Uncategorized

BLI MED MAMMA PÅ JOBB

10. august 2012

I dag tidlig sa jeg til Bella at hun måtte bli med meg på jobb. Hun bare; neeei, vil ikke, vil ligge her i hylla og brumme hele dagen. Men siden vi skal rett til Tønsberg etter jobb i dag, hadde hun ikke noe valg. Så nå løper hun rundt på kontoret og plager de andre – veldig pratsom i dag. Bare synd ingen forstår hva hun sier…

Haha, for en liten tulling…

11 Comments

 • Reply Linn-Therese 10. august 2012 at 11:08

  Awww, Bella er så utrolig søt 🙂

 • Reply Borghild Terese 10. august 2012 at 13:11

  Haha, så skjønn!

 • Reply kornelia 10. august 2012 at 14:19

  Utrolig bra blogg.

  Kunne du værsåsnill å hatt spm runde?

  Svar fra Ida: takk for det 🙂 ja, det skal jeg prøve å få til snart.

 • Reply therese kristina 10. august 2012 at 16:11

  Aaw 😀

 • Reply Camilla 10. august 2012 at 17:42

  På tide å børste Bella snart haha, så søt ^^

 • Reply M 10. august 2012 at 21:24

  Vet ikke hvorfor denne kommenaren kommer på akkurat dette innlegget, men det gjør det nå fordi det er det nyeste innlegget ditt.
  Jeg har alltid mislikt det faktum at noen kan leve godt på å blogge. At folk sitter hjemme, skriver om at de spiste foccacia på Wayne’s Coffee med bestejentene og tjene 100 000 kroner på skjulte annonser. Men du er den eneste det ikke plager meg med.
  Fordi:
  1. Du er den morsomste bloggeren der ute. Det er virkelig ingen, og da mener jeg INGEN, som får meg til å le like mye som deg. Du er selvironisk, du er kvikk, du er lynende smart, du er kreativ.
  2. Livet ditt er ikke såå annerledes fra de som bor i Oslo og andre storbyer, men allikvel syns jeg aldri det er kjedelig å høre om hva du gjorde dagen før. Det er ingen bloggere som klarer å gjøre noe så kjedelig til noe morsomt på samme måten som det du gjør. Du er på en måte litt genial.
  3. Du er ærlig, du er ren og du holder ikke ting skjult. Ja, det kan godt hende at du ikke utleverer deg selv 100% av tiden, men jeg føler alltid at du er ærlig med bloggleserene dine (f.eks det innlegget hvor du fortalte om at du ble mishandlet av eksen din – RESPEKT!!). Du forteller om de dårlige dagene dine, at du ikke orker å trene, at du har drukket for mye… du er ekte og det er det utrolig mange bloggere som ikke er.

  Du er den eneste bloggeren som ikke har tapt deg – og jeg har lest bloggen din i snart 4 år nå. Har alltid hatt sansen for deg/bloggen din og kanskje det var det ene vinglasset som fikk meg til å ville ytre mine meninger.

  Ha en god helg, det fortjener du:)

  Svar fra Ida: oi oi oi, dette var utrolig hyggelig å lese. Vet ikke helt hva mer jeg kan si, men du skal vite at jeg setter stor pris på det. Dette motiverer meg til å blogge! Tusen takk

 • Reply Tina 11. august 2012 at 00:23

  Helt enig med frøkna over 😉 God helg Ida og Bella! (Btw: Persere er hærlige puser,
  har ei primadonna selv 🙂

 • Reply A 11. august 2012 at 16:04

  har du førerkort? 🙂

 • Reply katrine maria 11. august 2012 at 17:17

  Flott er du 🙂

 • Reply Berit Hammer 12. august 2012 at 03:58

  Kan jeg spørre hvor jakken er fra?:-)

  Svar fra Ida: kjøpte den på Gran Canaria, husker ikke navnet på butikken 🙁

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. 12. august 2012 at 15:26

  Awhhh, hun er bare SÅ søt! 🙂

  ? Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!). Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 • Leave a Reply