Konkurranser

HAR DU SOMMERENS FESTIVALSTIL?

13. juli 2012

Nå arrangerer Libresse en fargerik fotokonkurranse, som går ut på å finne sommerens festivalstil! Tipper det er mange av dere som har travet rundt på festivaler allerede, med hatter på hodet, fjær i ørene og frynser på klærne. Det er i hvert fall noen av stikkordene som dukker opp i hodet mitt når jeg tenker festivalstil!

Slik deltar du i konkurransen:

♥ Last opp bildet av ditt festivalantrekk på Instagram (Instagram er en app på iPhone, vil tro at de fleste har fått den med seg. Mitt nickname der er Idawu)

♥ Hashtag bildet med (Se hvordan jeg har gjort det nedenfor)

♥ Og hvis du er smart, får du vennene dine til å stemme på bildet ditt på Facebook-siden til Libresse her! Dere kan dele bildet deres der også, hvis dere ikke har tilgang til iPhone/Instagram.

I premiepotten ligger det blant annet mye kult fra Nelly. Good luck, festivaljåler!

Her er et eksempel på hvordan det skal se ut på Instagram. Bildet er ikke av meg, jeg har foreløpig ikke vært på noen festivaler i år. Men spør du meg, er dette et veldig typisk festivalantrekk. //Innlegget er reklame for Libresse.

5 Comments

 • Reply Amalie 14. juli 2012 at 19:30

  ååå, herlig!

 • Reply jeanette 14. juli 2012 at 22:35

  Instagram finnes for Android også, så det burde kanskje være med i teksten din! 🙂 Men skal helt klart laste opp antrekket mitt 😀

 • Reply Eg er sjef 15. juli 2012 at 00:55

  Har ikkje vore på festival enda, eg heller!
  Forresten, meget pent stykke reklame 🙂

 • Reply Lena Almenning 15. juli 2012 at 01:02

  Heisann!

  Leste i ett tideligere innlegg, på ene spørsmålsrunden din eller noe sånt at du har vitiligo. Har du hatt det lenge? Har du det over hele kroppen?
  Du skjønner det at jeg har samme sykdom, og syns det er spennende å snakke med andre jenter som ikke er så alt for langt unna min egen alder om det.
  Ta gjerne kontakt på Facebook, er ikke sikkert jeg merker svaret her.
  Lena Almenning 🙂

 • Reply Frida 20. juli 2012 at 16:44

  Synes du har ganske perfekt festivalstil, jeg!

 • Leave a Reply