Uncategorized

HAPPINESS

9. august 2012

7 Comments

 • Reply Elisabeth Kvinge 9. august 2012 at 23:11

  Du blogger så mye for tiden. Liker det!

 • Reply Kristin 10. august 2012 at 04:24

  Ah alltid en fryd å stikke innom bloggen din. Du er absolutt favorittbloggeren min og har følgt deg siden 2008. Fikk bare så goodfeeling av å lese de siste innlegga dine at jeg følte for å spre litt goodfeeling tilbake! Stå på Ida! Ha en fantastisk dag! 🙂

  Svar fra Ida: wooow, det var lenge!! Så hyggelig, tusen takk :)) <3

 • Reply Reply Elisabeth Kvinge 10. august 2012 at 06:49

  Serr? Mye? Ida har mistet bloggteket for lengst og kan ikke sammenlignes med den hun var før.

 • Reply Silje t 10. august 2012 at 14:45

  Kvalitet over kvantitet! Ingen tvil om den saken. Har følgt bloggen til ida relativt lenge vil jeg si, mer eller mindre helt fra starten. Du har helt rett, hun kan ikke sammenlignes med den hun var før. Hun har vokst og utviklet seg (hurra), og skriver bedre enn noen gang før. Folk forandrer seg (og bloggen til Ida til det bedre), trodde det var noe alle skjønnte? Hallo i luken 🙂

  Svar fra Ida: hallo i luken! Det var veldig hyggelig sagt <3

 • Reply Jenny 10. august 2012 at 15:22

  Savner de gode gamle videobloggene dine!

 • Reply Malin 11. august 2012 at 01:10

  Jeg også «vært med» siden starten. Og jeg føler nesten vi har vokst opp sammen. Fra fjortis til halvvoksen. Det er ikke rart bloggen forandrer seg, når bloggeren også gjør det. Jeg blir irritert av å lese sånt piss. Tragisk å si det, men det blir som om noen snakker dritt om venninna mi – og sånt blir jeg sur av!

  KEEP UP THE GOOD WORK, du er amazing!

  Svar fra Ida: ååå, jeg blir rørt!

 • Reply vivian 11. august 2012 at 02:01

  Er så glad for å kunne si at jeg har fulgt bloggen din i fire år, Ida! Jeg er nok dessverre en av de som kommenterer litt sjeldent, men med denne kommentaren vil jeg bare si takk for alle fine ord som du har kommet med disse årene. Setter virkelig pris på dem, og det vet jeg at det ikke bare er jeg som syns. Fortsett slik! 🙂

  Svar fra Ida: Takk for det, setter stor pris på det

 • Leave a Reply