Hverdagsliv

FERIEMODUS

25. juli 2012

Hola. Siden sist har jeg funnet tilbake til meg selv. Dere vet. Blitt edru, kurert fyllesyken, ligget under en palme og lest et par bøker og sånt. Jeg må nok en gang understreke at jeg ikke forstår meg på folkeslaget som drar på gruppeturer til sydenland for å drikke 14 dager i strekk. Den slags hører til hjemme i hverdagslivet, når man er sliten og har det jævlig fra før av.

I og med at jeg bare har vært Ida (hvilket innebærer krusete hår, null sminke, null eventyr, kun bøker) har jeg ikke stort interessant å fortelle. Annet enn at jeg har fått nok av oppmerksomheten fra mannlige spanjoler i alle aldere. Vi dasset nedover bakken for å finne en restaurant tidligere i kveld, og passerte en gjeng med solbrune guttetasser som hang utenfor det lille senteret med lokale pubber. De ropte spanske ord jeg lærte da jeg var 14 (jeg regner med at de ikke står i ordboka), og plasserte langemann og pekefinger på hver sin side av munnen mens tunga løp løpsk nedover knærne på dem. Jeg ble så oppgitt at jeg viste fingeren – flaks jeg ikke fikk juling. Man vet aldri med folk som henger utenfor slike sentere.

I skrivende øyeblikk ligger jeg under dyna (rettere sagt dynetrekket), og skal til å starte på en ny bok. Må bare komme over det faktum at Henning Mankells siste bok om Kurt Wallander var en dårlig bok først. Sykt kjedelig, null gåsehud eller mareritt.

God natt

9 Comments

 • Reply Karoline 25. juli 2012 at 02:20

  Kos deg med boken! God natt 🙂

 • Reply Mona 25. juli 2012 at 12:53

  Hvis du ønsker å lese en god og spennende bok så kan jeg anbefale Jussi Adler-Olsen sine bøker. Start med boka : Kvinnen i buret.

 • Reply Camilla 25. juli 2012 at 13:38

  Gøy å lese bloggen din! Du skriver på en morsom måte, Ida 😀

 • Reply Ingrid 25. juli 2012 at 15:36

  Du må lese chelsea cain hvis du vil ha gåsehud og mareritt om nettene, sinnsykt bra 🙂

 • Reply Amalie 25. juli 2012 at 21:55

  jævla spanjola, !jaja!

 • Reply Nadia 26. juli 2012 at 00:32

  Hei Ida! Det er på Gran Canaria dere er, sant? 🙂 Bare lurte på om du viste om noen bra shopping muligheter inærheten av pourto rico!

 • Reply L 26. juli 2012 at 09:30

  Les Hypnotisøren av Lars Kepler, off 🙂

 • Reply Torunn 26. juli 2012 at 17:38

  Hvis du er ute etter spenning, gåsehud og mareritt må du lese «Jeg vet hvem du er» av Yrsa Sigurdardottir. Anbefales ikke å lese alene hjemme 🙂
  Du må kose deg masse videre i ferien din!

 • Reply Astrid 26. juli 2012 at 20:02

  Hvor mye koster en bacardi breezer der nede? Da tenker jeg på i de lokale butikkene, skal snart nedover til spania selv

 • Leave a Reply