Uncategorized

BLOGGSPEIL OG SOCIAL SUMMER

2. august 2012

Hello. Vi har skaffet oss et GIGANTISK speil i gangen. Det er både høyere og bredere enn meg, og det betyr at jeg er bedre rustet enn noen gang til å ta bloggebilder av meg selv i speil. Det er så bloggete at jeg får gåsehud på øyenbryna av å tenke på det.

Neida, jeg skal ikke kritisere den typen blogging jeg selv er kjent for. Å ta bilder av seg selv i speilet er helt legitimt, så lenge du ikke

* Lager trutmunn.

* Ser på deg selv på skjermen samtidig som du tar bilde.

* Har rot (skittentøy f.eks) i bakgrunnen.

* Er stygg.

CHECK! Bortsett fra stygg-punktet. 

Bortsett fra å ta bilder av meg selv i speilet, har jeg vært på eventyr med jobben i dag. I og med at vi jobber med sosiale medier, var vi så heldige og bli invitert på Social Summer 2012 av Thomas. Han er virkelig en råflink kar som får til mye, og Social Summer er en av hans suksesser. Massevis av foredragsholdere som snakket om nye medier, synd vi ikke fikk vært der hele dagen for å få med oss alt sammen.

… Men jeg må få lov til å le også, av skjeggstubbene som sitter i dress og ler av oss i den yngre garden; rosabloggere, Facebook-slaver, Instahoes og Twitter-tryner. De sitter med skjeggstubbene i postkassa og tror de har all kompetanse i verden, og mange av dem ser virkelig ned på oss «rosa». I dag ble det sagt; vi har to valutaer. Penger og oppmerksomhet. Vi rosabloggerne tjener minst like mye som disse skjeggstubbene som strever rundt i dress, og vi kan gjøre det i pysjen eller fra en eksotisk øy. Og oppmerksomheten? Ja, det er jo ingen tvil om hvem som får mest.

XoXo rosa blogger, som tar bilder av seg selv i speilet og er stolt av det.

30 Comments

 • Reply Marianne 2. august 2012 at 22:33

  Hei! Hvor har du kjøpt veska di?:-)

  Svar fra Ida: Michael Kors i London! 🙂

 • Reply MArina 2. august 2012 at 22:56

  Sykt fin jakke!! Hvor er den fra:)

  Svar fra Ida: den kjøpte jeg på Zara! 🙂

 • Reply Veronica 2. august 2012 at 23:23

  likte jakken! hvor har du kjøpt den? 😀

  Svar fra Ida: den kjøpte jeg på Zara! 🙂

 • Reply Victoria 2. august 2012 at 23:25

  hvor har du kjøpt jakken din?:) var kjempe fin!

  Svar fra Ida: den kjøpte jeg på Zara! 🙂

 • Reply Kamilla 3. august 2012 at 00:41

  Kan jeg spørre hvor du har fått tak i den flotte jakken på bildet?:D

  Svar fra Ida: den kjøpte jeg på Zara! 🙂

 • Reply Silje 3. august 2012 at 01:20

  Mennehm Ida da! Du ser jo på deg selv på skjermen mens du tar bildeee! What what!!;)

  Svar fra Ida: som jeg skrev; CHECK 😉

 • Reply T. 3. august 2012 at 02:49

  Like!

 • Reply Hege A 3. august 2012 at 06:12

  loooookin gooood Ida!!
  Ha en strålende dag!

 • Reply Ida 3. august 2012 at 07:17

  Så sant, så sant! Digger at du er rosablogger og stolt av det! 🙂

 • Reply Marly 3. august 2012 at 08:34

  Hei. Den super fine jakken!!! Når kjøpte du den på Zara???

  Svar fra Ida: nå da jeg var på ferie 🙂

 • Reply Hilde 3. august 2012 at 09:53

  Hei 🙂 Skal selv til London og har planer om å gå til innkjøp av samme veske! Lurte bare på hvor mye du måtte ut med for den?

  Svar fra Ida: husker ikke nøyaktig, men rundt 3000? Kanskje litt mer

 • Reply Ingeborg-Anna 3. august 2012 at 12:04

  Du er så morsom at jeg faller av stolen!! Stå på, rosablogger 🙂

 • Reply Dan Syndrom 3. august 2012 at 12:24

  Gott!

 • Reply Krister 3. august 2012 at 12:28

  Først vil jeg bare si at jeg har veldig stor respekt for deg, jeg liker både deg og bloggen din.
  Og det er nettopp derfor jeg spør, det vil komme en tid hvor du ikke lenger kan leve av å rosablogge. Hva kunne du tenke deg å drive med da?

  Svar fra Ida: selv om jeg kan leve av å rosablogge, så har jeg en ordentlig jobb også 😉 jeg er creative manager hos Chills, et firma som blant annet hjelper bedrifter med kompetanse innenfor sosiale medier. Jeg prøver å kun leve av lønnen jeg får der, og koser meg av og til med bloggpengene som ellers går til sparing. Så jeg går nok ikke på noen smell når det tar slutt 🙂

 • Reply L 3. august 2012 at 13:42

  Ler meg skakk 😀
  Keep up the good work!

 • Reply ronja 3. august 2012 at 16:46

  Verdens fineste Ida 🙂

 • Reply Silje 3. august 2012 at 17:49

  Digger deg!
  Hvor har du kjøpt hunter støvlene dine og hvor mye koster slike egentlig? 🙂 Måååå ha!!!

 • Reply Amalie 3. august 2012 at 18:29

  du er best, ass

 • Reply kath 3. august 2012 at 19:30

  herlig <3

 • Reply Renate 3. august 2012 at 19:54

  Haha, morsomt innlegg 🙂
  Rosa! <3

 • Reply aneveltaa 3. august 2012 at 19:57

  Tror jeg skal begynne å blogge kun så jeg kan føle meg dødskul og ta digge bilder av meg selv i speilet slik som deg! Du er konge, Idaaaa 😀

 • Reply Kaja 3. august 2012 at 22:14

  Hei!
  Har du navnet på den michael korse veska? 🙂

 • Reply Tuva 3. august 2012 at 22:14

  Kunne du skrevet et innlegg om den »slankebehandlingen» du tok for noen mnd siden? og resultatene av den? er så nysgjerrig 🙂

  Svar fra Ida: nei, har ikke det enda 🙂

 • Reply Krister 4. august 2012 at 00:42

  Ante meg du hadde en plan, var bare spent på hva den var! Nå kan jeg endelig få nattesøvnen min! 🙂

 • Reply Julie 4. august 2012 at 09:22

  LOL @ «ordentlig jobb» som «creative manager» hos Chills. Noen gang hatt en jobb? Har gått fra å.. eh, like bloggen din til å virkelig mislike deg. Du er så vanvittig stygg i trynet når du med vilje biter hånden som forer deg, og daglig gjør narr av den patetiske industrien du selv har vært med på å starte. Håper hele jævla hengemyra synker i jorden og tar deg med seg, din ubrukelige kjerring

  Svar fra Ida: forstår det som at du har det kjipt med deg selv, håper det ordner seg <3

 • Reply emily 5. august 2012 at 12:15

  Så tykke lår du har fått!
  Hva veier du? Tipper 67? Ellers, stå på, liker bloggen:)

 • Reply stine 5. august 2012 at 17:12

  lol, emily? ida har da aldri før at like fit kropp som nå! hun har faktisk helt PERFEKT kropp nå! noen som er litt jelly kanskje?

 • Reply Frida 5. august 2012 at 20:55

  Ida, nå må du kutte ut dette tullet med at du er «stygg». Hvem enn det er som har sagt noe så usaklig til deg, skal bare ta seg en bolle nå med én gang. Du er litt av ei vakker kvinne, og jeg vet om mange som hadde drept for å ha et hår, et fjes og en kropp som det du har! Denne «Emily» er bare misunnelig, og vet ikke hvor hun skal gjøre av sjalusien sin med mindre hun kaster anonym drittslenging rundt seg. Typisk jenteoppførsel! Jeg har sett bikinibilder av deg flere ganger her på bloggen, og jeg er mer enn sjalu på lårene dine!

  Svar fra Ida: jeg tar meg på ingen måte nær av slike kommentarer, jeg er fullstendig klar over hvordan jeg ser ut på både godt og vondt. Men takk for en på-en-måte-hyggelig kommentar 🙂

 • Reply Hanne 13. august 2012 at 22:37

  Lurte på hvor du har kjøpt speilet henn? Er det med eller uten ramme? Hilsen en som er på jakt etter det perfekte speilet:)

  Btw du har den beste bloggen:D alltid ærlig og deg selv:)

  Svar fra Ida: TUSEN takk! 🙂 Speilet er fra Ikea. Med hvit, bred ramme rundt.

 • Reply Kris 21. august 2012 at 19:43

  Hva har du gjort med håret for å få det sånn? Bare føhnet det?

  Svar fra Ida: bruker glattetang også 🙂 bøyer deg innover i stedet for å bare glatte rett ned.

 • Leave a Reply