at 16:21

  SWEET! Hvor da? Krysser fingrene for Zanzibar, skal dit selv om noen mnd, hadde vært fett med noen tips! God tur!

 • Reply Amalie 14. juli 2012 at 19:42

  Skal du til madagaskar? hehe:)

 • Leave a Reply