Hverdagsliv

HOME

11. august 2012

Jeg er hjemme hos min kjære mamma og pappa. Hadde rett og slett hjemlengsel, så dro hjem en tur. Men så ble jeg jo selvfølgelig rastløs med en gang, og været er så fint, så i kveld skal jeg til Benjamin og drikke vin med en gjeng mannfolk på Tjøme. Lucky me!

Og mer rekker jeg ikke å skrive, for nå tuter det ute i gården. Men jeg rekker vel å slenge inn et nydelig bilde av meg selv. Jeg har på meg en Acne-kjole jeg kjøpte BARE fordi det var en Acne-kjole. Jeg HATER den! Men så må jeg jo liksom bruke den… Den sitter ikke inntil kroppen fordi den er så stiv i stoffet, så jeg får 10 cm ekstra på skuldrene. Sykt FASHION! Arg..

6 Comments

 • Reply trude 11. august 2012 at 21:45

  hvor kjøpte du acne kjolen? i butikk eller på nettet et sted?

  Svar fra Ida: på Neoz i Tønsberg 🙂

 • Reply Mari 11. august 2012 at 22:43

  Fantastisk, Ida. Rett og slett fantastisk! 🙂

 • Reply elise 12. august 2012 at 08:50

  Hvor er smykket fra?

  Svar fra Ida: har dessverre ikke peiling!

 • Reply Angela 12. august 2012 at 11:14

  Så fin du er! Kjolen så fantastisk ut!

 • Reply Hanne 12. august 2012 at 11:34

  Du er utrolig pen, Ida! Kan du lage et innlegg og vise hvordan du får til den frisyren ? 😀

  Svar fra Ida: tuusen takk! det er bare en vanlig donut-sveis! 🙂

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. 12. august 2012 at 15:09

  Deilig å komme seg hjem til foreldrene nå og da, hihi 🙂

  ? Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!). Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 • Leave a Reply