Hverdagsliv

ÅRET ER 2009

17. august 2012

I dag våknet jeg av at min fantastiske samboer stod og skjenket iste på nattbordet mitt. Jeg hadde tydligvis både hylt og gaulet i søvne at jeg var så «jææævlig tør i halsen», så hun tok på seg mammahatten og prøvde å gjøre tilværelsen min litt bedre. Jeg elsker Maria!

Da jeg hadde helt i meg en liter iste, var det på tide å se tilbake på uken, og finne ut av hva den tørre halsen og det vonde hodet bunnet og grunnet i. Jeg ble raskt enig med meg selv. Denne uka har jo vært rene reprisen av år 2009 – året hvor jeg flyttet til Oslo, og ravet rundt på byen og drakk vin i vinduskarmer hver eneste kveld. De samme menneskene, de samme stedene, den samme spontaniteten. Alt for gøy. Men det var jo en grunn til at jeg omsider bestemte meg for å fylle hverdagen med noe annet enn blogging.

Tirsdag. Linnéa ble forfatter, og når folk blir forfatter; da drikker man vin. Fordi man er stolt og glad og glad i vin.

Onsdag. Thea skulle flytte ut av byen, og da måtte sorgen druknes i et lite glass. Men det har jeg jo fortalt dere om, for vinen kom på bordet i svært moderate mengder.

Torsdag. Jeg velger å kalle dem 2009-gjengen, for da jeg flyttet til Oslo var det dem jeg for det meste så trynet på. De hadde også flyttet til Oslo, og de var også glad i vin. Så i går gjorde vi som i 2009. Vi hadde på oss stygge capser og tullet rundt på Løkka til klokka ble alt for sent, og jeg praiet en taxi for å dra hjem og stikke fingeren i halsen. Min måte å si at jeg angrer på, selv om jeg ikke angrer.

Husker dere Toroborgen

Og i dag er det fredag, så vi er tilbake til den tørre halsen, det vonde hodet og iste på senga. I tillegg hadde samboeren handlet inn til taco etter jobb, så jeg kastet meg på stueteppet (magaplask), og lovte alle guder i verden at denne leken stopper nå. Å sitte i sofaen og spise taco og se på TV er faktisk skikkelig ålreit, tror jeg trives med det.

8 Comments

 • Reply Anna 18. august 2012 at 13:26

  Har lest bloggen din lenge, og aldri kommentert før. Må bare si at jeg liker den bedre og bedre. Lykke til videre!

 • Reply Anette 18. august 2012 at 14:19

  jeg savner toro skikkelig!

 • Reply Tora 18. august 2012 at 16:15

  Jeg ELSKER hvordan du klarer å skrive sånne innlegg. 2009 vil for alltid bety ida på fylla med vin. du ass. beste fuckings bloggern norge har.

 • Reply Lovisa 19. august 2012 at 00:26

  SÅ SNYGG!

 • Reply stine 19. august 2012 at 15:57

  pleier du å spy opp alkhol og mat du angrer på å ha intatt?

 • Reply stine 19. august 2012 at 20:02

  er det linnea på det nederste gruppebildet? hvis det…har hun kors i øret?:O

 • Reply marte 19. august 2012 at 22:22

  Oppdater snart da! Jeg blir alltid like glad når jeg ser du har lagt ut et nytt innlegg <3

 • Reply agencja analityczna 1. mars 2024 at 02:46

  It’s very interesting! If you need help, look here: hitman agency

 • Leave a Reply