Hverdagsliv

HUSKER DU DEN GANGEN

12. august 2012

Ikke hver dag man er på fest med kun mannfolk! Tenk så grei verden hadde vært om den bestod av kun meg og masse menn. Men jeg skal ikke lyve og si at jeg aldri har vært med på makan, for gutta var nemlig aller mest opptatt av OL. Og volleyball. JEG HATER SPORT!

Men sånn ellers hadde jeg en svært vellykket kveld. Kan telle på èn hånd hvor mange ganger jeg har vært på byen i Tønsberg, og det er ganske sprøtt ettersom jeg er herifra. Møtte mange gamle venner, så mimring og latter tok opp 90% av kvelden. De 10 siste prosentene gikk til å gjøre dumme ting, men jeg er alt for klein til å begynne å reflektere over det nå.

4 Comments

 • Reply Tiril 12. august 2012 at 23:26

  Ikke dårlig selskap. Du stråler virkelig for tiden Ida, og hunden var utrolig nydelig. 🙂

 • Reply julie 13. august 2012 at 10:57

  så ikke så værst ut det nei 😉

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. 13. august 2012 at 12:27

  Så koselig! Jeg er så enig med deg – en verden med bare menn hadde vært noe! Temmelig lei av bitching og drama, kan man vel si 🙂

  ? Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!). Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 • Reply therese kristina 13. august 2012 at 23:34

  Herlig 🙂

 • Leave a Reply