Ida tipser

TILBUD PÅ VIPPER

15. juli 2012

Denne helgen startet jeg med et hyggelig besøk på Neglhuset. Agnes fikset neglene mine, og Egle lagde nye vipper på meg. De damene der er bare helt rå!

Neglhuset har fått en ny ansatt som skal gjøre vipper hos dem. Hun heter Mayrica, og gjør vipper for 1200 kroner! Det koster vanligvis 1700, så nå kan dere gjøre et kupp. Ring eller tekst Mayrica på tlf 92564650 for å booke en time : )

Med og uten vippeextensions! 

Besøk Neglhuset sin nettside her, og facebookside her. //Reklame for Neglhuset

6 Comments

 • Reply Trine 15. juli 2012 at 22:21

  Hey!
  Litt rart spørsmål, men når man får satt på vipper…ligger man da på en benk, sitter i en stol…eller hva? Har veldig lyst på vipper, men har en rygg som ikke egner seg til å ligge rett ut på en benk i lang tid.

  Kos deg i Spania…er i grunn ganske misunnelig!

  Svar fra Ida: man ligger i en stressless stol i ca 1,5 time 🙂

 • Reply Mairon 15. juli 2012 at 23:10

  Det er så fint! Jeg har hatt vippeextensions siden februar, og kommer nok til å fortsette med det. Blir litt avhengig.. 🙂

 • Reply Line 16. juli 2012 at 03:41

  KULT AT DU HAR NOEN INNLEGG MELLOM REKLAMEN DIN OGSÅ NÅ!!!! DRITGØY

 • Reply Thea 16. juli 2012 at 22:12

  Hei! Jeg lurte på hvordan man fjerner disse vippene? Jeg tok for noen uker siden, likte det veldig godt i begynnelsen, men nå vil jeg bare ha mine egne tilbake. Har jeg ødelagt vippene mine? Vil de være normale etterpå? Hvordan får jeg de bort?

 • Reply ylklj 16. juli 2012 at 22:15

  du er på kanten til å ikke kunne kalle deg selv «blogger» lengere..

 • Reply Thea 16. juli 2012 at 22:38

  Skader dette dine egne vipper? Hvordan kan man fjerne de? Jeg tok for noen uker siden, og vil gjerne ha mine egne tilbake, veldig redd for om de kan være ødelagt nå… 🙁

  Svar fra Ida: det skader ikke dine vipper om du setter dem på hos noen som gjør det riktig, og du må for all del ikke rive av vippene selv. De som har satt dem på må fjerne dem for deg på en ordentlig måte 🙂 Jeg har hatt vipper i snart 2 år (nesten sammenhengende),og mine vipper er ikke skadet.

 • Leave a Reply