Uncategorized

PRETTY LITTLE LIAR

7. august 2012

God kveld, søte små og stygge store! Hadde egentlig tenkt å ta magaplask i senga med det samme jeg kom hjem fra jobb, men så plaget det meg plutselig at jeg ikke hadde noen møbler på soverommet – utenom senga. Så da ble det en spontantur til Ikea, som selvfølgelig ikke hadde noen av tingene jeg skulle ha. Så nå sitter jeg her i senga mi, i et fremdeles like tomt rom.

Jeg fikk i det minste med meg glutenfrie kokosboller hjem, så nå skal jeg trøkke dem i meg mens jeg ser enda et par episoder av Pretty Little Liars. Helt hekta, selv om det er de samme tingene som skjer om og om og om igjen. Når man har et noe kjedelig liv selv, er det veldig greit å sitte og glo på noen som har det stikk motsatte. Ikke at jeg ville byttet med de stakkars jentene i serien…

Jeg ser på Pretty Little Liars på denne nettsiden, for de som lurte på det. Fant kun sesong 1 i butikk, regner med at resten ikke har kommet ut på DVD i Norge enda. De av dere som ikke har sett noen av episodene enda, har hele 56 episoder foran dere, LUCKY YOU!

19 Comments

 • Reply kinam 7. august 2012 at 23:53

  DO YOU KNOW YOUR PURPOSE?
  HVIS IKKE, LES INNLEGGET PÅ BLOGGEN MIN SOM HETER NETTOP PURPOSE
  OM DU VIL DA:)

  kinam

 • Reply Marie 8. august 2012 at 00:51

  Revenge sier jeg bare Ida! Det er genialt!!

 • Reply Sara Berget 8. august 2012 at 01:00

  «God kveld, søte små og stygge store!» haha digger deg:-)

 • Reply T 8. august 2012 at 08:59

  På «denne» siden???? Hvilken da? – kommer ikke opp link.

 • Reply Ingeborg-Anna 8. august 2012 at 12:18

  Har sett alle episodene!! hekta!! 🙂

 • Reply Nana 8. august 2012 at 13:53

  æææh, jeg er midt i sesong 2, DÆVVER! so exciting!
  Og selv om det egentlig er jævlig ekkelt når jeg tenker meg om (en 16 åring og en på 20-something) så er jeg superforelsket i Ezra! hjerte hjerte hjerte

 • Reply therese kristina 8. august 2012 at 15:06

  Fekk sjukt lyst på kokosbolla akkurat no..

 • Reply PPL 8. august 2012 at 16:12

  Åhh, jeg elsker pretty little liars, er helt hekta på serien jeg og! Selvom det er litt skummelt, må jeg liksom få det med meg. Gjør nesten ikke annet om dagen enn å sitte å nerde episodene på nett. Hvem er din favoritt i jentene i serien? Og hvorfor?
  Tror min er Spencer, fordi hun er nydelig og smart og ja. Egentlig er jo alle jentene det på hver sin måte. 🙂

  Svar fra Ida: spencer og Hanna! 🙂 spencer fordi hun er smart og tøff men samtidig har en myk side, og Hanna fordi hun prøver så godt å være en god person samtidig som hun har så utrolig mye å slite med. Blir nesten glad i hun! Hehe

 • Reply BC 8. august 2012 at 23:57

  Kokkosboller er jo som regel glutenfri da, men artig innlegg 😉

 • Reply Caroline 9. august 2012 at 03:10

  Jeg er også sykt hekta! Skjer det samme hele tiden ja, men det er veldig gøy å se på når en ikke har noe annet å gjøre uansett. Er på sesong 3 nå, wihu!

 • Reply Kajsa 9. august 2012 at 09:24

  SPiser du glutenfritt eller skrev du det bare fordi det stod på pakka ellerno?

  Svar fra Ida: gjør ikke det i utgangspunktet, men skal begynne med det 🙂

 • Reply Cathrine B 9. august 2012 at 13:50

  Hei! 🙂 hvorfor har du tenkt å begynne å spise glutenfritt?:) Jeg har glutenallergi, så du får poste det asap viss du finner noe interessant som smaker godt i tillegg 😉

  KLEM!

  Svar fra Ida: jeg har aldri sjekket meg, men tror nok jeg er allergisk selv. Det er veldig ofte jeg føler meg dårlig når jeg har spist, så tenkte jeg skulle ta meg sammen og sjekke meg for allergier snart 🙂

 • Reply Cathrine B 9. august 2012 at 13:55

  Hei! 🙂 hvorfor har du tenkt å begynne å spise glutenfritt?:) Jeg har glutenallergi, så du får poste det asap viss du finner noe interessant som smaker godt i tille

 • Reply kiwi 10. august 2012 at 16:50

  Hvor har du fått tak glutenfri kokosboller?

  Svar fra Ida: IKEA! 🙂 de er suuupergode !

 • Reply Marlene 11. august 2012 at 16:06

  Pretty Little Liars er awsome, laster ned episodene fra sesong 3 i USA nå etter som de kommer ut. Syns serien har tapt seg ørlitte grann i sesong 3, men håper og tror det tar seg opp i midten av sesongen! Puss

 • Reply Susanne Michaela 17. august 2012 at 18:05

  Heihei! jeg har glutenallergi og må derfor finne glutenfri mat selv og lage det selv.. så HVIS du finner ut av at du har glutenallergi, er du keen på å legge ut noen oppskrifter eller blogge litt mer om mat som du spiser og slikt? hehe:)

 • Reply Gina 16. desember 2012 at 13:21

  HeiHei!
  Vet du når sesong 3 begynner i Norge?

 • Reply Carro 22. mars 2013 at 18:18

  Hvem nettside ser du på ? Finner ikke sesong 2!! Jeg er hekta å måååå se. Hehe

 • Reply Josefine 26. mars 2013 at 17:58

  Koster det noe å lage konto på den sia??:))

 • Leave a Reply