Hverdagsliv

KJÆRLIGHET OG MACARENA

5. august 2012

Jeg tror jeg har verdens kuleste slekt. I hvert fall den mest ålreite. Mange av de jeg var med i helgen har jeg ikke sett på mange år, men likevel føltes det som om det var i fjor vi lekte detektivklubb og var i badeland.

Bryllupet var helt nydelig. Det samme var middagen og festen etterpå – nachpielet kan ikke betegnes som nydelig, det var rett og slett et kapittel for seg selv. Det var veldig bygdete. Men absolutt gøy. Var så mange herlige mennesker i bryllupet, jeg koste meg fra start til slutt. En del lesere møtte jeg også, så hei på dere!

Det flotte brudeparet. Gratulerer så mye til dere ♥ Jeg fikk seriøst lyst til å gifte meg, bare fordi hele opplegget var så rørende og fint. Noen som gidder å stille opp, bare for en dag?

Min vakre mormor og jeg.

Det var forloveren til bruden som hadde laget desserten, og jeg sier bare wooow. Jeg trodde ikke jeg likte dessert, men nå gjør jeg det. Skal begynne å spise dessert i stedet for middag.

Og så smalt det da, vet dere. Plutselig stod jeg (og heldigvis mange flere) på scenen og danset Macarena til svetten rant. Gjorde selvfølgelig alt helt feil, men gud så gøy det var! Og det ble bare vanskeligere og vanskeligere utover natta. 

Her er jeg med tremenningen min, Andrea. Vi har ikke sett hverandre siden vi var knøttsmå, men nå fikk vi heldigvis skværet opp etter den gangen jeg fikk lov å legge blomst på oldemor sin grav, og ikke hun. Sugerør gjør susen!

Fetter-Jonas, fetter-Magnus, sjefsbølla, tremenning-Andrea og tremenning-Malin. Mangler bare kona til Jonas her, så har vi gjengen som uten tvil holdt ut lengst. Jeg la meg klokka 7, og våknet igjen 8 av at jeg svelget en snus. Party like a rockstar.

Denne helgen var rett og slett så bra at vi har avtalt et slektstreff neste sommer, gleder meg allerede! Takk for et fantastisk bryllup, alle slektninger, og takk for mange nye og morsomme minner.

9 Comments

 • Reply Amalie 6. august 2012 at 09:42

  Haha, høyrast heilt fantastisk kjekt ut! Kunne godt tenke meg å vere med eg også!

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. 6. august 2012 at 13:19

  Ååhh, så herlig 😀 Jeg vil også i bryllup! Får satse på at jeg ikke skal i noen før det er min egen tur, haha! =)

  ? Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!). Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 • Reply therese kristina 6. august 2012 at 18:51

  Så herlig 😀

 • Reply Ellen Marie 7. august 2012 at 00:09

  TAKK for at du var med på å gjøre dagen så fantastisk!! 🙂 Du er en skikkelig raring vet du det?? haha, har storkost meg! 🙂 Jeg skal gjøre alt jeg kan for å få til en oslotur for en ny dose Wulff!

  Svar fra Ida: Åååå, det var så gøy! Og takk for at jeg fikk komme

 • Reply Annette 7. august 2012 at 13:36

  Hehe, huff.. Svelgte en snus. Hørtes ikke digg ut, men samtidig må jeg flire litt av hvordan du legger det frem. Gøy og lese tekstene dine 🙂

 • Reply Kristina 10. august 2012 at 04:08

  Høres helt herlig ut! Haha høres ut som om dere hadde en bra natt!

 • Reply borghild 10. august 2012 at 14:22

  Takk for sist! det var så trivelig i bryllupet! 🙂 og så gøy at du kommenterte desserten jeg lagde, hihi 🙂

  Svar fra Ida: takk for sist ja! 🙂 det var utrolig koselig å hilse på dere, og desserten var koselig den og! Hehe

 • Reply anniken 16. august 2012 at 13:34

  Så fin du er! Du må fortelle hvordan du krøller håret. det er alltid såååå fint!! og hvor er den tyrkise jakken fra? Det er det fineste klesplagget jeg har sett på lenge!!

  Svar fra Ida: jakken er fra Zara! 🙂 Og krøllene lager jeg med glattetang fra GHD! Tusen takk

 • Reply Linda 18. august 2012 at 20:57

  Vakker vakker brud, og har fått høre at det var gjennomført til minste detalj. bildene på facebook var nydelige, så ser for meg at dette var en minneverdig kveld ja 🙂
  Min kjære lillesøster hadde sine timer med å forberede seg som forlover, gave og sin versjon av tale 🙂 kult at desserten hennes ble en suksess, hun har visst fått MANGE henvendelser på face om oppskrift i etterkant hehe 🙂 Me like!!
  Og du har en morsom måte å skrive på, har lest gjennom en del nå 🙂

  Mvh
  Linda 🙂

 • Leave a Reply