Ida tipser

LEGALLY BLONDE

15. august 2012

Ikke en eneste en av dere har kommentert at håret mitt har vært kortere og tynnere den siste tiden, så da regner jeg med at dere ikke har lagt merke til at jeg har gått uten extensions. Hurra! En donut på toppen av hodet gjør virkelig susen.

Men på mandag var jeg hos min kjære frisør Merethe på Ruhs igjen, for å få de blonde lokkene på plass. Jeg har brukt Hairtalk extensions lenge nå, og er kjempefornøyd med hvordan håret kan være fyldig og fint samtidig som man sparer sitt eget. Jeg har jo skrevet om Hairtalk og Ruhs mange ganger før, så tenkte jeg kunne legge ut linker slik at dere kan lese mer der hvis dere lurer på noe eller bare har lyst til å se flere bilder. Sjekk her, her, her, her, her, her, her og her.

Fant nettopp ut at jeg begynte med Hairtalk i mars 2011, og for å være helt ærlig tror jeg at jeg vil ha vanskeligheter med å vende meg av det. Uansett hvor langt og fint hår man har, er det nok deilig å fylle på med litt ekstra som man ikke en gang merker at er der.

Fargen er veldig blond akkurat nå, men vi skal legge inn striper i september, så får håret en mer «naturlig» look. Tro det eller ei, jeg er ikke så redd for mørke farger lengre. Men noen brunette blir jeg nok aldri! 

Her er jeg med Daniel og Merethe, to av de herlige frisørene hos Ruhs. Alltid like god stemning, tror dette var det eneste bildet vi ikke lo oss i hjel på. Og vi tok mange! 

Hvis dere vil komme i kontakt med Ruhs eller booke en time, finner dere all info på Facebook-siden deres her. Anbefales på det aller, aller varmeste 

//Reklame

9 Comments

 • Reply mina 16. august 2012 at 06:48

  FY FAEN FOR NOEN POSER UNDER ØYA DU HAR!! HJEEEELP!

  Svar fra Ida: ække det greit a

 • Reply Hanne 16. august 2012 at 10:46

  IDA! hvor har du kjøpt jakken og skjørtet????

  Svar fra Ida: jakken er fra Haust, og skjørtet vet jeg helt ærlig ikke 🙂

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. 16. august 2012 at 16:32

  Håret ditt er LEKKERT! Det syns jeg alltid at det er 🙂

  ? Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!). Min hverdag med mine interesser, og den psykiske lidelsen Anorexia Nervosa. Lizbethosnes.com

 • Reply Victoria Hellerud 16. august 2012 at 23:42

  HAHAHA, «ække det greit a» Du er så rå!

 • Reply Christine Lövendahl 17. august 2012 at 20:10

  Looking good, mamacita 🙂

 • Reply Tina 18. august 2012 at 12:00

  Håret ditt ser kjempefint ut 🙂
  Hvor mye koster det når man skal tilbake for å heise opp extensionene igjen? Det er vel ikke like dyrt som første gangen når man setter på? 🙂

 • Reply Marit 19. august 2012 at 15:16

  Hvor mye koster det å få tape extentions? Frisøren har klippet av meg det lange naturlige håret mitt og jeg MÅ få meg exentions til det vokser ut igjen… jeg føler meg helt naken! Jeg prøvde å søke Ruhns opp på nettet/facebook, men står lite om priser.

  Svar fra Ida: du må nok ta kontakt med frisørene for å få en pris på ditt hår 🙂

 • Reply camilla w 29. august 2012 at 22:34

  Hei, etter langt om lenge har jeg også tatt hairtalk extension, og jeg er sinnsykt fornøyd. Men jeg har aldri hatt langt hår før, og lurer på om du kunne laget et innlegg om frisyrer som ikke bare passer langt hår, men også hairtalkhår?

  Svar fra Ida: så bra du er fornøyd! 🙂 Det burde jeg prøve å få til. Men enn så lenge, så vil jeg anbefale deg å prøve å vippe håret innover når du glatter med glattang. Bare bøy tangen innover mot haken hele veien ned, så får håret et kjempefint fall!

 • Reply sklep internetowy 11. mars 2024 at 14:48

  Wow, amazing blog layout! How long have you ever been running a blog for?
  you made blogging look easy. The whole glance of your web site is fantastic, let alone the content material!
  You can see similar here najlepszy sklep

 • Leave a Reply