Reise

ROADTRIP

3. august 2012

Åpner øynene, og kjenner at feberen kryper oppover kroppen ved hver minste bevegelse. Hodet er pottetett, og jeg drar dyna helt opp til haka når jeg merker at verden faktisk SNURRER. Så husker jeg det. Jeg ligger jo i baksetet på en bil. Jeg heiser meg opp på albuene, og får bekreftet snurringen av en gigantisk rundkjøring.

Er på roadtrip. Skal kjøre langt. Men jeg holder nok ut. For jeg har kleenex med balsam, Statoil-kopp med varm sjokolade, nesespray med menthol, nydelig krim fra Camilla Läckberg og kinder-sjokolade. Føler meg med andre ord som en forvokst baby baki her.

I veiens ende venter et bryllup! Det gleder jeg meg til, og jeg krysser fingrene for at jeg ikke sitter og nyser under hele seremonien i kirken….

Må innrømme at det er ganske chill å ligge under dyna og se på den norske naturen. Den er mye finere da, enn når man strever rundt i fjellveggen med fargerikt fritidstøy og sikkel på haka. 

9 Comments

 • Reply ragnhild 4. august 2012 at 10:06

  uff, kjett å være syk 🙁 God bedring!
  Gøy med bryllup da 😀

 • Reply Marthe 4. august 2012 at 10:43

  Hvilken bok av Camilla Läckberg leser du? 🙂

  Svar fra Ida: ulykkesfuglen! 🙂

 • Reply Camilla 4. august 2012 at 11:25

  Kos deg i bryllup! 😀

 • Reply Emilie 4. august 2012 at 11:40

  selv om du er syk høres det ut som du har det fantastisk i bilen 😀 du ser bra ut og 😀
  <3

 • Reply kath 4. august 2012 at 11:42

  omg så rart så på kommentaren min så står det emilie says jeg bare wtf, så ser jeg på den skriv kommentar der står det emilie og en anna mail. åssen i all verden går det ann a? det er da ingen emilie som har vært på besøk hos meg og kommentert via min pc :s

 • Reply Marte 4. august 2012 at 13:01

  Hei! Jeg kommer fra Oppdal, og vil bare opplyse om en ting; Vi liker å pynte oss, og er ikke nødt til å handle på kjøpesenteret på Oppdal. Man kan kjøre til Trondheim eller andre steder, eller bestille på internett. Å se ut som en oversminket barbie er ikke noe vi higer etter uansett, så til vanlig går vi med vanlige klær. Dessuten er det flere enn et senter som har butikker der. Så du kan bare roe ned den frekke tonen din.

 • Reply Stine 4. august 2012 at 14:24

  Når du bare må holde ut med forkjølelse så tenker jeg at det må være fantastisk å få så mye omsorg. Vær glad og takknemlig for at du har familie rundt deg som viser at de er glad i deg, nyt det…. Selv har jeg ikke lenger noe familie, mamma og pappa lever ikke lenger… Sånn er livet, også.
  Kos deg! 🙂

 • Reply Julia 4. august 2012 at 19:27

  Det må jo være Sel kirke? I Otta? Du har sikkert ikke peiling, men den lignet:)

 • Reply Hanne Kristin 11. august 2012 at 23:28

  Hvilken av bøkene leser du? Holder på å leser de bøkene jeg også:) Kjempe spennende bøker!

 • Leave a Reply