Uncategorized

WE FOUND LOVE

9. august 2012

Denne dagen har stort sett gått til møter med jobben, både i Oslo og Drammen. Møter, og ikke minst gode samtaler. Herregud, så glad jeg er for at jeg jobber et sted hvor jeg trives med kollegaene mine og føler at jeg kan være meg selv. Jeg har hatt jobber tidligere hvor jeg har vært så usikker at jeg ikke har turt å benytte meg av det felles lunsjrommet, og slik er det absolutt ikke i min nåværende jobb. Her føler jeg meg så trygg at halvparten kunne vært nok, og det merker jeg at mine kollegaer gjør også. Av og til ligger vi på gulvet og bare ler sammen – uten at det gjør oss mindre profesjonelle, for de som måtte fortvile. Jeg tror det viktigste på en arbeidsplass er at man ser hverandre for det man er; mennesker. Mennesker med feil, med gode egenskaper, med dårlige egenskaper, med gode dager og med dårlige dager. Jobben skal jo gjøres uansett, men ved siden av det, kan en arbeidsplass være så mangt. Akk, så mye kjærleik!

Speilbilde! Hahah.. I dag hadde jeg en lang og deilig morgen hjemme før jeg ble hentet av sjefen. Jeg pleier alltid å si hadet til katten min når jeg skal gå (IKKE LE), men i dag var hun rett og slett sporløst forsvunnet. Jeg løp hysterisk rundt og begynte å tro at hun hadde hoppet ut et vindu, men fant henne til slutt i klesskapet hvor hun hadde lagt seg godt til rette oppi klærne mine. Mmmm, masse hår. Så etter jobb i dag har jeg planlagt å lage kattebule i hylla hun valgte seg ut. Dyr er så rare. En kan kjøpe dyremøbler av alle slag, men til syvende og sist, finner de seg et helt annet sært sted de skal ligge på.

My beautiful boss, Trine. Dere skulle sett oss to når vi er på roadtrip for å rekke møter. Hun skal alltid få meg til å se på GPS’en, men jeg kunne like gjerne sittet med koranen og lest kruseduller. 

En smoothie og en kaffe rekker vi alltids innimellom. Og takk til den søte bloggleseren som kom bort for å si hei, jeg gryntet som vanlig «bahaha, hehe, hei, så hyggelig, takk, møhø» og rødmet litt, for jeg vet aldri hva jeg skal si til dere. Men jeg liker dere veldig godt! 

Edit: etter SMS’en jeg nettopp fikk fra min kjære samboer, forstår jeg at Bella fremdeles ligger og koser seg i klesskapet. Hahaha.

 

16 Comments

 • Reply Camilla 9. august 2012 at 16:05

  Åh, en dag vil jeg også ha en sånn jobb hvor jeg kan være meg selv! 😀

 • Reply Julie 9. august 2012 at 16:20

  Jeg må også alltid si hade til katten hvis jeg vet den er inne! En gang fant jeg hun ikke, og da lå hun i kroken bak tv’en der det er masse ledninger og masse støv… Sikkert kjempe behagelig!

 • Reply Malene 9. august 2012 at 17:28

  Hvor er jakken din fra? Fantastisk fin!

  Svar fra Ida: den er fra Zara! 🙂 Kjøpte den på Gran Canaria.

 • Reply Ina-Andrea 9. august 2012 at 19:24

  Vedder en hundrings på at hun legger seg i hylla ovenfor, bare for å være sta, slik katter er 😛 hehe

  Svar fra Ida: haha, garantert!

 • Reply Marianne 9. august 2012 at 20:27

  Jeg må også si hade til kattene mine før jeg går ut, så du er ikke den eneste 🙂 Du må jo ha drømmejobben, når jeg er ferdig med utdannelsen min så vil jeg også finne en jobb der hvor alle kan være seg selv 😉

  Svar fra Ida: godt jeg ikke er den eneste 😉 Det finner du helt sikkert, lykke til med det

 • Reply Oda 9. august 2012 at 20:46

  Er kontoret ditt på helsfyt? eller bor du på helsfyr? haha. kjente igjen det stedet med engang. Jobber like ved der 🙂 og den cafeen har god frappe! 🙂 hehe

  Svar fra Ida: nei, var i møte på panorama i dag 🙂 Kontoret vårt er foreløpig i Drammen!

 • Reply Kristìn 9. august 2012 at 21:12

  «Hun skal alltid få meg til å se på GPS’en, men jeg kunne like gjerne sittet med koranen og lest kruseduller.» Hahaha, eg flire. 😀 Du e så arti!

 • Reply Victoria 9. august 2012 at 21:43

  Hei! Hyggelig og si hei til deg i dag! Ser alltid like flott ut! 🙂

  Svar fra Ida: sååå koselig! :))

 • Reply M 9. august 2012 at 21:47

  Har du leppestift på her? Isåfall, hvilket merke og farge? 🙂

  Svar fra Ida: nei, det har jeg ikke 🙂 Hvis jeg har noe på, så er det den vanlige (blå) rosebuden.

 • Reply Caroline 9. august 2012 at 22:59

  Hehe, mine ene pus gjorde det samme. Valgte ut den ene kleshylla.
  Så jeg fjernet alle klærne og la inn tepper – da ville han ikke ligge der lenger, så da la jeg inn klærne og la tepper over og nå er det favoritt plassen hans..

  Cats..!

 • Reply Mia 9. august 2012 at 23:02

  Hei, har du noen gang tenkt å kanskje studere? Altså noe mer enn vgs 🙂

  Svar fra Ida: foreløpig ikke, men skal aldri si aldri 🙂

 • Reply lise 10. august 2012 at 10:55

  Hei 🙂 Må bare si jeg elsker bloggen din, og måten du skriver på.
  Du kler deg moteriktig og profesjonelt når du går på jobb, det er noe jeg syns er vanskelig. Jeg har akkurat byutdannet og fått en «skikkelig» jobb. det er litt kleskode, f.eks snikers er ikke lov, men mørk doneri er lov.

  Kan du kanskje lage et innlegg om profesjonell og moteriktig? 🙂 når jeg prøver meg selv, syns jeg ofte jeg ender opp å se «konete» ut 😛

  Svar fra Ida: tusen takk for det, det var hyggelig å høre <3 jeg har dessverre verken peiling på mote eller business-klær, dress code eksisterer ikke på vårt kontor! Men et lite tips jeg kan gi deg er tweed-jakker! Zara har/hadde mange fine! De ser business og feminine ut på samme tid, og passer til det meste av antrekk. Lykke til!

 • Reply Anonym 10. august 2012 at 13:42

  Ååå, for et nusk 🙂 Vi har nettopp fått kattunge i hus. Etter at vi hadde han i to dager så fant vi han plutselig ikke, du kan bare se for deg panikken. Helt til vi fant han på stolene, godt gjømt under middagsbordet. Har også funnet han i klesskapet en del ganger nå.

  Svar fra Ida: haha, sånn var det for meg i starten også 😉 hele tiden! Gratulerer med nurket <3

 • Reply Johanne 10. august 2012 at 14:48

  bloggen din er så herlig! keep up the good work, det er alltid en fryd å gå inn på bloggen din og lese siste oppdatering 😉

  Svar fra Ida: sååå hyggelig at du syns det! Takk! 🙂

 • Reply Ingrid 11. august 2012 at 00:23

  På det øverste bildet ligna du sykt på milan stankovic som var med i mgp!

 • Reply Linn R. 14. august 2012 at 18:11

  Hahaha.. smsen fikk meg til å le for første gang på veldig lenge… kjærlighetssorg. Overlever man?

  Svar fra Ida: det kan jeg love deg at man gjør. Varme tanker sendes til deg

 • Leave a Reply