Hverdagsliv

BRITT

20. august 2012

Det er mandag, så jeg har fri. Fri til å gjøre akkurat som jeg vil, så jeg kjenner ironien stirre meg i nakken når jeg bruker dagen i vaskekjelleren, på kjøkkenet og hos tannlegen.

Men i bunn og grunn, så trives jeg faktisk alle tre stedene. De står i hvert fall i kontrast til den forbannede taxituren jeg hadde i dag morges. Jeg sier ikke at det ikke finnes unntak, men taxisjåfører kan virkelig ødelegge starten på dagen. Jeg er sikker på at jeg kunne funnet på å avlyse hele bryllupet mitt, om jeg skulle gifte meg og bli kjørt til kirken i taxi. HVORFOR kjører du taxi hvis du må spørre meg om veien? HVORFOR er det drittlukt i taxien din som fester seg i håret mitt? HVORFOR kan du ikke bare kjøre meg helt fram – det regner?! HVORFOR ber du meg ringe tannlegen og spørre om veibeskrivelse når jeg har gitt deg adressen og du BØR kunne finne fram? Jeg klikker.

Nok irritasjon for i dag. Jeg er egentlig veldig glad. Til tross for at jeg fremdeles er bitter på helgen, som utelukkende skulle bestå av taco og TV – men som ble til høye hæler og fyllesyke nok en gang. Jeg ville ikke en gang, jeg bare ble med.

Og nå heter jeg Britt Larsen på Facebook. For når jeg skal oppføre meg som en tulling, kan jeg i hvert fall ikke hete Ida wulff. Jeg sparer mitt kjære navn til den dagen jeg fortjener å bære det igjen.

Hilsen Britt.

7 Comments

 • Reply Ida 20. august 2012 at 17:12

  Har vært med på det selv! Irriterende. Trodde taxisjåfører hadde gps eller noe i bilen?
  Nå fikk du meg til å søke på britt larsen på facebook, kom opp sånn 100 stk, haha!
  Må bare si jeg liker bloggen din veldig godt! Alltid morsomt å lese 🙂

 • Reply charlotte 20. august 2012 at 17:42

  Hei:):) lurte på om du kunne opdatere oss på den operasjonen du gjorde ved magen? sculpturing ellernoe?

 • Reply Karoline Braathen 20. august 2012 at 21:31

  Haha, dette fikk meg til å rulle av latter!

 • Reply Herr Hemul 20. august 2012 at 21:55

  http://www.livetimummidalen.blogg.no

 • Reply tonje marie - konditor 20. august 2012 at 22:57

  Hahahaha, hyggelig å ‘møte’ deg, Britt!

 • Reply Siri 21. august 2012 at 10:38

  Åhrr.. tåpelige lille menneske.

 • Reply Lizbeth Osnes - Behind the scenes.. 22. august 2012 at 13:50

  Hahahahaha! Du er virkelig noe for deg selv, du 😀

  ? Lizbethosnes.com – Behind the scenes (ja, jeg kommenterer tilbake!).

 • Leave a Reply