Hverdagsliv

HAPPY HOUR

23. juli 2012

I går bestemte vi oss for å gjøre noe som vi i utgangspunktet visste var ganske dumt: feste på Puerto Rico-senteret. Til tross for mine utallige reiser til Gran Canaria-besøk, har jeg kun bedrevet den slags dumskap én gang tidligere. Dumt at jeg hadde glemt hvor dumt det er.

Vi startet med en middag og to liter Sangria. Til den siste literen fikk vi servert livshistoriene til samtlige kelnere, og jeg blir sjokkert over egen adferd når jeg ser tilbake på hvor engasjerte vi var. Vi avsluttet restaurantbesøket med å invitere dem alle til Norge – selvfølgelig kunne de komme og bo hos oss.

Så gikk turen til Bora Bora, ettersom ryktene hadde lovet drinker med friske bær. Hvorfor jeg bestilte Gin Tonic og hvorfor jeg fikk to når jeg bestilte én, er i dag gåter for meg.

Vi bar drinker med begge hender, og slo oss ned i baren. Bartenderen var ikke sen om å legge merke til de to blonde nykommerne. «Do you want free shots?» spurte han, og vi svarte selvfølgelig nei. Han måpte, og tok flasken med til andre siden av baren. Der satt de britiske hvalene med miniskjørt, solbrente kløfter og flass i hestehalen – de takket ja, og fikk shots i melkeglass.

Mangelen på likesinnede gjorde at vi begynte å kjede oss, så vi tømte glassene og vraltet bort til Harleys. Stedet hvor mannlige strippere sørger for at det er liv…. Og så enda et punktum. Vi rakk så vidt å stikke nesa i en ny Gin Tonic, før vi ble prikket på skulderen av et kjent fjes. Den ene servitøren fra restauranten vi hadde spist på tidligere. Vi hadde ikke bare lovet at han kunne flytte inn – jammen hadde vi avtalt å dra på byen sammen også. I stående posisjon oppdaget vi til vår store skrekk at han var dobbelt så lav OG bred som oss. «Wanna dance?». Seff, skal bare på dass. Og så skal jeg stå der til du gir opp og går hjem.

Men servitøren ga aldri opp, derimot inviterte han flere lave venner, som syns det var kjempestas å være i selskap av norske, blonde jenter. Vi slo oss ned ved et bord, og i en times tid satt jeg og hatet livet mitt mens jeg sugde hardt på et sugerør. På tide å dra hjem.

Så liker jeg å tro at hukommelsen min dro på en liten ferie, for det neste jeg har å fortelle er at jeg våknet til en kvalme og hodepine som ikke lignet grisen. Jeg strakte meg ut etter gårsdagen nattmat, som lå fristende og urørt på battbordet. Inni ventet 450 maur som ville dele måltidet med meg. Jeg ble så redd at jeg rullet ut av senga og måtte løpe et par runder i leiligheten. På en av disse rundene tråkket jeg selvfølgelig på en øredobb som borret seg langt inn i foten, og da ga jeg opp.

Jeg satte meg rett og slett ned på gulvet og gråt som et barn. SÅ sliten. Og med store vanskeligheter for å akseptere at jeg faktisk er et resultat av to ungdommer som en gang for ca 25 år siden møttes på Puerto Rico-senteret.

I dag har jeg ligget i bassenget og vridd meg i uvelhet.

Happy hour.

40 Comments

 • Reply Jannicke 23. juli 2012 at 00:44

  Hahhahaha, jeg DØØØR av deg!! :-))

 • Reply Vaarin 23. juli 2012 at 01:29

  «Der satt de britiske hvalene med miniskjørt, solbrente kløfter og flass i hestehale.» HAHAHA, genialt. Stå på Ida, digger deg og bloggen din!

 • Reply a 23. juli 2012 at 01:31

  Du er den eneste personen jeg kunne tenke meg, som skrøt av å være full og hvor mye du fester den 22. juli…. eller en time etter da for å være helt nøyaktig. irriterende å se hva fjortiser som deg tenker på når det er en så viktig sak som er oppe en dag i året. hadde alle vært som deg hadde dette landet vært fucked ihvertfall.

 • Reply Maria Svensson 23. juli 2012 at 03:12

  Hahhahha, morsom lesing, når man kjenner seg så gæli igjen! Bra å høre at andre gjør samma «feilen».

 • Reply Sandra 23. juli 2012 at 04:44

  hahahahha

  følees litt ut som min tur på byen på puero rico senteret, jeg sovna under en palme og ble prikket på av en politimann.. «how are you?» også kjørte de meg hjem XD

 • Reply Marie Hansen 23. juli 2012 at 09:29

  Du er så ufattelig god til å skrive, Ida. Ler meg ihjæl av innleggene dine! Du er fantastisk morsom! 😀 Ha en fantastisk flott ferie videre 😉

 • Reply ingrid 23. juli 2012 at 10:13

  Slike innlegg som dette gjer at eg elskar bloggen din!!
  Du skriver så ufattelig bra og det ville vore tommel opp
  viss den bloggaren som FAKTISK KAN skrive, ein dag
  får utgitt egen bok. Serriøst Ida, gjer det.

 • Reply Camilla 23. juli 2012 at 12:00

  Hehe, huffda.. Håper det snart snur seg til det bedre 🙂

 • Reply Henriette 23. juli 2012 at 12:07

  Fantastisk godt skrevet, Ida! Jeg ler meg skakk, og føler nesten at jeg har vært med på kvelden!

 • Reply aneveltaa 23. juli 2012 at 12:33

  Ikke verst at du i det hele tatt fikk dratt fra de kelnerne etterhvert!! Håper du føler deg bedre nå, haha..

 • Reply Benedikte 23. juli 2012 at 12:38

  Hahahaha du er så jævla genial!! Kos deg videre:-)

 • Reply Amanda 23. juli 2012 at 12:54

  Ida, du må vite hvor utrolig mye jeg setter pris på bloggen din. Du er en av de få bloggerne som fortsatt, idag, kan få meg til å både le og gråte i løpet av ett og samme innlegg. Dette kun utifra din gode skrivemåte og de bildene du danner, som alle kjenner seg igjen i. Jeg har aldri klart å lese bloggen din gjennomgående i de årene du har holdt på, da den har forandret seg med humøret ditt. Dette har vært både positivt og negativt for oss lesere, men det er såklart helt naturlig, og alle forandrer seg. Vil bare si at jeg føler du er inne i en god periode, og det lyser opp dagen min da en får lese et slikt innlegg! Lykkelig Ida tilsier god lesning. Tusen takk! 🙂

 • Reply Sissel 23. juli 2012 at 13:19

  HAHAHA, god ferie videre da!! 😀

 • Reply Sandra 23. juli 2012 at 13:25

  ahahahaha, du altså! ler meg i hel av innleggene dine xD

 • Reply Maria 23. juli 2012 at 13:50

  Hahahahaha, dødsbra!

 • Reply Charlotte 23. juli 2012 at 14:01

  Hahahahahah – døde litt

 • Reply Astrid 23. juli 2012 at 14:29

  Hahaha seriøst, jeg digger deg!

 • Reply linn 23. juli 2012 at 15:03

  Hahahaha, ler meg ihjel og kjenner meg sinnsykt igjen!!

  Om en stund ser du også tilbake på det og ler, du kan trøste deg med det 🙂

 • Reply tine 23. juli 2012 at 15:12

  Er så glad i du skriver dette. Ikke mye vits å gå ut på GC;) Godt å få det bekreftet. Men ta dere en buss eller taxi tur til Porto Mogan. Har vært der flere ganger (bodd i leilighet ved havnen). Nydelig sted. Ellers er Amadores stranden fantstisk, gå helt ut på bryggen. der har de store doble solsenger, med myke madrasser og servitører som kommer med drikke og lunsj – da slipper man også sanden:) Bade gjør man fra tuppen av bryggen. Herlig. Kos deg videre!

 • Reply Julia 23. juli 2012 at 21:24

  Puerto Rico senteret er det mest harry stedet jeg har vært på! Allikevel er det ganske så festlig med alle disse «free shots for you» invitasjonene. Det hele toppet seg da vi sa ja en gang. Vi fikk et bord, han kom med sitron og salt og vi tenkte bare «tequilaaa». Han kom med shotteglassene og vi shottet som om det var tequila uten og lukte eller tenke noe mer over det.. Men tror du ikke luringen brukte rusbrus som «sprit»? Haha!
  Kos dere videre, og nyyt sola! Her regner det som aldri før!

 • Reply stine 23. juli 2012 at 21:48

  Ingen bloggere er i nærheten av din herlige humor, gode mosjon selvironi,masse ærlighet og bra fortellermåte. Du er rå og jeg håper på flere hysteriske morsomme innlegg som dette.:)

 • Reply Julie 23. juli 2012 at 23:18

  Hehe, fantastisk bra skrevet!!

  Må le; rart hvor interessert man kan være i noe når man er ute, men som egentlig er fryktelig uinteressant…

 • Reply Sarah 23. juli 2012 at 23:28

  hahahah, Ida du er rå!!

 • Reply Eirin 23. juli 2012 at 23:46

  HAHAHAHAHA TUSEN TAKK naa föler jeg meg mye bedre!!! 😀 Kunne ikke annet enn aa dö av latter!! 😀 Haaper du faar en avslappende slutt paa ferien 😉

 • Reply Camilla 24. juli 2012 at 00:21

  Hahahha, du skriver så sykt bra!! Ler ennå 😀

 • Reply Stephen 24. juli 2012 at 01:06

  haha, jeg dør! Skulle gjerne vært med på den ferien 😉

 • Reply Leila 24. juli 2012 at 06:03

  Haha 😀

 • Reply elle 24. juli 2012 at 10:19

  Håper dere har kommet dere etter happy hour. Det blir vanskeligere med åra! Hvor var dere og spiste den dagen?

 • Reply Thea Margrethe 24. juli 2012 at 14:24

  Ida, jeg ELSKER disse innleggene. Satt her og lo så høyt at kjæresten lurte på hva som var så morsomt. «Bloggen til Ida Wulff vel!» Da så han bare rart på meg og gikk….. Håper du spyr ut sånne innlegg resten av ferien din!

 • Reply Martine 24. juli 2012 at 14:31

  Haha, du er søt! Elskverdig skrevet! 😀 Og ja, medfølelsen er STOR! <3

 • Reply LiseLisa 24. juli 2012 at 23:19

  Ha ha ha ha ha 🙂
  Jeg elsker å lese om fyllehistoriene dine Ida. Så morsomt!
  Jammen er du god på å beskrive….

 • Reply Lill ü 25. juli 2012 at 00:04

  Uff! Ida da! Haha, må bruke hukommelsen din 😉

 • Reply Elisabeth 25. juli 2012 at 13:28

  Hahaha, jeg døde av beskrivelsen av de britiske hvalene! Det er så sant og, hahahaha 🙂 kos deg resten av ferien!

 • Reply Maren 28. juli 2012 at 18:53

  Hahah, du er så bra!

 • Reply Frida 29. juli 2012 at 04:58

  Det er DISSE innleggene, av dette kaliberet, som gjør bloggen din gull verdt!

 • Reply Maren 29. juli 2012 at 15:44

  æh du er passe frekk mot folk som veier litt ekstra. skuffa.

 • Reply Berit 31. juli 2012 at 12:25

  Fantastisk historie!

 • Reply morradi 2. august 2012 at 00:31

  haha idiot, man får jo 2 drinker får 1 på harleys.. det skjønte du vell?

  forøvrig syns jeg synd på deg, du skriver så mye dumt, skal aldri besøke den stakkerslige bloggen din igjen

 • Reply HAPPY HOUR « Ida Wulff | Canary Island 16. august 2012 at 16:46

  […] HAPPY HOUR « Ida Wulff This entry was posted in Gran Canaria and tagged friske, gran canaria, lav, slo, tross by canario . Bookmark the permalink. […]

 • Reply e-commerce 12. mars 2024 at 19:07

  Wow, superb blog format! How long have you ever
  been blogging for? you made running a blog look easy.
  The whole glance of your website is fantastic, as smartly
  as the content! You can see similar here
  sklep online

 • Leave a Reply