Reise

A DAY BY THE POOL

21. juli 2012

Siden vi måtte være ekstra flinke til å smøre oss i dag, tenkte vi at det var like greit å bli ved bassenget og leiligeten. Og det gjorde vi rett i. utrolig deilig å slippe sand over alt – og å ha en bartender svirrende rundt. Lunsj og kald drikke kan man unne seg flere ganger om dagen. Lunsj1, lunsj2, lunsj3. Dere kommer ikke til å kjenne meg igjen når jeg kommer hjem.

Dessuten har jeg funnet en ny, men samtidig gammel venn. Henning Mankell har underholdt meg på mang en reise, og til min store glede fant jeg en bok jeg ikke hadde lest i mors bokhylle. «PARTY»!

6 dager uten sminke, alkohol og BH har gjort godt for sjelen. Så godt at vi i kveld bestilte en mugge med Sangria da vi satt og spiste på restaurant, og plutselig fikk vi skikkelig fjortislyst til å dra på byen. Men så kom vi opp i leiligheten og ble enige om å utsette det. Fyllesyke er ganske last year, når man bare kjenner etter og mimrer… Heia bok og en flaske vann før hodet treffer puta!

6 Comments

 • Reply liinda 21. juli 2012 at 14:37

  hvilken app har du brukt på det øverste bildet?? det var helt nydelig 🙂

 • Reply Oddbjørn 21. juli 2012 at 20:34

  Du ser helt utrolig flott ut!:)

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. 22. juli 2012 at 08:52

  Så herlig 😀 Å lese er faktisk undervurdert! =)

  ? Lizbethosnes.com -Behind the scenes. Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 • Reply Hanne 22. juli 2012 at 20:10

  Jeg trenger sårt en pool. I Bergen høljer det. Fuck shit.

 • Reply littspenning 22. juli 2012 at 23:38

  Så ikke direkte vondt ut det der 😉

 • Reply undress vip 17. januar 2024 at 23:27

  Major thankies for the article post.Much thanks again. Cool.

 • Leave a Reply