Reise

IF YOU STOLE MY IPHONE

27. juli 2012

2 Comments

 • Reply therese kristina 28. juli 2012 at 13:46

  Herlig!

 • Reply Frida 29. juli 2012 at 05:03

  «Heisann!
  Jeg har en sprø historie på lager, som handler om en tidligere kjent toppblogger. Jeg har vært fast leser av dere i nesten et halvt år, men har ikke kommet på denne historien før nå! Er det mulig, sier bare jeg! Uansett, jeg leste om Fotballfrue i dagbladet, og om han psykiateren eller hva det var, og PLUTSELIG kom jeg på noe som skjedde, men med en helt annen toppblogger. Det var for ca 2 år siden, og hele topplista så helt annerledes ut. Det hadde så vidt begynt å ta av og folk hadde liksom ikke begynt å tatt blogging særlig seriøst. Det var ikke så mange som hadde sponsorer, og bare 3-4 stykker var skikkelig populære. Den ene av dem, gikk jeg på skolen sammen med. Da gikk vi på ungdomsskolen. Bloggen hennes hadde jo akkurat blitt populær og hun gikk rundt som en dronning. Alle gjorde alt for henne, og lærerene behandlet henne som en prektig prinsesse. Folk gjorde leksene hennes LETT, og lærerene omtrent kastet gode karakterer etter henne, hun levde i sus og dus med andre ord! Hun kom også i lokalavisen om ble omtalt som «Norges største blogger» enda hun slettes ikke hadde fortjent akkurat det..hun delte jo plassene med 3 andre. Det endte med at hun flyttet for seg selv inn i en treroms leilighet i Oslo, og bestemte seg for å ikke gå så mye mer skole.
  Nå over 2 år senere, ligger hun ikke på topplista lenger. Yngre og flere bloggere har kommet på listen og hun har fått status som avdanket blogger/pensjonist. Hun har hatt strøjobber pga pengene tok slutt, og tror hun skal begynne på VGS til høsten. Hun har også flyttet tilbake til foreldrene. Denne mailen er litt moral i, pga alt varer ikke evig. Toppbloggere bør ha noe i bakhånd, for de ligger ikke på førsteplassene for alltid. Spar pengene, de trenger ikke 1500 par sko, 400 shorts og topper, og de trenger ihvertfall ikke 25 par med Jeffrey Campell, som forøvrig ikke er spess populært, ALLE går jo med de! Elsker bloggen deres, dere gjør en utrolig intressant jobb. Liker allt toppbloggerene også, men de bør tenke på fremtiden. Ha en fortsatt fin sommerdag, hilsen Kristine»¨
  Leste dette på toppsladring.org, og har hørt at det er deg det er snakk om, selv om jeg har andre meninger. Hva tenker du?

 • Leave a Reply