Uncategorized

IN BED

6. august 2012

Ligger i sengen med et fruktfat og en hær av halspastiller. Skal kose meg med sesong 2 av Pretty Little Liars, og ikke minst få nok søvn. Jobb i morgen, selv om jeg nok egentlig er såpass syk at jeg bør holde meg hjemme. Men jeg nekter å la meg styre av feber og forkjølelse, blir rett og slett bare irritert og veldig sta. I dag hadde jeg fri siden det er mandag, men jeg har løpt rundt og gjort ærender fra i dag tidlig – vet ikke om det er bra for helsa, men jeg leker frisk for alle penga. På tide å trykke play!

6 Comments

 • Reply Mari 6. august 2012 at 23:46

  Eeeelsker PLL!

 • Reply ida 6. august 2012 at 23:59

  Så ferdig sesong 2 i går, utrolig spennende! ELSKER den serien!

 • Reply Randi Stølan 7. august 2012 at 09:39

  Er du i Hemne enda? (Kyrksæterøra)

  Svar fra Ida: nei, var der bare i helgen 🙂

 • Reply Marte 7. august 2012 at 13:37

  Åå, PLL er så spennende 😀 God bedring, Ida!

 • Reply Ida Benedicte 7. august 2012 at 16:19

  Duuuu, kordan går det med magen din nå?? 😀 så spendt på resultatet 😀

 • Reply Charlotte 7. august 2012 at 18:16

  Du må ha god bedring da!(: Jeg kan trøste deg med at du er langt i fra den eneste som er syk. Jeg var borte fra jobb både i går og i dag, men mye hvile + ibux funker bra for meg!(:
  Dessuten når man er syk, får man tid til å tenke over hvor heldig man egentlig er som er frisk ellers nok til å dra på jobb/ skole+ at man trenger ingen unnskyldning for å se hele sesong 2 av Pretty Litlle Liars.

 • Leave a Reply